• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail medyasından büyük itiraf: 7 Ekim gerçeği ortaya çıktı! Festivaldeki sivilleri böyle vurmuşlar

Katil İsrail, Filistinli mazlumlara ve sivillere acımadan saldırıyor. Kirli planlarını hayata geçirmek için sınır tanımayan İsrail, ABD ile birlikte Batı'nın da tam desteğini alarak Müslümanları katlederken, yalan ve iftira politikasına dair gerçekler de tek tek ortaya çıkıyor. İsrail'deki Haaretz gazetesi polis kaynağına dayandırdığı haberinde, 7 Ekim'deki festivalde İsrail Silahlı Kuvvetleri helikopterinin İsrailli sivilleri vurduğunun belirlendiğini ortaya koydu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

İkiz kulelerini,Afganistana,orta asyaya girebilmek için ABD tarafından bombalattırıldı.Okulelerde 2 bin yahudi vardı.Bir gün öncesi boşalttırıldı.2.ABD,Irak'a girebilmek;petrolünü sömürebilmek için nükleer var bahanesini uydurdu.Zira,ırakta bütün dünyaya 500 sene yetecek petrol rezervi var.Yazdığım gibi olduğunu ingiliz yetkili itiraf etti.3.İsrailde ki festivaldekileri de yalandan hamas yaptı dediler.Haklı çıkmak,ideallerini gerçekleştirmek için.Yani,bunlar karışıklık ve kendi menfaatlarını gerçekleştirmek için,bahane uydururlar,komplo kurarlar.İçerideki ABD ve israil kafalılar bunları biliyor mu?Ben en gerçeğini yazdım.
  • 1 Yıl Önce

hasel

7 ekim saldırısını İsrailin yapacağı katliama haklı bahane olması için,bizatihi İsrail tarafından bilinçli yapılıp,hamas yaptı diye ortaya atılan katliam yalanı olduğu ortaya çıkmıştır.Yani,terör devletinin bilinçli uygulaması olduğuna dair kendileride itiraf ediyorlar.Bunlar kendi menfaatleri için herşeyi yapabilecek millettir.
  • 1 Yıl Önce

hitlerin ikiz p*çleri

Hitler yayılmacı bir faşistti Polonyayı işğal edecek ama bir bahanesi olması lazımdı oda sınır boyunca nöbette olan 270 alman yani kendi askerini öldürüp Polonyanın vurduğunu söyleyip işgal etti bu siyonist yahudi vahşi katiller sürüsüde aynısını gazze için yaptı
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Madimak'ta masum insanlari dindarlara camur atmak isteyen CIA Ajanlari yakti. Sadece ayni din ve mezhepten diye masum insanlarin gozunu baglayarak sanki ISID'ciymis gibi kafa ucuranlar da KGB Ajani idi. Afganistan'da taslayarak kadin oldurenler SAVAK Ajaniydi. Turist kadinin ciplak cesedini tekbirlerle Gazze'de dolastiranlar MOSSAD Ajaniydi. Menemenli Dervis Mehmed dindar filan degildi, Ingilizin MI-16 Ajaniydi. Peygamberimizin torununun kafasini kesip top oynayanlarsa Merihlilerin ajanlariydi. Burdaki yorumlari okumuyormusunuz, biz muslumanlar arasinda kahir azinlik olan hamas kafalilar o kadar saf, temiz, masum ve humanistiz ki bir karincayi bile incitmeyiz.
  • 1 Yıl Önce

Turkce Ogretmeni

Ben 30 yil ogretmenlik yaptim, yasatimda KINAYE Sanatinin bu kadar muhtesem kullanildigina hic tanik olmadim. İsmail ZAZA Kardesimi tebrik ediyor ve Universitelerimzie İsmail Bey'e FAHRI DOKTORA vermelerini oneriyorum.

456

maksatki fırsat bu fırsat büyük israil için vatanlarını savunan haması bahane edeler bunları dünya medyasına kanıt olarak gösterin sunun bu itiraflar önemlidir
  • 1 Yıl Önce

Yavuz

İkiz kuleleri nasıl vurdularsa festivalde de kendi halkını vuran netenyahu ve siyonist zihniyetten yahudiler hesap sormalı. Siyonistlerin kökü kazınmalı. Nerde bir siyonist gürülürse gebertilmeli... YAŞASIN FİLİSTİN
  • 1 Yıl Önce

Salih

Terör devleti ABD taktiği ni uyguladı terörist İsrail bu alçak ABD işi
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23