• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Hamas'ın elindeki esiri öldürdü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ellerindeki esirlerin bir kısmını tedavi etmek üzere bakım merkezlerine naklettiklerini, birinin ise İsrail'in sürekli bombardımanı nedeniyle panikatak sonucu öldüğünü duyurdu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İFTİRACI, YALANCI, ALGICI NETANYAHU, BAŞKALARINI DA KENDİSİ GİBİ GÖRDÜĞÜ İÇİN KENDİ ASKERİNİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI VE ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU, ÇÜNKÜ İNSAN ÖLDÜRMEYİ, KENDİ İNSANI DAHİ OLSA, GEÇMİŞ TARİHLERDEN ÇOK İYİ BİLİYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

israil nasıl hamas liderini öldürüyorsa,hamasta elinde bulunan israil esirlerini kısasa kısas yapmalıdır,hamasın elinde esir bulunuyor israilli aileler sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğana mektup yazıp hamasın elinde bulunan israilli esirlerin serbest bırakılmasını istiyorlar bu nasıl Yüzssüzlüktür.sizinkiler değilmi yani hamasın elinde bulunan esirler için bağışlama isteyeceksin sizinkiler bebek demeyecek,tekerlekli sandalyede hasta demeyecek,kanser hastası demeyecek,yaşlı çoluk çocuk demeyecek,hasatane okul resmi daire demeyecek,yerleşmci sığınma yerleri demeyecek,mülteci kampı demeyecek,adamın evini zorla çıkartma demiyecek bir de utanmadan yalan dolan haber yayınlayacaksın sosyal medyada satılmışlara .evet israil tarih boyunca kendilerine gelen 90 peygamberi katlettiğinden irili ufaklı kim varsa katli vaciptir.onlara acımak onlar gibi olsun.boykota karşı çıkan onun gibi olsun,onlara sempati besleyen onlar gibi olsun,hatta ve hatta ahirette onlarla haşr edilsin.eyy israil köpekleri sen bu dünayada hayal ettiğin vaad edilmiş topraklara ulaşamayacaksın geberip gideceksin ,dünyaya kök söktürmüş olan türk milleti var oldukça cehennemdede gün yüzü görmeyeceksin.türk daha son sözü söylemedi.dünyada türk varsa mazlumun yüzü hep gülecektir.sabret israil sabret satılmış tasması amerikan köpeklerinin elinde bulunan petrol kralları (suudi arabistan+bae+umman+kuveyt+fas +suriye+umman sabredin.)sonunuz hüsran olacaktır.eyyy satılmış araplar bir yemen kadar dik duramadınız yazıklar olsun.son olarak israil köpeklerine acımak yok yaşasın zalimler için cehennem.allah iyiki cehennemi yaratmış.allaha ne kadar şükretsek azdır.selam ve dua ile...
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Aslında her esiri şehrin değişik yerlerindeki binaların çatısına yerleştorecrktiniz. Bakslım.o zaman bombalayabecekler miydi siyonist köpekler.
  • 1 Yıl Önce

Siyonazi ABD OLDURME EMRINI VERDI ABD DEAŞININ IKIZ KARDESI IKIZ CELLADI TERORIST ISRAIL UYGULADI

Israil EVANJELIK SIYONAZI EMPERYALIST ABD/BATI nin ORTADOGUDAKI SUBESI, NUKLEER-KONVANSIYONEL SALDIRI VE TEROR USSU, SILAHDEPOSU, "TEMSILCISIDIR"... atlantikotesi silahlara gerek yok KATIL ABD YI VURMAK ICIN!!!!! deasi da pkk yi da, fetö yü de HAMAS-TURKIYE-MUSLUMANLAR UZERINE SALDILAR....BUNUN BEDELINI ODEMELI SIYONAZI ABD ve saldiri ussu israil!!!!!
  • 1 Yıl Önce

456

kendi halkına bile yeri geldiğinde acımayan alçaklatrdır siyonist kafirler
  • 1 Yıl Önce

Taşak Geçiyor Çocukları

Gelecek planı yapan 2026 ya göre yapacakmış.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23