• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazeteciyi rezil eden cevap

Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortak basın toplantısı düzenledi. Alman gazetecinin sorduğu Hamas ve Eurofighter sorusuna cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteciyi yerin dibine sokan tarihi bir konuşma yaptı.

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Reisim, bunlarda hiç insanı soru olur mu? ki insani cevap veresiniz. İsrail'in Filistin'e geldiği ilk yıllardaki sahip olduğu toprak ile bugün sahip olduğu toprak yüz ölçümünü mukayese edemeyen bu gazeteci bozuntularından soru dahi kabul etmemek lazım, çünkü bunların hepsi çirkin düşünceli insanlardır.
  • 1 Yıl Önce

can

bakiyorum kacmis olan  burada yaziyor
  • 1 Yıl Önce

SARAY DİKTATÖRLÜĞÜ DİYEN HADSİZ, EDEBSİZ AHLAKSIZ,... CAHİL

SARAY DİKTATÖRLÜĞÜ DİYEN HADSİZ, EDEBSİZ AHLAKSIZ,... CAHİL Diktatörün olduğu ülkede 2. TUR SEÇİM OLMAZ, 1950 LERE KADAR BU DİKTATÖRLÜK YAŞANDI. Kadınları bırakınız ERKEKLERİN BİLE SEÇME, SEÇİLME HAKKI YOKTU. Diktatörlerin ağzından çıkan kanundu, kimsenin İTİRAZ HAKKI YOKTU, İSTİKLAL MAHKEMELERİ BOŞUNA KURULMADI. Senin gibiler halk değildir, OLSA OLSA HAİNDİRLER, 1 DOLARA SATILMIŞ SOYSUZLARDIR. MUŞLUADAM
  • 1 Yıl Önce

hakan

Eurofighter g....lerine soksunlar. 1 tane Eurofighter yerine 25 adet SIHA üretiyoruz. Jet düşürebilen siha ve mühimmatı yapmaya başladık. 100 bin adet SIHA filomuz olursa kara deniz hava hedeflerine göre donanımlı mühimmatlarla dünyada hiçbir güç Türkiyeye 200 mil yaklaşamaz. 50 bin adet İnsansız mini denizaltı ile yeryüzünde uçak gemisi denizaltı koymayız. KÜÇÜK UCUZ BASİT ETKİLİ SİLAH SİSTEMLERİ İLE SINIRSIZ SAYISAL ÇOĞUNLUK YOK EDİCİDİR.
  • 1 Yıl Önce

Harbi

Dert gözüm o dediklerinde yapılıyor yorma kafanı devlet baba işini bilir.

Alpha

Ankaram nick'li .  kimin tuttuğunu anladık sorun yok hahaha
  • 1 Yıl Önce

Cuma aktaş

ankaram nickiyle yazana cevaben. ankaram "A" ile başlamalıdır. Siz terörist yahudilerde farklımıdır bilmem ama Türkçe yazmaya çalışıyorsan siyonist terbiyesizliğin ve şerefsizliğinle değil Türk edebiyatına uygun olan şekilde yazacaksın. Almanya senin gibi  ve soykırımcı olduğu için uçak vermeyebilir ama namussuz herif almanyanı askeri sanayisinin anası ağlamış durumda embesil domuz. Türkiye birkaç seneye kendi uçağını çıkaracak İNŞALLAH ama senin sefil Almanyan nasıl şuan uçak üretemediği için ingilizlerin euro figterine yama olduysa zamanı gelince o uçağın artık nesli üretimden kalkmak üzere o zaman ne  yiyecek ve sen ne yiyeceksin ey soykırıcı 
  • 1 Yıl Önce

Ali

Amerikanin avrupa karakolu EUROKUKLASI dir almanya, yani evanjelik-siyonazi dir, israil-deaş-pkk dan farki yoktur abd icin, kullanisli ahmak kuklasidir
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Adamsın baba vur de vuralım öl de ölelim hem Müslüman hem Türk işte bu Allah'ına kurban olayım
  • 1 Yıl Önce

helal olsun Başkan, anladıkları dilden konuşmuş

müslüman düşmanlığı için fırsat görüyorlar..100 yıldır müslüman kanı akıyor, rahatsız olmadılar, yahudiler geberince salldırmak için sıraya girdiler içimizdeki heykelciler gibi..
  • 1 Yıl Önce

Alp

Başkanım bunlar mübarek hayvanları aratır. Bunlar insani özelliğini yitirdikleri gibi hayvanlardan da asağılar. Kendileri bilir. TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMSENİN KUYRUĞUNA YAPIŞACAK DEĞİL ALMANYA DA DAHİL. Ticaretle tehdit ediyorlar. Başkanlarının soyleyemediklerini gazeteci ile iletiyorlar. Ancak nafile.
  • 1 Yıl Önce

Nizamettin GÖK

İsrail'e ve şurüekasına açık ve net söylenecek tek bir şey var. İnşallah Yüce yaradan bu kadar günahsız masum insanın kanını döken zalimlerin verilen mühletini tamamlar, noktalar. İnşallah bizlerede şu dünya gözüyle gösterir.Amin..
  • 1 Yıl Önce

asker

agzina saglik.reis
  • 1 Yıl Önce

hakan

birçok alman Türk vatandaşı olup Erdoğan a oy vermek isteyecektir. kendi siyasileri sakil. :))
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Kural

Eyvallah Başkan Cansın
  • 1 Yıl Önce

sen johnsonn u tanıyon mu kokoroviç.

???????????????????????????

Vesile

Reis iyi vermiş ayarı her zaman gibi
  • 1 Yıl Önce

Allah razı olsun tam konusma sayın başkan

eskiden önlerinde eğilirdik Allah senden razı olsun helal olsun
  • 1 Yıl Önce

UNUTULAN ZULUM, ZALIMLIK, SOYKIRIM "TEKRARLAR!"...bkz.nazi almanyasi, SIYONAZI ISRAIL, SOYKIRIMCI ABD/INGILTERE/BATI....

..unutmayacagiz GAZZE ONCESI-GAZZE SONRASI VAR ARTIK DUNYA ZULUM SOYKIRIM TARIHINDE,...BARBAR BATININ UTANC TARIHINDE
  • 1 Yıl Önce

Adam gibi adam!

Kendi ülkesinde ne düşünüyor, söylüyor, savunuyorsa dış ülkelerin merkezinde de aynısını söylemekten, savunmaktan çekinmeyen tek lider!!! 2. Bir lider göstersinler.
  • 1 Yıl Önce

Salih

Yapıştırmış arslan ...
  • 1 Yıl Önce

Şenol

Helal olsun sana Cumhurbaşkanım.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya doğru

Yıllardır chp oy veririm lakin şu toplantıda sayın kılıçdaroğlu olsaydı iki lafı becerip de söyleyemezdi. Bu aziz milleti uluslararası itibar lı eden ülkemizi her alanda onurlu güçlü duruş ile temsil eden sayın cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürler.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Önce şünü anlamalıyız eğer düşünmeye ve konuşmaya başlarken Haması suçlayan biri var ise ya Yahudi uşağıdır yada yahudi iajanı yada açıkçası ap...dır başka bir yolu yoktur zira bu soykırımı başlatan Yahudidir yıllardır öldüre öldüre bitiremediler şimdi toptan öldürüyorlar eğer ilk saldıran Hamas olsa tamam terör örgütü diyelim be şe...sizler ama hep saldıran sizsiniz adamlarıneblerini yıkan sizsiniz her gün Mescidi Aksaya namaz kılanları öldüren sizsiniz yetme BM sizi kaç kere kınadı yada Filistini niye hiç kınamadı hiç düşündünüzmü.Şimdi kalkmış Hamas saldırdı diyorsunuz yahu Hamas saldırmadan önce her gün 3,5 filistinliyi öldüren kim!!.Hamasın seçimini kabul etmediniz ,devletine izin vermiyorsunuz,ordu kurmasına izin vermiyorsunuz,sınırlarını çizmiyorsunuz niye çünkü sınırınız belirsiz olacakki her gün Büyük İsrail ruyasına biraz daha yaklaşın
  • 1 Yıl Önce

Buyuk kadim bagimsiz merhametli vakur soykirim gecmisi olmayan guclu devlet; buyuk erdemli imanli kahraman istiklal asigi Hakkin kilici millet, milletin BUYUK DUNYA LIDERI...

Alman devketinin sesi olan resmi siyonazi tv cisi salagin sahsinda butun resmi irkci-soykirimci alman devletinin yuzune osmanli tokatini patlatti....sesi Gazzeden, filistinden, butun dunyadan duyuldu...kesin! Fasist soykirimci SIYONAZI ALMANYA DÜN DE BUGUN DE YINE YANLIS YERDE YINE ZALIM KATILLERLE AYNI YATAKTA....NAMIBYADA BASLAYAN SOYKIRIM GECMISI FIKISTINDE HALA DEVAM EDIYOR BUGUN...alismis kudurmus barbarlik genetik-dini-kulturek-Bati medeniyeti!? isi kesin
  • 1 Yıl Önce

ankaram

Saray Diktatörlüğüne Savaş uçağı vermeyen Almanyayı ve Avrupayı tebrik ediyorum. Diktatörlerin eline Savaş UÇakları verilmemeli. Almanya kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor. 1 tane Oyuncak savaş uçağı verin eline gönderin.... Anayasayı yokedenlere silah verilmemeli, halkını Esad rejimi gibi tehdit görenlere silah vermeyen Almanları tebrik ederimm
  • 1 Yıl Önce

karasın eve ama ankaralı değil

1950 den önce seçim dahi yapılmayan yılları unuttular...diktatörlükten bahsediyor, diktatörlerin heykeli olur...

işte anladığı dilden cevap

gavuru tebrik eden gavurla birlikte haşrolunur..müslümanların yanında olmayacaksın sonra cennet mi isteyeceksin ? ....civana kadar yolun var...namazsız,oruçsuz pkk sevicilerin partisine koşş..

Okur okudu

Bu hadsiz yorumu sayın erdoğanın avukatları görmeli haberleri yoksa haberdar edelim aynı şekilde akit de bundan mesuldür. Ülkenin seçilmiş cumhur başkanı na diktatör diyeceksin olmadı zalim esede benzetecek sin yok ya bu ülke muz cumhuriyeti değil sayın erdoğanın avukatları derhal gereğini yapmalı.

yazan kişi zaten türkiyeden yazmıyordu

ya avrupadan uada amerikan yazar dostlar öyle zorlarına gidiyorki avrupaya amerikaya kafa tutulması büyük ihtimalle ya fetöcü yada pkk savuncusu bunlar amerikanınavrupanın köpekliğini yapan kişiler yüzde 52 oyla secimi alan kişiye diktatör diyemezsiniz

Ercan

Ankaram kullanıcı isimli arkadaş. Senin Türklüğünden ve Müslümanlığından şüphe ediyorum. Bir Yunanlı ancak böyle yazabilirdi. Yazıklar olsun. Kininizde boğulun.

eyüp

o evladısın

Ali

Milletin çoğunluk oyu ile seçilen bir kişiye diktatör diyen şimdi sende beyin var mı ?

hoşt oradan ahlaksız vatan haini.

sen kandilci misin,pelsilvanyacı mısın. seninkisi erdoğan muhalifliği değil,türkiye düşmanlığı. alçak.defol bu ülkeden. sevdiğin gavuristanlara defol.diktatör senin peşinden gittiğin zihniyetler.bu memlekette rahmetli menderese de özala da erdoğana da diktatör dediler,diktatör müstebid, despot,mütegallibe kafaları...almanya kendinin ne olduğunu biliyor.adamların tek ölçüleri dinleri. ama senin gibi kendi dinine savaş açmış bizans tohumları bunu anlayamaz. zulüm 1453 te başladı diyen alçaklardan ne bekleyelim. bu memlekette atatürk ün 1924 anayasasını ihlal etti diye sizin ağababalarınız bir başbakan ve iki bakanını astı bu ülkede 1961 de.bir taraftan da o anayasayı kendileri kaldırdı allem kullem 1961 anayasasını yani ilk darbe anayasasını getirdiler.ondan sonra alkış tuttuğunuz cuntalar anayasayı rafa kaldırdı,1982 de gene darbe anayasası getirildi.bir taraftan yeni bir sivil anaysaya hem karşı çıkın,hem darbe anayasasını savunun sonra da anayasayı ortadan kaldırmışlar diye havlayın. sen anayasadan ne anlıyorsun acaba..ankara nın adını ağzına alma.

Sert adam

Yapılan her yatırım ülkemizin milli menfaati. senin gibi hain fetö artığı korkakların kıçını düşmandan koruyabilmek için alıyorlar o uçakları. Başaramayacaksınız ülkemizi bölemeyeceksiniz ezanları susturamayacaksınız bu millete diz çöktüremeyeceksiniz.

Mehteran

Ülkede bir diktatör olsaydı sen bu sözleri bırak yazmayı aklından bile geçiremezdin. Sana haddini bildirmek bile gereksiz zaten kendi garip kinin de batmışsın zavallı çakma trol.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23