• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eğer gerçekleşirse ülke uçuşa geçer! Cevdet Yılmaz müthiş hedefi açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Savunma sanayi alanında temel gayemiz; kendi imkanlarımızla üretebileceğimiz hiçbir ürünü dışarıdan satın almamak ve yerlilik-millilik oranlarımızı sürekli daha yükseğe taşımaktır" dedi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Tüm Kalkınmış Ülkeler Kalkınmalarını tamamlayana kadar 15-20 sene köleler gibi, boğaz tokluğuna çalışarak bu günlere geldi. Biraz sıkıntı çekeceğiz sonu aydınlık.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Yerli ve Milli sanayimizin hızla gelişmesini sevinçle karşılıyoruz bedeli olarak biraz ekonomik sıkıntılar çekebiliriz dünyadaki kalkınan Ülkelerin kalkınma süreçlerinde çektikleri sıkıntı gibi. Değil mi Muhalifler ?(Siz açız aç diye bağırırken her gün Milli sanayi gelişiyor)
  • 1 Yıl Önce

sacit

kaldı ki onlar ülkenin en tuzu kuru kesimi.amma velakin erdoğan ve türkiye düşmanlıkları nedeni ile,bıyık altından gülerek mutfaktan vurup, avam tabakasını kışkırtıp,ülkeyi çelmelemek.

İzmir

Faiz vaiz say islam fatih potukal????????
  • 1 Yıl Önce

hasan

oooo biz uçuşa geçtik başşşş pilotumuz tura attırıyor,,, senin anca haberin olmuş
  • 1 Yıl Önce

semih

senin büyük hesap uzmanın tüy dikti gitt,yerine geldi başka kandilsever,pensilvanyasever. söylesene seninkilerden ne cacık olur.türkiyeye 21 yılda 3 türkiye ilave edildi.sağlıktan eğitime,savunmaya ihracata,yenilenebilir enerjiye,ulaşıma her sahada büyümeyi görebilirsin o gözlerini yummaktan vaz geçersen. sadece savunmadaki % 20 yerlilikten % 80 yerliliğe ulaşmaya bir tek ona ne diyorsun.taş.geçen kurnazoviç.trafik kazalarındaki trafiğin korkunç yoğunluğuna rağmen azalışı, orman alanlarının yangınlara rağmen artışı, sanayileşmedeki gelişmeler neler neler. sizinkilere göre hala ne yaptılar ki, ne yaptılar ki. elinin körünü yaptılar.konyayı çorumu ülke sanan, kıbrıstaki kapalı maraşın adını 49 yıl sonra hasyretle ilk defa öğrenen kafalarla siz yürümete devam edin bakalım. liyakatli aydın münevver üstünlerimiz.sevsinler.

Üreteceğimiz hiç bir ürünü dışarıdan almıyacağız demiş, bakan bey. ....

Bunlara buğday arpa mısır nohut fasulye canlı hayvan, et ve bunlar gibi sayısız tarım ürünü dahil mi
  • 1 Yıl Önce

ne güzel ters yüz etme,ne güzel kapkara tablo.

artan nüfus ve turiste rağmen tarım ürünlerinde büyük artışlar var.bu arada kuraklıkları selleri de düşün,kıçının üzerine oturup ötmeden önce. bak bu sene kuraklık nedeni ile ayçiçek,zeytin ve zeytinyağı üretimindeki azalışı düşün. italya ve ispanyadaki gibi.... sayısız tarım ve sanayi ürününü de gör. seninkiler olsa bunu dürbünle görürdün,kurnaz muhalif. dünya görüyor bizim gelişmemizi,siz sakın görmeyin.o saydıklarının çoğunda sıkıntı yok. mesela buğdayda ihtiyacımızı karşılıyoruz ,bununla birlikte fazladan buğday alıyoruz,un,makarna,bisküvi vs. haline getirip ihraç ediyoruz. itirazın var mı.haberin var mı.öğren de gel. türkiyede 77.000 fabrika her gün osuruk mu üretiyor.ayriyeten avrupanın bir no lu tarımsal ürün üreticisi olduğumuzu da öğren. sen kıyma,ayçiçek,yüp,gaz,margarin kuyruklarını biliyor musun.babana sor.cesareti varsa itiraf eder.

emekli emekli0

emekliler olarak bizi bir uçurdunuz hala konacak yer arıyoruz,
  • 1 Yıl Önce

hasan

farkındaysanız bütün eleştirel yorumlara aynı cevap yazmış

seni kurnaz trol seni.

seninkiler iyi oturtacak kazığa. o beğenmediğin maaşı bile alamazsın o uğursuz,cenabet,düz tabanların eline düşersen. patlama 2 ay berkleç ben de emekliyim. iki dev depremin yaralarını sarmakta olduğumuzu das o mercimek beynine sok biraz.ülkenin 1/6 sı yerle bir oldu. 104.000.000.000 dolar o da kabaca tahmin, zararı ne çabuk unuttunuz,örttünüz.her gün 4 milyon kişiye günde 3 öğün yemek veriyor bu devlet. abd olsa almanya olsa altından zor kalkar kurnaz chpist trol...

Emekli

Wer gazı wer mehteri 21 yıldır uçuyoruz hem de kanatsız. 6 ayda faiz 40 larda çarşı pazar kanatlanmış uçuyor. Fiyatları okuyunca hakikaten bu ülke yaşadığım ülke mi yoksa Eritre Yemen bir Afrika ülkesi mi? Öncekilerden ne farkınız var ki bari ekranlarda gözükmeyin de adamı günaha sevk etmeyin. Bi gidin artık düşün ya bi düşün yakamızdan
  • 1 Yıl Önce

siz defolun ülkenin yakasını 100 yıldır çekelemekten.

sokağa çıkl bakalım.eritre mi yemen mi yoksa ispanya italya polonya gibi mi. emrin olur düşelim senin o uğursuz yakandan da senin bu günleri bin kere aratacak uğursuzların gelsin. emrin olur. nah diyorum ruh hastası ...size iktidar yüzü göstermeyeceğiz.14.5.1950 den bu yana 73 yıldır olduğu gibi nal toplamasya devam edeceksiniz. bu millet sizi tanıyor.

567

sen rüya aleminde yaşamaya devam et
  • 1 Yıl Önce

Aaaaa

Hep umut tacirliği yükselişe geciyoruz falan. Ekonomiyi maffettiler. Şimdide vatandaşa umut saçıyorlar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23