• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Batı Şeria’da direniş var İsrail’in ‘İntifada’ korkusu

Siyonist İsrail işgal güçleri bir dizi baskın ve çatışmanın ortasında Cuma sabahı Batı Şeria'daki çeşitli şehir ve kasabaların kontrolünü ele geçirdi ve Kudüs'ü işgal etti. Operasyonlar bireyleri, mülteci kamplarını ve hatta eski mahkumları hedef aldı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

BATI..

Batı denen sözde Demokrat özde Kalpazanlar Afganistanda uyuşturucu, Irakda petrol kaçakçılığı yapmaya alıştı.
  • 1 Yıl Önce

hakan

NÜFUS OYUNU İsrail yahudi nüfus 6 milyon. Gazze 2.2 milyon batı şeria 3.2 milyon israilin içinde 1.7 milyon müslüman filistinli 350 bin hiristiyan filistinli yaşıyor . yani 7.5 milyon filistinli 6 milyon yahudi yaşıyor. Amaç filistinlileri ülke dışına göndermek mülteci kamplarına göndermek. nüfus artışı filistin halkında daha çok. 2050 yılında İsrail filistin topraklarında 10 milyon Yahudi 15 milyon Filistinli nüfus olacak dolayısı ile oslo çerçevesinde 2 devletli çözüm ile her şekilde filistin halkı kazanmaktadır. Lübnan ve ürdüne gönderilen mültecilerde yurtlarına dönerse filistin nüfusu 25 milyon olabilmektedir.
  • 1 Yıl Önce

Fatih34

Bunu sonu ölüm benimle birileri kesinlikle gitmeli demelisiniz...
  • 1 Yıl Önce

Erzincanlı

SADECE ORDA DEĞİL AZ DAHA BEKLEYİN ALLAHCC İZNİ İLE TÜM DÜNYADA BU KORKTUĞUNUZ BAŞINIZA GELECEL ALLAHCC İZNİ İLE.
  • 1 Yıl Önce

hakan

Filistin halkı tek ve yalnız silahları etkisiz yetersiz . İslam alemi darmadağan. Birlik yok. 1948 den beri ne olduysa olmaya devam eder. Filistin halkının yapacağı her şey karşı tarafa 1 zarar veriyorsa kendi 1000 zarar görüyor. Aksa tufanı başladığı gün sonucu bilinen bir savaştı. O zamanlar çokça yazıldı konuşuldu, israil in eline bulunmaz fırsat geçti gazzeyi işgale eder deniz gaz sahasına el koyar 750 kişiye karşılık 15-20 bin gazzeli katledilir diye çok yazıldı. Şimdide İntifada başlarsa israilli yerleşimciler 10 katı daha toprak kazanır. kudüs e bulaşırsa kudüs müslümanları kudüsten çıkarılır el aksa camiye girişleri kapatırlar. İslam alemi yine kınar gürler sokaklarda gösteri yapar sonuç 0 olur. Oslo dan bu yana filistin halkı barışçıl yöntemler ile 2 devletli çözüm yolunda ilerlemeliydi, zira birleşik islam süper gücü henüz ortada yok z ve alfa kuşağında o iş artık. Sanki 30 senedir işleyiş İsrail gizli devletinin isteği doğrultusunda adım adım ilerliyor. İslam alemi silkelenmeli kendine gelmeli önümüzdeki 30 yıl içinde dünyanın süper gücü olmalı.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23