• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan tarih vermişti! Yerli uçak motorunda kritik viraj

Son yıllarda Türk savunma sanayiinin üzerinde en çok tartışılan konularından biri de üretilen platformlarda kullanılacak motorlar. İçinde bulunduğumuz dönemi ‘kritik yıllar’ olarak adlandıran sektör temsilcilerine göre işlerin yolunda gitmesi halinde Ankara’nın son derece stratejik bir alanda daha eli rahatlayacak…

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ahmak psikomuhalif...

sen haletmişsin. değersizlerin peşinden giden süper ahmak. gözünü aç o peşine takıldıkların onun zerresi eder mi.sen bir tiryakiliğin bağnazlığın müptelalığın peşinden sürün git. sabah başka akşam başka konuşanların zavallı takipçisi.türkiye nin nereden nereye geldiğini bir görebilsen.
  • 1 Yıl Önce

Biraz bilimsel rakamlarla konusmaya ne dersin?

Türkiye ekonomisi 2000 yılında 267 milyar dolar gayri safi yurt içi hasılası (GSYH) ile dünyada 17. sırada yer almışken 2022 yılında 905,8 milyar dolar GSYH ile 19'uncu büyük ekonomisi oldu. TC Tarihinde bir ilk gercekleşti ve son yedi yildir milli gelirimiz doviz bazinda ardarda düştü . Bizim de memurlarimizin caliştigi ve bize her yil bir kismi hibe milyarlarca dolar kredi veren Dunya Bankasi verilerine gore Türkiye hukuk devleti siralamasinda diktatorlerce yonetilen Misir ve Tunus'un; medya ozgürlügü sirlamasinda Afganistan'in bile gerisine düştü (inanmayan acar bakar).

Sezer

Çin nasil şipşak yapiyorda biz 5 yil bir 5 yildaha cokmu uyusuk bizimkileri ne sanki bilinmedik bir seymi kopyalayin F16 motorlarini bir kac yerlerini deyistirin yapin olsun bitsin. Yine yenilerini yapmaya devam edin siz Abd yarin vermiyorum kaan larin motorlarini derse ne olcak ortada sudan cikmis kediyemi donecez.
  • 1 Yıl Önce

Erdoğan Tarih Vermiş

Erdoğan yirmibir yıldır enflasyon hedefini %5 veriyor. Bu dönemde 8 den 68 e TÜİK rakamları, 8,5 ten 500 e benim enflasyonum geldi. Erdoğan dediyse mümkün değil olmaz. O sadece sıfırlamayı bilir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23