• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esir takası katil İsrail ile Hamas arasındaki farkı ortaya koydu! İşte İslam medeniyeti

Hamas’ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugayları ile serbest bırakılan İsrailli esirler arasındaki samimi görüntüler İslam medeniyetinin bir yansıması olarak tüm dünyada takdir toplarken, Filistinli mazlumlar için “Filistinli teröristler” diyen Siyonist İsrail takas sırasında bile barbarca davranıyor.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tarihi çarpıtanlar utanç duymalı

Magna karta nedir?... güya tarihte ilk yazılı hukuksal içerikli anlaşma diye geçer...hatta ilk insan hakları beyannamesi diye de abartanlar bile olur...yıl 1215...İngiltere kralının; yetkilerinin sadece bir kaçından feragat etmesi, yasalara uygun davranması ve hukukun arzu ve isteklerinden daha üstün olduğunu kabul etmesini zorunlu kılarak İngiltere tarihinde kralın yetkilerini ilk kez kısıtlamış ve diğerlerine bazı haklar tanımış... Yıl 632...Peygamberimiz sav' in vedâ haccı... vedâ haccı hutbesinde neler neler söylemiş? Kan davası ile devam eden kin ve nefrete son vermiş...Irkçılığı ayakları altına almış... kadın haklarinayve erkeğin haklarına en temel çözümü ve eşler arası hukuku... ve insanlığın bütün sorunlarına çözüm olacak devâlar ordadır...
  • 1 Yıl Önce

Karanlıktan Aydınlığa

Aferin bekliyorsak çok bekleriz! Bizim BİR OLUP bunları durdurmamız gerek.
  • 1 Yıl Önce

Bilmiyorlar mı zannediyorsun?

"Osmanlıyı yıkar, İslamı ortadan kaldırırız. Olmadı sulandırırız" dediler. Bütün çalışmaları İslami değerleri ortadan kaldırmak, olmadı sulandırmak. Gençlerin medyada gördüklerini iyi değerlendirmeleri gerek. Eğriler yaldızlanıp, Doğrular saklanıyor.
  • 1 Yıl Önce

Murat

Kardeşlerim yürüyen yaşayan tebliğciler. Büyük insanlar. Bize İslamı yeniden be doğrusu ile öğretiyorlar.
  • 1 Yıl Önce

MİSAFİR

eger bir savaş esirine çocuk kadın yaşlı hatta asakerde olsa müslüman asla dokunamaz, dokunursa o müslüman degildir,bizim dinimizde yasak,
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK KURAN-I KERİM AHLAKIYLA HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ, ÇÜNKÜ DÜNYALIK HER HAREKETİMİZ GÖREVLİ MELEKLER TARAFINDAN KAYIT ALTINA ALINDIĞINI BİLİYORUZ, VE SONUNDA KABİR VAR, ÖLÜM VAR, HESAP VAR, NETİCEDE CEZA OLARAK YA CENNET, YA DA CEHENNEM VAR, BUNUN İÇİN SAMİMİ MÜSLÜMANHIRSIYLA, NEFSİYLE, ÖFKESİYLE ASLA DAVRANAMAZ, İNSANLIK İÇİN BATININ BİZDEN ÖĞRENECEĞİ VE ALACAĞI ÇOK DERS VAR.
  • 1 Yıl Önce

Nadim hatipoğlu

İSLAM MEDENİYETİ VE MÜSLÜMANLAR İNSANLIĞA ÇOK BÜYÜK BİR DERS VERDİ VE İNANIN ŞER GİBİ GÖRDÜĞÜMÜZ İŞLER İNŞALLAH HAYRA DÖNECEK İNŞAALLAH. HABEŞ KRALI EBREHE KABEYİ ALLAHCC NASİP ETMEDİ YIKMAYI ŞİMDİ İÇERDEN BU MÜBAREK BELDEDE MEKKEDE VE KABEDE ŞU AN FİLSTİNE DAHİ DUA EDENİ O DUANIN MERKEZİ KABUL OLACAK MERKEZİNDE DUAYI YASKLAYAN SUUD İDARESİ ŞİMDİ EBREHEDEN DAHA ZALİM DEĞİLMİ İNŞAALLAH ONLARDA YIKILACAK.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23