• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kurum’dan sosyal medyayı sallayan paylaşım! Dayan İstanbul eski günler geliyor

İstanbul'da sıkça tercih edilen ulaşım araçlarından biri olan metrobüsler, sabah-akşam arızalanarak vatandaşları mağdur ediyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, sosyal medya hesabından arızalı metrobüsü paylaşarak, "Fetret devri bitecek" notunu ekledi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Daha güçlü adayların kazanamadığı iki ilden bahsediyoruz. İthalvari adaylarla olmaaaaz! Ayrıca aday açıklamada geç kalındı. Yokuşta ata arpa kar etmez. Belki eski başkanların yakınları çare olabilir. Ev kiraları fahşiyatı ve barınma sorununun her kesimi kuşattığı bir ortamda kim ev verirse vatandaş ona oy verir. Ak Parti ise 'Kentsel Dönüşüm(!) adı altında mülk transferi kokan ve kokusu daha uygulamaya başlamadan her tarafı saran uygulama yerine 'Deprem Tehlikesine Karşı Ucuza Kiralama veya alım fırsatlı AK SOSYAL KONUTLAR' projesi inşaat açılışları ile kazanabilir, o da belki! belki!
  • 1 Yıl Önce

29.5. 1453//14.5.1950//14/28.5.2023.bu tarihleri ezberle.

kimden kurtuldun öküzowskhy hasanowich.. 25 yıllık eser ve hizmet çok geldi değil mi.nasıl senin tatilci çok iyi çalışıyor di mi. sahi bir tek hizmetini söyle de bilelim.batı empryalizminin türkiye komiseri...sen nemalanıyorsun herhalde onların yağma hasan böreğinden.sen de zulüm 1453 te başladı diyen bizans tohumlarından mısın. nikos dendias dostunuzun deyimi ile konstantinopolis bb... doğu roma nın son imparatoru hellenistik kardeşiniz I. ekodosius.
  • 1 Yıl Önce

Kıl Adam

Anne Kart çıkartıldı , metrobüslere beyaz asfalt getirildi , kent lokantaları açıldı, kütüphaneler açıldı , kreş sayısı arttırıldı , yeni doğum yapan annelere doğum paketi uygulaması başladı , ve daha bir sürü hizmet.

Süleyman Sırrı Dinçer

Murat Kurum liyakat sahibi , çalışkan , yetenekli , akıllı bir Bakan'lık yaptı ondan önce de EGYO Genel Müdürü olarak genç yaşlarda üstün performans gösterdi. Umarım Belediye Başkanlığı için önce aday olur ve seçilir İstanbul yıldız gibi parlar.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Tevfik göksu kaç senedir cansiperane mücadele ederken şimdi başkasını aramak en hafif deyimle vefasızlık olur derim ben.
  • 1 Yıl Önce

saygılar sn. kalyoncu kardeşim.

istersen başkan tayin etsin. elbette tevfik bey çok kıymetli bir kardeşimiz.çok hizmetleri var. yalnız bu işte biraz da coğrafya gerekli.2019 da bir hizmet adamımız sırf biraz da tipten yeni yetme bir parlak karşısında marka gençliği reyleri ile kaybetti. 1960 da eisenhower in yardımcısı cumhuriyetçi r. nixon , adı duyulmadık bir sarışın parlak j.f. kennedy e karşı seçimi kaybetti. bu işleri de biraz düşünün yandaşım kardeşim kalyoncu kardeşim. seni takip ediyorum.aklıselim sahibi şuurlu bir insansın.saygılar.

Vahap Kalyoncu

Bu istanbul daha çook arar AK partiyi ama Murat Kurumla değil
  • 1 Yıl Önce

erdal

o da başarılı isimlerden biri. şimdiden kendiçimizde kaosa düşmeyelim.

Ahmet Kenan uçar

Ekrem tekrar aday olsun lütfen bişey deniycez
  • 1 Yıl Önce

aman aman. Allah ırak etsin.

ne yapçen. yalnız o bize bir şeyler yapıyor. tekrar yapmasın.

vatandaş

İstanbul halkı bu durumu kendi istedi 25 yılın 15 senesi şehrin düzelmesi için harcandı özellikler gençler eski halleri bilmediği için sempatik medyatik diye oy verdiler bir takım muhafazakarlar ise Fatih Eyüp ziyaretlerini ciddiye aldılar sonuç bu düzeltmeye bu gün başlayın bakın kaç senede düzelecek.
  • 1 Yıl Önce

refik

ya o hemşerici müslümanlar. ya o erdoğan kuyruk acılı haset müslümanlar. ya o emmi oğlunu muhtar seçtirmek için köye yazılan ve yollanan köy kafalılar.ya o yeni yetme,o eskiyi bilmeyen apaçiler tikiconlar....kankiler konkiler donkiler...bölücüler, milliyetçi müsveddeleri fetoşkalar 72.5 fırka. kına yakın.nasıl her şey çok güzel oldu mu. ALLAH ınızdan bulunuz inşaallah.

hasan

bir kere kurtulduk sizden artık çökemezsiniz İatanbu'a yürrü patırtı yapma
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Naim

Allah şifa versin hasan.. .

ihsan

nasıl bu çökenlerden memnun musun ruh hastası..kurtulmuşlar.neden eserden ve hizmetten mi kurtuldunuz Allahından bulasılar.nasıl tüy diktiler mi. nasıl kına yaktın mı mabadına.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23