• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerlikaya'da sınır güvenliği açıklaması: Kırmızı çizgimiz...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’daki İran sınırında yapılan çalışmalara ilişkin konuştu. Yerlikaya, 84 kilometrelik sınırın 81,3 kilometrelik kısmına modüler beton duvar inşa edildiğini açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okur okudu

Sayın bakan kurumlarda görevli memur personel önlük giymeli yaka kartı olmalı kurumlar çiftliğe dönmüş öğretmenler okulda önlük giymiyor öğrenci mi Veli mi belli değil hastaneye gidiyorsun doktor mu hasta mı yoldan geçen birimi belli değil vergi dairesi ptt sgk her yer aynı gönüllü değil mecburi tüm kurumlarda önlük derhal hayata geçirilmeli böyle olsunki milletin vergileriyle maaş aldıklarını milletin emrinde çalışan olduklarını unutmasınlar.
  • 1 Yıl Önce

Sesimizi duyan varmı

2024 hac fiyatları aşırı yüksek 65 yaş üstüne devlet kolaylık tanımalı bi çok konuda giderleri sübvanse eden devlet aynı hassasiyeti 65 yaş üstü hacı adayları içinde uygulamalı biz yazıldığımızda 6250 TL olan hac ücreti şimdi 205 bin TL ek harcamalar la 250 bin lirayı buluyor bu rakamla çoğu insan hayal kırıklığına uğruyor gitmekten vazgeçiyor sonuçta ekonominin kötü olması milletin suçu değil sayın erdoğan hac fiyatlarını düşmesi yönünde adım atmalı özellikle 65 yaş üstü için devlet yardım etmeli.
  • 1 Yıl Önce

Doğru

Ülkede herkese herşeye yardım var hacca gidecek insanlara sırtını dön nasıl devlet anlayışı anlamak mümkün değil. Serbest piyasa ekonomisi dalga lı kur politikası dayatmanız yüzünden insanlar perişan yazık ettiniz bu millete.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23