• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Dündar korkusundan basın toplantısından kaçtı

Almanya'da sığıntı olan vatan haini Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretindeki basın toplantısından kaçtı.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sözde Atatürkçüler.

Atatürk "Her şeyi öğrettim bu Millete UŞAK olmayı öğretemedim" demişti. Kim öğretti?
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Amerikanın Cancığı, ne güzel Atatürk güzellemeleri yapıp bizi kandırırmış meğer.
  • 1 Yıl Önce

Vatan

Şu alçak canı dahi ülkeye getirip hesap soramıyorsak biz nasıl büyük ülkeyiz acaba.
  • 1 Yıl Önce

lafa bak hizaya gel.osurukoviç

lafa bak. ne dangalakça laf. tamam o zaman küçük ülkeyiz çok bilmiş paşam dhangalakowich....ukala laf ebesi yurdum insanı classico..

Tuğrul

Gavur oğlu gavur şeytanın uşağı kaçgın vatan haini iblis cancık
  • 1 Yıl Önce

osmanli

kacmasi kendisininde kendini vatan hayini olarak gordugunun en guzel gostergesi. kendinden emin kisi oaray almi ak gider ve gergini konusurdu. Zaten butun Turkiye, CHP dahil, bunun vatan ahini oldugunu biliyor ve her daim yuzune vuruyor.
  • 1 Yıl Önce

what????

chp de mi biliyor ve yüzüne vuruyor.????? chp o ve onun gibileri baş tacı yapıyor. aslanım sen ne içtin bu gün.????

Musa

Bu Türkiye nin suyunda bi sorun var !! Bir üniverste Tüm 81 ilin suyunu kontrol etsin Normal değil bu kadar Hayin çıkıyor Türkiye den . Yabancı okular kapat milli öğretmen yetiştir !! Üniverste bilhasa sol ve Teröre destek veren hocalar yok edilip yerine milli ve ciddi ögrenim gerekir. Avrupa bak bir öğretmen bölücü söz dahi edemez Avrupada iş bulamaz ömrünün sonuna kadar Bizde?
  • 1 Yıl Önce

ottoman empire

senin memleketinde kötüyü haini gavuru yabancının uşağını sana düşman olanı baş tacı yapan ölesiye savunan,buna karşılık yerli ve milli olanı yok etmeye azimli kararlı bir muhalefet ve mütareke aydını kafası var. kötüyü düşmanı övmenin savunmanın havasını biliyor musun dsen. sana ait olanı savunmak ise ne kadar çirkin iğrenç kötü görülüyor.bir düşün bakalım.

Allah onu korusun

Yapar mıydı? yapardı...biz onun o açık yürekliliğini seviyoruz ...can Dündar da kaçar mı? kaçar?...
  • 1 Yıl Önce

mahir

içerde de onun gibi ne çok düşman gavur var aramızda. Allah kahreylesin...

fetösavar

valla kolundan tutup uçağa bindirip vatana hoşgeldin bile diyebilirlerdi... cancık ondan kaçmıştır... biliyorsunuz artık mit bu konuda bağımsız...
  • 1 Yıl Önce

emin

evet. güzel teşhis.Allah korudsun eğer zillet gelse idi mit gene abd va israil in kucağına teslim edilirdi.

Se... Siyonistler ve se... casuslari kirjak olur, kirli canlarini cok sever...herif kurgu kursunlanma tiyatrisunda bile ilk karisinin eteklerinin altina saklandi:))

.......
  • 1 Yıl Önce

Vatan hainlerine ölüm

Mit bu kansız coniye bir operasyon çekemez mi? Tek hamlelik işi var. Lütfen gereği yapılsın. Dişlerimizi sıkmaktan diş kalmadı. Kansız vatan hainlerinin hepsi gebertilmelidir.
  • 1 Yıl Önce

ya bizim aydınlarımız demokratlarımız ne der.vay vay

israil in binleri öldürmesine bıyık altından gülen alkış tutan uygar demokrat medeni batı alemi, gavur dünya bizi yerin dibine sokardı.kıyamet kopar ne faşizmimiz ne diktatörlüğümüz kalırdı.ya içerdeki sevgili muhalefet, chp si ip i bip i saadet inden başçısına bilumum hıyanet takımı......

Can Dündar sen vatansız bir hainsin.

Ayağınıza kadar gelmiş hain oradaki Türk polisleri koruma görevlileri tutup kulağından getiremedinizmi can Dündar denen hain aşağılığı.
  • 1 Yıl Önce

ayda bre pelvaann pelvaann..

tabi canım 1930 ların 1940 ların chp devrisaadetindeyiz.cendermenin köylünün evini basıp, kulağından tutup dipçikle karakola götürdüğü ortamdayız. ...haklısın shaplalowich...nasıl kıçının altındaki minder rahat mı. nasıl arada kavara atıyon mu...ayda bre pelvaann pelvaann...

adamların yüzlerine tükürsen

tükürdükçe yağmur yağıyor derler Avrupalılar ve Amerikalılar değişmezler onların dinleri imanları paradır
  • 1 Yıl Önce

haçlı seferleri de devam ediyor aslanım. uyuma.

aynı zamanda domuz gibi o batıl dinleri haçlılıkları da dolu dizgin her şeyi dizayn ediyor. senin aydının okumuşun dini terketti ama onların en belli başlı kıstaslarının biri hıristiyanlık. ab ye alınmamamızın birinci nedeni de din.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23