• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Valisi artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi: Denetim yapmaya davet ediyorum

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul'da ekmek satış fiyatının 6.50 lira olduğunu vurgulayarak, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Namık Kemal Aytemiz

Sayin Valim üç harfli marketleri denetlesiniz çok iyi olur
  • 1 Yıl Önce

Namık Kemal Aytemlz

Destekliyorum Kartal da ekmek çoktan en az iki Aydir 8 TL den satiliyor
  • 1 Yıl Önce

rafet

Yetkiniz dahilinde olan ekmek fiyatlarını denetleyenlerin de denetlenmesini isteriz.Çünkü bu aylardır böyle fahiş fiyattan satılıyor.Bu fırınların ifşa edilmesini ve kesilen cezaların ödendiğine dair belgeleri de ileride görmek isteriz. Ki diğer fırınlara örnek olsun. Fiyatlara uymadıklarında ceza ödeyeceklerini bilsinler.Bunun dışında valiliğin yetki alanına giren ne varsa sıkı denetlenmesi çok önemlidir.Ben Sarıyer'de oturuyorum. Fırında da bakkalda da normal ekmek 10 TL.Eğer Tarım il Md. ğü ve Belediye yetkilileri görevlerini bu konuda yapmaz iseler ,bu görevliler hakkında da verilecek cezaları bilmek isteriz.Her kurum hakkıyla denetim görevini yapsa zaten esnaf,pazarcı , market v.s. ya da tüccar halka fahiş fiyatla mal satamaz. Vali bey bu işlerin peşinde olur ise çoğu fahiş fiyat düzelir inşallah.Halk bunalmış vaziyette. Valiler Kaymakamlar, Belediye başkanları ,Bakanlar,Milletvekilleri arada bir işlerini bırakıp halkın arasına girip market alışverişlerini bizzat kendileri yapsalar ,fırınlarda ekmeklerini bizzat kendileri alsalar.Çarşıya pazara bir çıksalar sorunları daha net anlayabilirler. Ama danışmanlarını söyledikleri ile hareket ediyorlar ise ; sorunlar tam iletilemediğinde çözüm de tam olamaz. Kurda neden boynun kalın demişler, kendi işimi kendim görürüm ondan demiş . Bu da bir atasözümüz.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Deniz

Sarıyer i İstanbul ilçesi olarak biliyorum ama burada ekmeği 10 liraya satmaya kimsenin sesi çıkmıyor şimdi kimileri çıkıp Sarıyer zengin diye boş muhabbete girer ise cvp zengin de olsa fakirde olsa eşit fiyat kanunu var ise zengin fakir ayrımı olmaz
  • 1 Yıl Önce

Uzay

Yok yok öyle değil her zengin semtte fiyatlar illaki biraz artar nedense.

Mesut Sarp

Koca vali yetkilileri davet ediyorum diyosa durum vahim. Emrinde goca polis teşkilatı var. Bu vaka polisiyelikten de öte. Çok vahim.
  • 1 Yıl Önce

Boş yapma mesut

Hadi oradan çekemiyorsan sus tabi siz topluma hizmete çalışkan kişilere alışık değilsiniz ondan zırlıyon.

Fani

Valla hükümet ten umudumuzu kestik çok oldu. Ülkesini seven topluma hizmet eden valilerimize güveniyoruz umudumuz onlar bir de çalışkan bakanlar.
  • 1 Yıl Önce

Millet

Umarım görevden alınmaz.
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı

Valilik sistemi yüzyıllardır bu coğrafyada etkili olmuştur. Vali o şehrin bekçisidir her şeyidir. Bütün valiler bir yerden emir almayı beklemeden her konuda gereğini yapmalı. İstanbul valimizi kutluyoruz.
  • 1 Yıl Önce

vatandas

Sayın vali hiç bir işletmeye karşı yaptırım yok.Uc beş fima birleşip fiyatları yukarı doğru şişirip milleti mağdur ediyorlar. Sosaklar,marketler mafyalarin eline geçmiş. Devlet duyarsız millet perişan. Büyük marketleri defalarca şikayet konusu etti vatandaş . siyasetçiler TV medyaya çıkıp kuru sıkı sallamaktan başka bir halt ettikleri yok. Bu enflasyonu da pahalılığı da önüne kimse geçemeyecek. Sonuç büyük bir sosyal oaylama. venezuala da ki gibi millet marketler sokaklara saldırdiginda ozaman siyasetçiler şapkayı tersine giyerler. Bu marketlere ve fırınlara en az bir hapta kapama cezası verilsin bak balım nasıl hizaya geliyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Valla tebrik ederim böyle valilere bakanlara hasret kalmıştık. Sonuna kadar destekliyoruz. Teşekkürler.
  • 1 Yıl Önce

hasan

ücretlere, petrole, vergi artışlarına söyleyecek sözün var mı vali bey
  • 1 Yıl Önce

Hadi oradan

trollük yapmayı Bırak sayın vali işini yapsın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23