• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Atatürk'e hakarete 2 tutuklama birden: Mustafa Atmaca ve Ahmet Bostancı tutuklandı

Sosyal medya üzerinden Atatürk'e hakaret eden Mustafa Atmaca ve Ahmet Bostancı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

78 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı Yusuf

Akit sen de mi yalancı cumhuriyet gazetesi ve diğer laik yobaz medya gibi atatürke hakaret eden diye başlık atmışsın. Neden yalan yazıyorsunuz. Genç çocuk camide atatürk'ün anılmasına tepki göstermiş, bu mu hakaret? Yazıklar olsun. Müslümanların başında boza pişiren 5816 sayılı yasa derhal iptal edilmelidir. Menderes Allah seni bildiği gibi yapsın. Müslümanların başına bu yasayı bela ettin.
  • 6 Ay Önce

KAYSERILI

Turkiye muslumandir musluman ebedi musluman kalacaktir, laiklik sacmaligi bu ulkeden def edilecetir insallah, begenmeyenler fransaya def olup giderler nokta!
  • 8 Ay Önce

fetösavar

kardeşim bakın sizin altı okunuz var, marşlarınız var, çeşitli etkinliklerle anmalarınız, kutlamalarınız var... karışmayın bizim ibadetimize, başörütümüze, başörtümüzün şekline... işinize bakın. biz de işimize bakalım. imamla müezzinle ne işiniz olur sizin, rakı için, dans edin, saz çalın, zeybek oynayın.... örümcek kafalırlar da gitsin naparsa yapsın di mi?
  • 8 Ay Önce

Selahattin Özkan

Adamın biri Haşa Allah'a peygambere küfür ediyor serbest kalıyor yine adamın biri Atatürk ve laikliği eleştiriyor tutuklanıp hapse atılıyor TC adalet bumu....
  • 1 Yıl Önce

Ziyaretçi

NE DİYELİM? MEMLEKETTE KANUN VAR KARDEŞİM, KANUN VAR.
  • 1 Yıl Önce

Hakkı

chp olsaydı iktidarda, tutuklanmazlardı, bu savrulmanın hesabını yerel seçimlerden itibaren sandıkta sormaya başlayacağız.
  • 1 Yıl Önce

hakkıyı tatlı yapmak

doğru chp üstüne idam ederdi camileri kapatırdı müslümanlara zulmederdi daha önce yaptığı gibi. Allah sizin gibilere fırsat vermesin

a.d.

Furkan cılar ve fetöcüler fitneye başladılar..........
  • 1 Yıl Önce

inönü’ye hutbe okuma talepleri yok neyse ki

çok sağolasın menderes; bir de var ya eğer 5817’yi çıkarsaydın ne yapardık! inönü mağdurları olayını yaşardık; iyi ki yapmadın!
  • 1 Yıl Önce

neden camiye gitmiyorum:

ben o zamanların sovyet türki melmeketlerini merak ediyorum, leninist imamlar varmıydı ki oralarda o zamanlar! ya stalinist?
  • 1 Yıl Önce

nurettin

ülkemde ne bu zorlama camilerde ülke için ölen şehit gaziler için zaten dua da geçiyor bu atatürk çü zalimler ne istiyorlar müslümanları tahrik ediyorlar * müslüman atatürk ü sevemez severse ya yalancıdır ya sahtekar * imza aziz nesin
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Adam Atatürkün adını bile anmamış, belki ima bile etmemiş. Bu tutuklamayı yapanlar suç işliyorlar, asıl onlar tutuklanmamalıdır. Laikçiler taştılar, azdılar, kudurdular.
  • 1 Yıl Önce

Bu konuşmalarda tutuklanacak bir durum var mı?

Göremedim ... ortada tutuklanmayı gerektirecek bir saldırı var mı? yok...var mı? Ne oluyorsunuz yahu...
  • 1 Yıl Önce

Bak evlädım bu büyük bir fitne

Böyle düşünürsen sen de, ümmeti Muhammed de kaybeder... ayrılıkta azap vardır...birlikte rahmet...birine rahmet okumak kötü değil güzel birşeydir... Allah merhametlidir, merhametlileri bağışlar...ayrıca sen o hocaya o sözü yakıştırmakla hem o hocaya hem kendine zulmetmiş olursun...ayrıca bazı şeyler vardır o an için görmezden gelmenin senin için görmekten daha hayırlı olduğu... işte bu da öyle bir durum...ortada aslına bakarsan seni ilgilendiren bir durum da yok...seni ilgilendiren tek şey vatanın selâmeti olmalı... ümmetin birliği dirliği olmalı...senin böyle konuşabiliyor olman şunu gösteriyor ki ..bir mü' min başka bir mü' mine " kâfir" derse ( Allah muhafaza) Peygamberimiz uyarıyor...ve ekliyor eğer o hal söylenen de yoksa söz sahibine döner...ve bunu çok yanlış olduğunu bize ısrarla açıklamış Peygamberimiz...kimse kimseyi inanmadığını açıkça ifade etmedikçe bu sözle anmaz... kaldı ki olay böyle bir durum bile değil... inanıp inanmama meselesi bile değil...aklınızı başınıza toplayın bir beşer üzerinden iki kişi birbirini tekfir etmez...edemez...bu büyük bir fitnedir...ve Peygamberimiz " Allah'ım günahlarımı bağışla...kalbimin gazâbından beni koru...beni şaşırtan fitneletden sana sığındım " duasını yapıyor ki ... ümmete yol göstermek için... şaşkınlıktan doğruyu bulamayanlar böyle duâ etsinler... Allah bir çıkış yolunu gösterecektir
  • 1 Yıl Önce

Müslümanın edeceği laf değil

Muhammed de kaybeder demişsin ki bu lafı ancak bir .. lakırdar (as)

İzmir

Yorumları okudum herkez kendine demokrat özgür bazılarıda İKİ YÜZLÜ sahtekar ondan mış bundan mış gibi bazılarıda ortaya gaz bir birlerini yesinler gibi TÜRKİYE onlara kalacakya ????????????????????????????????????????????????????
  • 1 Yıl Önce

Ali

Bu... idam edilmeli
  • 1 Yıl Önce

canan

senin idam etmeli cahil herif

İzmir

İyi yada kötü herkez kanuna uyacak bazılarını kanun korur katil terörist taşır dokunulmaz
  • 1 Yıl Önce

canan

herkes yazmayı bile beceremeyen cumhuriyet çocuğu alkolden beyin gitmiş

Adem

Yeter artık kabak tadı verdi bu uygulamalar. Metin Akpınar, Müjdat gezen, Berna Laçin milletin bütün değerlerine küfür eder ancak takipsizlik,fikir ve ifade özgürlüğü , işlem yapılmaz.Buna Hukuk diyorsunuz.Sizin ile İsrail'in Filistinlilere yaptığı aynı.
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

yasanın eli kulağına gelmiş...
  • 1 Yıl Önce

Atatürk

Atatürk düşmanlarına söylüyorum, madem Atatürk din düşmanı ve siz din dostusunuz? En az Atatürk kadar Suriye'de Irak'ta libiyada Filistin'de müslüman halk için gidin emperyalistler ile savaşın. Atatürk tüm bu topraklarda emperyalistere karşı savaştı.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Lafa geldimi bu memlekette özgürlük var, insanların fikrini söylemesi bile suç. Yanlız laikler konuşunca suç olmuyor. R. Tayyip iktidar oldu ama, muktedir olamadı. Bir Millet geçmişinden bu kadarmı nefret eder, bu ne ya, geçmişi olmayanın, geleceği olmaz.
  • 1 Yıl Önce

Remzi

onun kadar muktedir bir kişi gelmemiştir, Türk tarihine , önünde duracak hiç bir makam , bürokrat yoktur , her istediğini yapmakta, nasıl muktedir değilmiş. mesele samimiyyettir,

Hakan

Hangi devirde yaşıyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce

Salih

İlahlarina laf edenleri cezalandırdilar zanneden sözde müslüman geçinen le Allah CC ve Kur'an'ı Kerim'e kufredenlere ses çıkarmayan o münafıklar ceza gününde cezalarını çekeceklerdir
  • 1 Yıl Önce

Şamil

Rahmetli muhsin başkan ne güzel söylemişti “ mecliste birbirlerine saldıranların , meclis lokantasında karşılıklı oturup kahkahalarla yemek yediğini görseydiniz , hiçbir tanıdığınızla siyaset için tartışmazdınız “ sistemin dışına kimse çıkamaz , oraya ha kemal gelmiş ha başkası gazzeye yardım edemez , oraya ha hdp gelmiş ha başkası islama sövülür ama laikliğe asla . Onun için fazla kasmayın arkadaşlar islam işbirliği teşkilatında atıp tutup kimse bişey yapmayacakmı diyenlere sen ne yaptın diyecek bir adam bile yok ? Hatta “çocuklarınıza doğru tarihi öğretin sevdikleriniz aslında sevilecek adamlar değil “ diyen imam tutuklanıyor senin yönettiğin ülkede senmi gazzeye yardım edeceksin diye soran biri bile yok . Benim için siyaset bitmiştir . Bugun yönetimde chp olsa ne farkeder hdp olsa ne farkeder . Biri hakikaten bana söylesin ne farkeder ?
  • 1 Yıl Önce

Şamil

Gönderdiği insani yardımı bile amerikanın izni olmadan gazzeye sokamayan liderleri fazla büyüttük gözümüzde demekki

Şamil

Dahasıda var yazayım ; cumhur ittifakı giderse savunma sanayii durur , kendi silahımızı üretemeyiz diye korkmuştuk . Hadi ürettiklerinle gazzeye yardıma gidecek iman yok anladık da kime kullanıyoruz ? Pkk pyd . Pkknın siyasi kanadı senin meclisinde yahu daha ona biley yapamıyorsun . Kimse kendini kandırmasın , gazzeye üzülüyormuş siyasilerimiz biz kahroluyoruz . Ben bireyim sen ülke yöneten bir oluşum , benim üzüldüğüm gibi üzüleceksen otur evinde o zaman . Belki bir babayiğit çıkarda dur der bu zulme artık . Peygamberime küfür eden öğretim görevlileri hala mesleğine devam eder , islama saldıran seküler olur , bizde mal gibi bişeyler değişecek diye peşinden koşarız . Bu ülkede hiç kimse sistemin dışına çıkmaz , anca atar tutarız , orda mazlum bir halk yok olurken çoluk çocuk kimse bana müslümanlıktan bahsetmesin . Yok ihaymış yok sihaymış , önce savaştığın oluşumun siyasi kanadını çıkar meclisinden sonra oy iste . Yazıklar olsun yahu , hiçbirinizin diğerinden farkınız yok . 5000 lira ikramiye alacaz diye getirmedi bu halk seni oraya reis . Sana inanmıştı .

Mfd

Allah ıslah etsin önce devletin başındakileri ıslah etsin bıktık artık putçulardan putpereslerden
  • 1 Yıl Önce

Muhammed Ali

Selçuklu ve Osmanlı Sultanları da 5816 kapsamına alınsın.
  • 1 Yıl Önce

5816 kalkmadan..

Bu devlete bu millete huzur yok vesselam..
  • 1 Yıl Önce

corumlu

dine ve mukaddesata hakaret suçtu bir zamanlar. Erdal İnönü anayasa mahkemesi ne götürdü iptal ettirdi Atatürk e hakaret suçtan mukaddesata hakaret niye suç değil. yerinde yatamayın İnönü ler
  • 1 Yıl Önce

Abdulvahit

Tutuklama çok çağdışı , TAYYİP Bey e yüzbinlerce kişi küfr ediyor niye biri tutuklanmıyor.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Murat

1926-27 yıllarında Atatürk ile röportaj yapan Grace Ellison, 1928 yılında yayımlanan Turkey Today adlı kitabının 24. sayfasında Atatürk'ün kendisine şunları söylediğini yazmıştır: "Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir. Âdetâ halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini, gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Erhan

Boş yapmayın ulan bugün cumhurbaşkanına hakaret eden kişi nasılki tutuklanıyorsa atatürke hakaret eden  diyende tutuklanaması gerekir. sevmeyebilirsin ama  diyemezsin ulan nokta. senin liderine diyeni tutuklamıyorsmusun evet tutukluyorsun. atama küfür edeni tutuklayacaksın elbet. dönerci dönerini kes hakaret etme ulusun liderine.!
  • 1 Yıl Önce

canan

o iki kişi serbest kalmazsa Tayyip erdoğana oy moy yok artık çok net söylüyorum sana oyu selaniklinin adamları versin bundan sonra
  • 1 Yıl Önce

İzmir

Bana VER ????????

Osmanlı

Hala insanlar Görüşlerinden dolayı tutuklanıyorsa Kendimize yeni bir parti bulmamız lazım. Hele o Delikanlıyı Kafasını eğe eğe götüren beyler ,Dolandırıcıların Katillerinve Teröristlerin Kafasını dimdik yürütüyorsunuz helal olsun size ☝️☝️☝️SİZ İSTEMESENİZDE ALLAH BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ SONUÇLANDIRACAKTIR
  • 1 Yıl Önce

Orhan-Viyanali

21.yüzyılda uğraşdığımız Meselelere bak.Hani Cumhuriyet demek Özgürlük demekti? Teröre ve Teröriste her türlü desteği alenen veren Hainler serbest, 85 sene önce mefta olmuş Birisini eleştirmek bile sanki Terör suçu! 5816 sayılı safsata Kanun bu necip Millete hiç yakışmıyor.
  • 1 Yıl Önce

Ibrahim

Düşünün bir Türk ün atası ki halkından yasa ile korunuyor sarı saçlı mavi gözlü???!!!!! Dünyada bir başka örneği yok sadece Türkiye’de
  • 1 Yıl Önce

Hallo

.. atatürk 
  • 1 Yıl Önce

Gunes

Bu şerefi on paralık olan çakallara, devlet gereken cezayı vermelidir.
  • 1 Yıl Önce

ASABI

ULAN BU PEYGAMBER MI..
  • 1 Yıl Önce

AHMET UZUN

NE PEYGAMBERİ YA, PEYGAMBER FALAN DEĞİL, HZ. MUHAMMED (S.A.V.) EFENDİMİZ SON PEYGAMBER.

tahrik çıkarıp hükümeti zor duruma sokmak mı, bilmiyoruz

öyle sanıyorum ki devlet artık eline el feneri alıp özellikle atatürk düşmanlarını aramıyor; ama biri sokağa çıkıp bağırırsa ona mecburen işlem yapıyor. aksi halde bu işin takipçisi chp olur ve bir yığın da rezillik çıkarır üstelik, işleri bu. umarım bu 75 yıl öncesinin kanunu kalkar da hep beraber kurtuluruz artık; millet özgürlük istiyor!
  • 1 Yıl Önce

Nadir

sahtekar Atatürk seviciler yüzünden tarihinden sogutulan millete birde hapis cezası önce Atatürk üzerinden para kazananlar makam kazananlar mevki kazananlar miletti dolandıranlar hesap vermedikçe bu milletin tarihe bakışını değiştiremessiniz buda en büyük kötülüktür hem tarihi kişilere hemde sahtekar Atatürk sevicilerine şuan içeri alınanların oy verdiği Adnan Menderes olmasaydı İnönü cüler paradan okuldan devlet dairelerin heryerinden fotoları ve heykelleri kaldırılmıştı vede bunlara onlara oy verip Atatürk tarihden silmenin hesabını yapıyordu ama aynı adamlar kendilerine kılıf Ata deyip hertürlü hainlik sahterkarlık yapıpmilletin tarihinden nefret ettirip içeri attıranlar gene onlar ne zaman adalet gelecek bu ülkeye bu dünyaya
  • 1 Yıl Önce

Yetmez

Asılmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Serkan Kaya

Peki siz akit olarak nasıl oluyor da ulu önder diyerek habere başlıyorsunuz... Laikliği bu adam kaldırdı ve camileri ahıra çeviren bu adamın arkasında namaz kılmayan bu gence neden sahip çikmadiniz...M. kamal mukaddes kitabımıza gökten inen dogma diye tahfif ederken ve Murat Bardakçı bunu belgeleri ile ortaya koyarken neden İslâm i sevmeyen bu kisiyi sevmek zorunda mi bu insanlar.. nasıl tutuklanır nedir suçları yazıklar olsun
  • 1 Yıl Önce

atayı hiç sevmez

Ben bütün mahkemelere savcılara hukuk ile ilğilenenlere ab norumlarına ve mahkemelerine şikayet Ediyorum. T. C dede kişiye özel koruma kollama kanunu var böyle bir yasa dünyanın hiç bir yerinde yok böyle bir yasa olmaz insanlar gerçekleri konuşamıyor söyleyemiyor araştırıp yayınlayamıyor bu konuda her şey suç kapsamına girdiğinden düşünce özgürlüğünün kısıtlaması demektir bu yasanın kalkması için yasa teklifi vermenizi istiyorum
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

Osmanli ve Selcuklu sultanlarina ve Kutsalara küfürlerde ayni yasayla korunsun.Gece gündüz bizim Adanadoluda varligimizin sebebi olan Osmanli padisahlarina sövülüyor kimsenin kili kipirdamiyor. Allah kitap sövülüyor kimsenin kili kipirdamiyor. Nasil bir is?
  • 1 Yıl Önce

Hbç

Allah katında kazandınız
  • 1 Yıl Önce

İzmir

ALLAH katında ne kazandı Hiç ................

Erol

Sözüm akid,e sendemi mürüdüs sen anlamışsındır onu
  • 1 Yıl Önce

ata

demokrasimiz gelişip serpiliyor...
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz
  • 1 Yıl Önce

Erhan

evet boş işler günaydın. cumhurbaşkanına hakaretten 5000 kişi içeri girdi. atatürke küfür serbestmi oldu. boş dimi işinize gelince boş...

ccc

Dinimize ve Dini değerlere hakaret edenler neden tutuklanmıyor.örneğin sezen aksu Gülşen ozan balık ve bu gibi zihniyete sahip olanlar neden tutuklanmıyor. Çok merak ediyorum. Camilerde özellikle Müslümanları profake etmek için bir kısım kemalistler örgütlenmiş kasıtlı olarak hutbeye müdahale etmeye çalışıyorlar bunların başını ümit isimli parti başkanı çekiyor. Hoca Efendi hutbe verirken özellikle hutbeyi bölüp hutbeye mudahale edenler var bu durum sanki örfütlenme varmış hissi meydana getiriyor.Müslümanları zor duruma Hoca efendileri zor duruma düşürmek istiyor bazı kemalist profakatörler.
  • 1 Yıl Önce

Murtat

Sevindim
  • 1 Yıl Önce

misafir

Helal olsun kardeşime. Rabbim Müslümanlara akıl fikir versin.
  • 1 Yıl Önce

Jhh

Yazıklar olsun böyle kanuna
  • 1 Yıl Önce

Erhan

NİYEKİ SENİNKİNE LAF ATANI İÇERİ AT. ATAYA LAF EDENE SES ETME BUMU SENİN KANUNUN KARDEŞ. SEN İSTİYOR SANA LAF ATAN İÇERİ ATILSIN AMA SEN HERKESE SÖV BUMU SENİN İSTEDİĞİN.? SENİN ADALETİN BU YANİ

sdk

gerçekleri söylemekte hakeretmi oluyor
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

O BAKIŞ AÇISI TABİİ, YOKSA İMANLA İLGİLİ BİR SÖVME OLUNCA O FARKLI OLUYOR..!MESELE ,KİŞİ ATATÜRKÇÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL ,YADA ONUN GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL; AYRICA BEN O KONUDA ATATÜRK, GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM DEMEKTE SUÇ DEĞİL AMMA VELAKİN BİR TAKIM MİFAK TOHUMLARI EKMEK MAKSATLI ÇIKIŞLAR VAR ,BU KAFALAR NERDE YETİŞİYOR? BAK GÖRDÜNMÜ ?İŞTE DOĞRU İLE YANLIŞI ÖYLE AYIRABİLİRSİN ONU ANLAYABİLİRSİN..KİM DOĞRUSUNU SÖYLEMİŞ?KEMALİZİMİN GERÇEK ANLAYIŞINDA SÖVMEK ACİZ İNSANLARIN,GÖRGÜSÜZ,CAHİL İNSANLARIN SIĞINAĞIDIR..!!! DOĞRU YOL ,BU DEĞİLDİR..

Kürşad

Sayın İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sayesinde bu vatan hainleri teker teker yakalanıyor adalet bu hainlere gereken en ağır cezayı vermelidir
  • 1 Yıl Önce

aliveli

Allah'ın laneti tagutun ve destekçilerinin üstüne olsun
  • 1 Yıl Önce

Salih

Amin amin amin

Hsn

Bu yaptığınız atatürk u sevmediği halde istismar edenlerin ekmeğine yağ surmektir.
  • 1 Yıl Önce

Erhan

KARDEŞ ADAM ATAYA DİYOR ÖTESİ VARMI İSTİSMAR FALAN YOK HAKARET VAR ATAYA. SEN NE DİYORSUN YA. SEN ATAYA KÜFÜR ET DE BİRDE YAĞ GİBİ ÜSTE ÇIK BAK BAK BAK SEN

ERMAN

Bu laik tayfa muhafazakar kesimi çok tahrik ediyor. Fitne peşindeler. Atalarını ansınlar. Ama usulünce.
  • 1 Yıl Önce

Cuma aktaş

Keşke ALLAH C. C. ve peygamber efendimize de küfür hakaret veya eleştiri getirenlere de mustafa kemale yapıldığı gibi yapılıp hemen ceza verseler. Ancak maalesef bu olmuyor. Kuran yakan isveçle sarmaş dolaş olunuyor ve peygamberimize hakaret düşünce özgürlüğü olarak kalıyor. Bizim devletimiz malesef kafir. Tamam bu bu dünyada devletler güçlü de öbür dünyada ne yapacaksınız. ALLAH C. C. ye hakaret eden bir şer*fsiz yakın zamanda sadece bir kişinin ceza yediğini gördüm küçük bie cezaydı ama olsun bir ceza kesildi ve o zamanda çok şaşırmıştım. Bakalım İNŞALLAH, bu devlet kemalizme verdiği önemi islama da verir diye dua ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

hacı nimet özden

piyangoocu nimet aplanın camisinde mi geçiyor olay?
  • 1 Yıl Önce

salih

Eski Türkiye geri geldi TÜRKİYE YÜZYILI hikaye imiş!
  • 1 Yıl Önce

Gemlikli

Bu milletin de başına bir bela gelmesi yakındır . .
  • 1 Yıl Önce

Kafkasya

Yav yapmayın bu nasıl bir sacmalık o zaman ecdadımıza osmalıya onun o mübarek serdarlarına ve padişahlarımıza küfredenlerde derhal tutuklansın bu ne sacmalik ya.
  • 1 Yıl Önce

Hasan

İyi ama...eleştirmiyorki direkt küfür ediyor

Antepli

Bu yaptığınız cihat Allah CC katında muteber dir kazanız mübarek olsun evlatlar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23