• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıllardır inkar ediyorlardı! Özgür özel yedikleri haltı itiraf etti

HDP ile arka kapılar arında ittifak etmelerine rağmen her fırsatta bunu inkar eden CHP’liler, şimdi dürüstlük taslayıp ‘ittifak olacak’ herkesin bilmesi lazım diyerek adeta geçmişte yedikleri haltı itiraf ettiler.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gazze

Gazze Arakan Miammar, Ve cocuk katillerini unutanlar, Gelecegin olan evlat ve torunlarını kaosa bırakarak nasıl ölebilecekler. Bunları chp hdp li seçmen bir düşünsün empati yapsın. Daha dün,dü doguda kendi kendilerini ihanet ettin bize diye öldürüp işkence ediliyorlardı. Doguda müslümanlar unutmadı bunu kurban eti dagıtılırken linç edilen kardeşimizi şimdi CHP BU kaosu batıya da getirmek istiyor gibi hareket ediyor. Ama başaramayacak. Bunları asın artık cok özel olmaya başladılar. Ben dedem Kazım Karabekirin karsda donarak şehit olan dedelerimizi canlıyım unutmadım. Bu nasil bir koltukki nasıl bir akıl vijdan ki paraya mevkiye ruhlarını satıp ruhsuz birileri olabiliyorlar. Ruhsuz siyasetcilerin evlatları torunları nerde, lions rotary ile desteklenerek yaşıyorlar. Ya özgürce gezmek tozmak cay ocagında cay kafede rahatca pizza yemek varken sokakda niye gezemiyor halkla iç ice olamıyor bu tip siyasetciler. Hirsız arsız,  korkar ama unutmayınki, millet nasılsa öyle yönetilir. Her seçmen ne istedigini, nasıl bir yaşam gelecek ve rahatlıkla kiliseye havraya camiye gidip torunları ile nasıl vakit geçirecegini empati yapsın. Mezarına kimler ziyaretci gelecek düşünsün Bu vatan şehidler şuhedalar, yigitler adız kahramanlarla dolu, ve hepside bizim icin rahat edelim diye canlarını verdi. Kaos mu yoksa ilk 5 şi aşarak ilk 1 olmakmı.
  • 1 Yıl Önce

ertem

2019 da müslümanından gavuruna pkk lısından fetöcüsüne 72.5 fırkanın desteği ile istanbul u ankara yı kapmanın tadı hala damaklarında. başka türlü hava cıva tabi.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Bu zevat söylediği ile yaptığı,yapacağı uymayan;KK dan hiç farklı olmayan,güvensiz,zavallının biri.
  • 1 Yıl Önce

mahir

onun grup başkan v. değil mi idi. bay bay a alkış tutan, gözleri yaşaran paşa çocuk bu değil mi idi.onun her kararına katılan, en yakınında bulunan kimdi.

resat

hdp kürtlerin chp sidir ,kuruluş amaçları ve mayası aynı olan isimleri değişik iki partidir bunlar,,
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Halt yemek dini ticarete cevirenlerin isi gazetecikik haber yapiyorum diye lagam kusan gazetecilee halt yiyor
  • 1 Yıl Önce

hoştunuz please..

dinden rahatsızlık duyan din düşmanlarının klasik kusmuklarının başında gelen bir laf.

İslam

Cehapenin değişmemesi beni ziyadesiyle memnun ediyor. Sittin sene iktidara gelemeyecekler bundan daha güzel bir şey olabilir mi bu ülke için. Yaşasın İslam.
  • 1 Yıl Önce

aman değişmesin.biz onları şamarlamaktan memnun

evet değişim değişim. .. değişim. sahi ne değişim. esas oğlan değişimi. eski hamam eski tas.aynı despot ceberrut mütegallibe zihniyeti. bu millete düşman kşm ve ne ne varsa aslanlarımız hep o cihette.aman değişmesinler ve hep nal toplasınlar.

KEMALİST

HEDEP YADA HDP FARK ETMEZ İTTİFAK YAPAMAZ BU PARTİ ÇÜNKÜ SEÇMEN SANDIĞA YANSIMIYOR Yıllarca CHP Kabahati hep başkasında arada onda,bunda ,şunda aramakla geçti çünkü kendi kabahatli değil biride demiyor bu millet neden tam anlamıyla sandığa gitmiyor CHP seçmenin tek kurtuluşu milli olmak onunda İTTİFAKI VE ONAYI ANCAK VE ANCAK CHP'NİN EŞDEĞERİ İYİ PARTİLİ MERAL AKŞENERDİR..BUNUN DIŞINDAKİ PARTİLERLE BELKİ MİLLİ OLAN BAZILARI İLE OLABİLİR İTTİFAK YAPMAYA SICAK BAKARIZ ,AKSİ HALDE: MİLLET DELİYE,BİZ AKILLIYA HASRET DEDİRTMESİN KİMSE; ONA GÖRE...!
  • 1 Yıl Önce

zaten secimlerde yapacaklar

bundan önceki seçimdede yaptılar.dikakt edilmesi gereken doğu ve güneydoğu akp acısından adaylar cok önemli yine hedep kazanır ordakilerin görüşü asla değişmez
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23