• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beklenen müjde geldi! Erdoğan'dan emekliler için talimat

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışan emekliye 5 bin TL'lik ikramiye çalışması yapılması için talimatı verdi" dedi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

SAYIN REİSİM, DERDİMİZ 5000 VEYA 10.000 LİRA DEĞİL EMEKLİLERİN DERDİ ADALETSİZ DAĞILIMDIR, BUARADA BİRİ ÇOK RAHAT GEÇİNİRKEN ÖNEMLİ BİR KISIM SIKINTILIDIR, MAAŞI YÜKSEK OLANMLARA BÖYLESİ İKRAMİYE VERMENİZE BİR ANLAM VEREMİYORUZ, PARASL DESTEK KİMLERE VERLİR?, ELBETTE DÜŞÜK MAAŞ ALANLARA BU DEBGEYİ NİÇİN UZMANLARINIZ ANLAMIYOR?
  • 1 Yıl Önce

Osman AYDIN

SAYIN CUMHURBAŞKANIM 42 YIL ÖNCE SEMBOLIK ŞIRKET ORTAKLIĞIMI SONLANDIRDIM VERGI DAIRESINE HASIL OLAN VERGILERIMIDE ÖDEDIM AYRILMA ILE KSPATMA DILEKCEMI MITATPAŞAVE SEYMENLER VERGI DAIRESINE VERDIM ANKARA TICARET ODASINA KSPATMA DILEKCELERINI VERDIM HER IKI KURUMDAN ALDIĞIM BELGEYI 2008 DE EMRKLI OLURKEN SSK YA VERDIM INCELEMDEN MEMURLARDAN BIRI SIRKET ORTAGI DIYE BENIM 5000 TL IKRAMIYEM ODENMEDI BU YANLIŞLIĞIN DUZELTILMESI SAYGIYLAR ARZEDERIM
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Ferit

Asıllara gelince ikramiye zulum fakat milletvekili emekli ayligi asıllardan 10 kat yüksek. Sayın reis. Pkk sevicileride bu milletin ustüne kiltletip besleten hangi vijdan hangi merhamet. Emekli vekil aylıgini ya düşür yada kaldır. Bir vekil 5 yılda alacagi aylıgın 10 katinı seçimde harciyor. Bunlarin kendilerine beytül maldan kendilerine menfeaatlerini kanunen alıyor masrafları cıktıgı gibi kardalar. Artık milletvekili olmak ticaret gibi oldu . Neden birde millete yüksek aylikla emekli olup, hem emekli hem gelir hangi vijdansa rahat bulur. Sen rahatmışın vijdanen. Bu mason oyunu bitir bu yükü indir. Ssk 25 yılda emekli olup 7500 tl 10 bin tl kira ile Niyazi misri Hz. Bu günleride görmuşki, Gazzede canli canlı iken, milletin sucu ne ki pkk sevicileri yuk ediyorsunuz. Bu masonların yaptıklari dokunulmazmı millete hizmet vatana politikanız bittimi.? 2000 li yılların ve öncesi siyaset yapmaya geri donüldüki secime yatirım gibi 6 aydir Allah aşkına emeklinin ne cektigini bilirken yerel seçime yatırım gibi senaryolar. Demogojiler, Bu fahiş fiyatla ihaleler tokide sürerken senin gözünü kör kulagını sagır eden ne etken var ki. Senin hala mason danişmanların sana yurt icinden gercek bilgi vermiyorlar. Hala Allaha savaş devam, faiz artişları ile gecede verdigin faizler bu ülkeyi 500 defa yeni bastan mamur edecegini bilirken hala emekliye kamoyu yoklamasi yaptırıp 11500 razı ettirmek yakişıyormu koskoca cumhurbaskanina faize cömert emekliye ızdırap sebebb ne . 
  • 1 Yıl Önce

Sesimizi duyun artık

2024 hac fiyatları aşırı yüksek 65 yaş üstüne devlet kolaylık tanımalı bi çok konuda giderleri sübvanse eden devlet aynı hassasiyeti 65 yaş üstü hacı adayları içinde uygulamalı yakınlarım yazıldığında 6250 TL olan hac ücreti şimdi 205 bin TL ek harcamalar la 250 bin lirayı buluyor bu rakamla çoğu insan hayal kırıklığına uğruyor gitmekten vazgeçiyor sonuçta ekonominin kötü olması milletin suçu değil sayın erdoğan hac fiyatlarını düşmesi yönünde adım atmalı özellikle 65 yaş üstü için devlet yardım etmeli.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Baştan beri yapılan yanlıştı milleti küstürdünüz hor gördünüz şimdi veriyorsunuz bu yaptığınız yanlışı çocuk bile anladı da siz niye yaptınız ben onu anlamadım.Şimdi kök maaş rezaletini de düzeltirseniz Ak partı yerel seçimlerde iddialı olur yoksa sonrası hezimet benden söylemesi.
  • 1 Yıl Önce

neden onlar aptal,vatandaş çok bilmiş....

hah eko nun tadını aldınız galiba.aman aman . bu milletin çoğu için chp nin kazığının dipçiğinin yumruğunun vakti geldi aslında.

Yaşar

Yurtdışı emekli lerin calışması ne oldu. Söz verilmişti
  • 1 Yıl Önce

Turan

2002 deki ücret skalasına geri dönün ve ödemeleri ona göre yapın... Emekli de çalışan da mutlu olur! Ücretlerde yaptığınız haksızlık ve adaletsizlik sizi doğrudan cehenneme götürür!
  • 1 Yıl Önce

hoop ağır ol. cennet ve cehennem personelcisi misin.

sahi fetoşların,süleymancıların,başçıların,chp nin azılı aşığı saadet in yaptıkları onları nereye götürür. hocam.....yüz yıldır haksızlık ve adaletsizlik içinde yaşıyorsun. heberin vordir ??????

Mustafa

Emeklinin durumu, iyi olsa da çalışsa, tamam, haklısın. Ama maaşlar belli, durumlar belli! Düzeltilmesi çok iyi olur!
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetinden temennim, çıkarılacak kanunları bütçe yeterli değilse ya hiç dillendirip, vatandaşı beklentiye bırakmasınlar yada aynı konumda olanları biri birinden ayırt etmesinler, sonra kamu oyu baskısı ile doğru yola gelmek zorunda kalmasınlar
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23