• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan ’stratejik’ mesaj verdi: 100’ü geçen kasıtlı yalan haberi ifşa ettik! Erdoğan’dan çarpıcı açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu: "Dezenformasyonla Mücadele Merkezimiz vasıtasıyla 100'ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik doğrusunu ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

DOĞRUSU NE DEMEKDİKÇE, YALANLARIN SONU GELMEZ, ÇÜNKÜ YALAN PARA İLE SATILMIYOR, HİÇ BİR MALİYETİ DE ÜLKEMİZDE MALESEF YOKTUR.
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Akit de yayinladi bugun, Hamas kadin ve cocuklari esir almis. Esir alirkne hic utanmadilar mi acaba. Birakin islama erkek oldugunu iddia edenlere yakisir mi? Islamin neresinde var bu, hakaret etmeden aciklayacak biri var mi burda?Utsleik Islam da kissas var, sen konser seyretmeye gelen insanlari oldurur, ciplak turkist kadini Gazze sokaklarinda tekbirlerle dolastirir, kadin cocuklari esir alirsan dusman da sana aynisi yapar ve sonrasinda zirlama hakkin yoktur!
  • 1 Yıl Önce

Umuda

İçimizdeki Yalan Haber sözcüleri olan;Sözcü,Halk,Tele1,Flaş,Fox,Yeniçağ.vs. gibi kanalları ve Tv leri de ifşa edin de oy veren kitleleri görsün yüzlerini.
  • 1 Yıl Önce

Kara

Allah ömür versin, Dünya ile uğraşırken memlekette atanan bürokratlar hizmetsizlik şiarı ile vatandaşın sorunlarına kör ve sağır halde maduriyetler dağ gibi yığılmaya devam ediyor, cimer denen kurumun bir yetkisi kalmamış, bakanlıklar ve teftişler bitmiş, vatandaş muhatap bulamıyor Kurumlardaki memurlar yaptığı işten bihaber, en basiti, şehir merkezinde 3 yıldır elektrik aboneliğini mesken aboneliğine ne hikmetse çeviremedim, bi alt yapı yok dendi, iki yılda yapıldı, sonra direkler diktiler, 1 yılda bu direklere numara verip sisteme kayıt için hala bekliyorum. Belediye , büyükşehir, kaymakamlık, valilik, cimer, bu dağıtım şirketi için bu kadar mı yetkisiz olur. Reis atadığın elemanlar vitrine oynuyor, içi boş mankenden farksızlar. Samsun bölgesine daha fazla ilgi ve alaka lütfen, adamı olan işini yapıyor ya olmayan ne yapacak...
  • 1 Yıl Önce

Sesimizi duyan varmı

2024 hac fiyatları aşırı yüksek 65 yaş üstüne devlet kolaylık tanımalı bi çok konuda giderleri sübvanse eden devlet aynı hassasiyeti 65 yaş üstü hacı adayları içinde uygulamalı yakınlarım yazıldığında 6250 TL olan hac ücreti şimdi 205 bin TL ek harcamalar la 250 bin lirayı buluyor bu rakamla çoğu insan hayal kırıklığına uğruyor gitmekten vazgeçiyor sonuçta ekonominin kötü olması milletin suçu değil sayın erdoğan hac fiyatlarını düşmesi yönünde adım atmalı özellikle 65 yaş üstü için devlet yardım etmeli.
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

reisim kimbilir neler yapıyorsun... sen olmasan katliamların alayını gizleyip abidik gubidik oldu bittiye getireceklerdi... srebrenica.da olduğu gibi... büyük bir ihtimalle bizim ulaştırma teşkilatımız iyi çalışıyor ki bütün dünya ayakta... bizim ölü toprağı serpilmiş gençlerimiz hariç...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23