• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’nin Eurofighter Typhoon hamlesini bir de böyle okuyun! İşte bilinmeyenler

SDE Başkanı Tümg. Güray Alpar, Türkiye’nin Eurofighter Typhoon Savaş Uçağı alma kararını değerlendirdi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kamuran Şahin

Eurofighter typhoon uçaklarının en son modelini talep ediyoruz diye Türkiye başvuru yaptı zaten. İştirakçı 3 ülke Türkiye'nin başvurusuna onay verirken Almanya sıkıntı çıkarıyor
  • 1 Yıl Önce

Feti demirkaya

Uçak alma hamlelerimizi Engelleyen ABD ve Yahudi lobileri ve kirli haçlı zihniyeti Onların inadına yerli uçak proje sine hız verilmeli Dahada gerekirse Su35 alınmalı milli çıkarlar ne gerekiyorsa o adım atılmalı .
  • 1 Yıl Önce

Selahattin

Evet Türkiye'nin natodan ayrılması her ne kadar büyük maliyetlere sebep olsada bu maliyet NATO gibi sadece Türkiye'ye uşak muamilesi yapan asalak bir yapının kaprisleri ne katlanmakdan daha iyidir hem ABD den sonra en çok ayidati ödeyeceksin hemde uşak muamelesi göreceksin korkak bezirgen ne kar eder ne zarar derler ama biz aynı zamanda devamlı zarardayiz yani aynı zamanda celladina aşık idamlık gibi hala neden dünyanın en hantal yapısına katlaniyoruz anlamiyorum
  • 1 Yıl Önce

Metin çekçi

Savaş bir milletin topyekün kalkışmasıdır. Bizim adalar denizinde uçakların nesillerine bağlı olarak hava üstünlüğümüzü kaybettiğimiz söyleniyor. Biraz büyük resme bakınca hiçte öyle olmadığı görülüyor. Yunan uçakları acaba kalktıkları pistlere geri ineceklermi diye sormadan efemiyor insan tayfun ve cenk balistik füzelerinin yoğun kullanıldığı ve tr230 gibi som gibi mühimmatların havaya leblebi gibi atıldığı durumda karşı tarafın hava üstünlüğünden söz edilebilirmi? Daha aldatıcı hedef mühimmatlardan hava taktik resimden ve havasojdan bahsetmedim bile. Ha bu arada pilotlarımızın harbe hazırlık seviyesi de var
  • 1 Yıl Önce

Ruhset kılıç

Biz istiyoruz ama şimdi Almanya vermek istemiyormuş havası yaratılıyor acaba İngiltere amerikaya rağmen verecekmi.amerika ve İngiltere aynı deliğe...onun için kendimizi kandırmayalım bizi uzun süre verecekmiş gibi yapıp oyaliyacaklar .olacak duaya amin demek gerekiyor.
  • 1 Yıl Önce

Altuğ

Milli Muharip Uçak projesi herşeyimizdir. Mutlaka başarıya ulaşması gerekir. Bu kapsamda gönlü bu topraklara bağlı herkes TSK Güçlendirme Vakfına azda olsa bağış yapmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Gercekçi

Biz nato dayız farklı ülkelerden uçak alamayız alsak bile 400 ler gibi kullanamayız ancak kendi üretimimizi hızlandırmalıyız evet yazıdaki gibi Türklerin askeri birikimi 10 bin yıllık askeri birikimi kendi gücü ü göstermeli ve kullanmalı başka alternatif yok
  • 1 Yıl Önce

Ercan

Bal gibi almalıyız rusyadan belli a b d ve batı gizliden türkün üstünü cizmiz de oysa türk olmasa hırıstiyanlar bibirini boğarda ondan haberleri yok zeka

Selim

Typoon fiyatı 90.000 dolar..ondan çok daha üstün su 57 fiyatı 40.000 dolar NATO ülkelerinin bazılarında Rus uçakları var...al gitsin 100 tane su 57 bak bakalım ne Almanya nasıl köpek oluyor karşımızda.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

maval okumayın. bir keferenin vermediği f35 ve f16 dan sonra diğer bir keferenin kucağına oturmanın ne anlamı var. biz batının bizim ezeli vazgeçilmez düşmanımız olduğu gerçeğini ne zaman kabul edeceğiz. tek iyi geçindiğimiz nadir kısa dönemler bizim kayıtsız güçlü olduğumuz ve bu keferelere boyun eğdirdiğimiz dönemlerdir. acilen KAAN nı tamamlayın. zaten her an geliştirilmeye muhtaç sistemler bunlar. bugün böyle yarın daha iyi. iha sihalarda da durum böyle olmadı mı? bırakın kefereden bir şeyler almak için yalvarma dönemlerini. illa alınacaksa ruslarlardan geçici tüm teknoloji transferi yapacaklarsa 50-100 adet alın o kadar.
  • 1 Yıl Önce

Mesut Sarp

Böyle dolarla milyarlık alımlarda adama sorarlar paran var mı? Ikincisi üreten ülkeler ambargo uygular gibi satmıyor. Çünkü müttefikimiz! Amerika karşı.
  • 1 Yıl Önce

Bozkurt

Tamam da Eurofighter Typhoon hangi modeli kaçıncısı dört ayrı kademsi var bize eski kullanılmış modeli kakalarlarsa ne anlamı kalır. Yunanistan la adalar denizindeki hava dengesi aleyhimize bozulabilir. Çünkü onlar F-16 Viper ve Rifle uçakları ile bir adım attılar. Eğer 4. Kademe Eurofighter Typhoon alınırsa eyvallah onunda teslimi nerdeyse bizim milli uçağımız Kaan'nın teslim süresi kadar, zor karar ama paramızı heba etmeyelim birde İngiltere'ye de güven olmaz birinci dünya savaşı öncesi parasını alıp teslim etmedikleri gemileri hatırlamalıyız.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Apaçık belliki Siyonizmin esir aldığı Batıdan artık bize HAYIR yok biz istemesek bu böyle ,istisnalar kaideyi bozmaz o yüzden biran önce kendi göbeğimizi kesmemiz lazım.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23