• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Japonya'da katil İsrail'e destek buluşması!

Japonya'da bir grup, katil İsrail'e destek vermek amacıyla bir araya geldi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ismet

TC devleti uyuma madem japonya müslümanların öldürülmesini şarkılarla kutluyorlarsa, bizde türkiyedeki bütün japon firmalarını başta Cola turka olmak üzere diger içeçek firmalarını hepsini kapatıp bizde kapatıldı diye şarkı söyleyip kutlayalım. türklerle müslümanlara nasıl davranılması gerektiğini gösterelim.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Siyonistlerin ve küresel Çetenin her Ülkede güçlü lobisi var. Dünyayı bu satılmışlar ile yönlendirip yönetiyorlar. Her Ülke içindeki bu işbirlikçileri temizleye bilse Dünya Yahudi zulmünden kurtulur ekonomik gelişme her yere yayılır barış kardeşlik gelir.
  • 1 Yıl Önce

Cuma aktaş

Amerika bombayı atıp onurlu insanları öldürdü geriye kendilerini katledene köpeklik eden sefilleri kaldı.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Avrupa hadi neyse de Japonlara ne oluyor anlamak mümkün değil.
  • 1 Yıl Önce

bizde daha fazlası var

müslümanların içinde yok mu ? milletin gözüne bakarak HAMASa terör diyen ahlaksızlar var..
  • 1 Yıl Önce

.........

kesin güneşe tapanlar,,,,VE MÜİZME DE KENDİNİ YAKIN HİSSEDENLERDİR... ((küfr tek millettir der rabbimiz!!!)) orasında hep birbirlerİ ile kavgalıdırlar ancak,,,İŞTE DESTEKTİRLER HEP BİRBİRLERİNE BU DURUMLARDA DA... RABBİMİZ ANLATIR BUNU,, KURANI KERİMDE ANLATIR.. Bunların hepsi İnsanları köleleştirmek,,, Paraya,, Kapitale taptırmak,,, İçin tezgahtandır.. Piramitleşmişlik yönetimli,, ,Siyonizm,,enosizm,,,müizm egemen olacak diyen tezgahtandır.. ,Siyonizm,,enosizm,,,müizm (atatürkün de araştırdığı,,,,kayıp sözde türk? ,,,Ertuğrul dizisindeki noyanllıkdan anlaşılası yaşamalı mü kıtası,,,Uzakdoğu,,ortaasyada yaygınlık gösterme halli) egemen olacak diyen tezgahtandır.. RABBİMİZ ENCAMlarıASALETlerdenPAYİDARLIKLA;sultanmehmet han ülkülülüğünde HAYREYLESİN(amin)… EVLA TAKVA SAHİBİ PEYGAMBER EFENDİMİZDİR Kİ;;Allahummesalli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed… RABBİMİZ TAKVA SAHİPLERİNİN YÖNETİMİNDE DUALARINDA EYLESİN;; (AMİN)) SEVGİLER SAYGILAR ( HÜRMETLERLE )EFENDİM ESSELAMU ALEYKÜM (V R V B) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İSRA31___ Sakın fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. (Zira) onlara da size de rızkı Biz veririz. ¹ Şüphesiz onları öldürmek, çok büyük bir günâhtır. Öyleyse artık, yoksulluk kaygısıyla çocuklarınızı öldürmeyin; ³⁶ onları da, sizi de doyuran/rızıklandıran Biziz.________________________ ……………………………………. ALLAH(C.C) BUYURUĞUDUR,, ÇOCUKLARI YARINLARDA KÖTÜ GÜNLER GÖRMESİN DİYE,,,ANNELERİ BABALARI ÇOCULARINI ÖLDÜREMEZLER… ÇOCUKARI ÖLSÜN,,,ÖLDÜRÜLSÜN İSTEYEMEZLER :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: AYRICA SULTAN MEHMET MUTLAKIDIR Kİ;; VESSELAM.. HÜRRİYETİ,,,KENDİSİNDEN((ŞAHSEN VEYA TOPLULUK OLARAK))),,,,,,,,,,,,,,,,,ÖTESİNE ZARAR VEREN HER NE ŞEYİN HÜRRİYETİ SONLANIR,,,,MUTLAK,,,,KARŞILIĞINI GÖRÜR… Kendi içinde,,,kızlarını diri diri gömmüşlerin ,,,herkes bizim gibi olacak diyememeleri gibi,,, KENDİ İÇİNDE,,,BİZ BÖYLEYİZ DİYEN BUDİSTLER,,,,herkes kumariye tapacak diyemezler,,, Kendi içinde….BİZ BÖYLEYİZ DİYEN AYNOROZLAR,,,,herkes bize tabi olacak diyemezler… bUnkarın hepsi Siyonist tezgahtır ölümü ((((zulümü))) gösterip,,,, SITMAYA (((((((((ZÜLÜMDEN KURTULMAK İÇİN ESARETE )))))))) RAZI ETME AMAÇLIDIR (Bizans KAFİRLERİ DE ,,,,BUNUN İÇİNDE OLDUĞUNDAN HELAK OLMUŞTU…… denilmiştir)  RABBİMİZ ENCAMlarıASALETlerdenPAYİDARLIKLA;sultanmehmet han ülkülülüğünde HAYREYLESİN(amin)… EVLA TAKVA SAHİBİ PEYGAMBER EFENDİMİZDİR Kİ;;Allahummesalli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed… RABBİMİZ TAKVA SAHİPLERİNİN YÖNETİMİNDE DUALARINDA EYLESİN;; (AMİN)) SEVGİLER SAYGILAR ( HÜRMETLERLE )EFENDİM ESSELAMU ALEYKÜM (V R V B)
  • 1 Yıl Önce

Japon lar katillerine hizmet kar olmuş

Japon ları Tanıdık ca nekadar aptal bir toplum olduklarını daha iyi anlıyorum demekki Amerika nın Japonya ya attığı Atom bombası az gelmiş
  • 1 Yıl Önce

dahası

:,,,::::::::senin s...ça dediğin hayatı,,,YÜCELEŞTİRİP,,,dahası sosyeteleştirebilip de,,,yaşayabilenlerdir…..MİDEN BULANIR……:::::::::::::::::::::
  • 1 Yıl Önce

bunlar da öyle

BUNLAR DA ÖYLE :::::::::::::::::İNTİHAR EDEN,,ETTİREN,,,F.NEITZCHE YI ÜSTAD BİLENLERDİR:::::::dahası tabiatta canlılar birbirini öldürür BİR CANLI YOKTUR Kİ,,İNTİHAR EDEN...hakikatinden UZAKTA,,,,,dahası intiharı onurla,,,EŞLEŞTİRİP ANLATABİLECEKLERİNİ SANANlardır:,,,:::::::: Ortak yönleri transa geçiyoruz derce, işte bu şekilde birlikteliklerle,,, , Ateşe tapan da olmalarıdir Friedrich Nietzsche de Almanya'daki ustadlaridir.. Zerdustluk der işim.. Ateşe taparım.. İntihar etmiştir... İntihar ettirir...yaptığı yapacağı yaptıracağı da budur... ARISTOTALESTEN, NEFRET EDERLER.. ancak şerefli helen aristo .İntihar etmemiştir!!!! Ettirmez de.. VAROLUŞU SEREFTE GORUR, İZZET ŞEREF HAYSIYETTE, İYİLİKTE vesselam Dört yapraklı yoncayı (iyiliğe has) bulabildin mi mesele o ... Ala dini islam.. Velhamdulillahirabbilalemin.. .
  • 1 Yıl Önce

bir

Japonya yada bombalar düştü
  • 1 Yıl Önce

ibb

bos verin yanilmisim
  • 1 Yıl Önce

ibb

neyseki hiroshima nagasakiye atom bombalari atildi diye bizde böyle utanc seli görülmez insallah bizde nasil devsirme varsa Japonyada da var bunlar onlar olmali Japon devletine baglanamaz Japon milletinde seref/utanma vardir bunlari kinayan cikar insallah. Sayin Japon konsolosuna is düstü
  • 1 Yıl Önce

Bunlar

Bunlar hiroşima ve nagasaki de katledilmeyi hak edenler mi.?
  • 1 Yıl Önce

567

Allah japonyaya islam nasip etsin amin japonyanında tarihi işgallerle dolu asyada şaşırmamak lazım abdden öncede japonya küresel işgalci asean ülkelerinin hepsi japonyanın işgallerinden geçmiştir
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23