• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binadan cenaze bile çıkartılamıyor! Şifa Hastanesi bahçesine toplu mezar kazıldı...

Filistin Sağlık Bakanlığı, Şifa Hastanesi'nde bulunan cenazelerin hastane yerleşkesine kazılan toplu mezara defnedilmeye başlandığını duyurdu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Atom bombasi 1 kez atildi, magdurlar 1 kez oldu....FIKISTINDEC40 GUNDUR 3-4 TOM BOMBASI KADAR BOMBA ATILDI HERGUN COCUK-BEBEK-HERKES OLUM KORKUSU TRAVNASINILE 40 KEZ OLDU, HALA OLUYIR

Bunun empatisini ysptirtmak, hesabini katillerden sormak dunyanin, insanligin, onurlu vicdanli insanlarin, muslumankarin, ONURLU araplarin....HERKESIN ORTAK SIRUMLULUGUDUR!!! Celtic taraftari kadar onurlu cesur olamayan CARŞI SOYKIRIMA DA KARSI MI? YA ULTRASLAN, YA GENC FB LILER, BIZE HER YER TRABZON DIYEN TARAFTARLARA FILISTIN DAVASI DA TRABZON DAVASI MI?....skukirim devam ediyir gala, canlanin biraz, simdi degilse NE ZAMAN?????
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

BİZ NOTLARIMIZI ALIRIZ GÜN GELİR HESAP SORARIZ UNUTMAYIZ ASLA ASLA ASLA balık hafızamız yok !!! NOTLAR ALINIR HESAP GÜNÜ HESAP SORACAĞIZ KANUNİ GİBİ ,FATİH GİBİ, ATTİLA GİBİ ,CENGİZ HAN GİBİ, EMİR TİMUR GİBİ HESAP SORARIZ HERKES UNUTSA NOTLAR AÇILDIĞI GÜN BU KATLİAMLARI YAPANLARIN VAY HALİNE .... UNUTMA DÜNYA BİZ Kİ BÜYÜK LİDERLER ÇIKARTACAK KADAR KUDRETLİYİZ KADİM TÜRK RUHU ASLA UNUTMAZZZZZZ ASLAAAAAAAA ASLAAAAAA NOTLAR ALINIYORRR NOTLARRRR DEFTERLERİ AÇACAĞIZ GÜN GELDİĞİ VAKİT KİM NE YAPMIŞSA EZECEĞİZZZZZZ böcek gibi böcek gibi KARANLIKLAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADIĞI GÜN ŞİMŞEKLER ÇAKILACAK YILDIRIMLAR DÜŞECEK KARANLIKLAR İÇİNDE ONUN GÖLGESİNİ GÖRECEKSİNİZ CENGİZ HAN GİBİ UNUTMA HESAP GÜNÜNÜ BU DÜNYADA BU DÜNYADA BU DÜNYADA sonra YARABBİ BİZİ AFFET NE GÜNAH İŞLEDİK DİYECEKSİNİZ SIĞINACAK DELİKLER ARAYACAKSINIZ KANALİZASYON DELİKLERİ BİLE SİZİ KURTAMAYACAK ORDU BÜYÜK ORDU ÇIKARTIRIZ ONLARIN AĞZINDA Kİ SÖZLER '' İNTİKAM '' İNATİKAM '' İNTİKAM DİYECEKKKKK UNUTMA HESAP GÜNÜNÜ EYYY siyonistler UNUTMA !!!
  • 1 Yıl Önce

hakan

Sevgili akit her gün KKTC deki siyonist arsa edinme faaliyetlerini haber yapınız. Her gün her gün bu haber gündemden düşmemeli. KKTC satılan tüm topraklar geri alınmalı.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23