• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Camiye gittin mi ki konuşuyorsun namazsız adam! Altaylı'dan Mustafa Kemal'i anan Diyanet'e saldırı

Caminin önünden geçmeyen Fatih Altaylı, 10 Kasım'a denk gelen cuma hutbesinde "Mustafa Kemal anılmadı" gerekçesiyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef aldı.

53 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nur

Allah'a havalesiniz
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

FATİH ALTAYLI KİRALIK KALEM OLDUĞU ÇOK AÇIK, SIKIŞINCA HEMEN ATATÜRK'Ü KENDİLERİNE KALKAN EDİYORLAR, SONRA HALKI BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLANIP DA CEZAEVİNE ATILDIKLARION BİLE " GAZETECİLER ATATÜRK'E SAHİP ÇIKTIĞI İÇİN HAPSE ATILIYOR" DİYE FERYAT EDİYORLAR, BU İNSANLARA ÇOK DİKKAT EDİLMELİDİR, ÇÜNKÜ BUNLAR İKİ YÜZLÜ MÜNAFIKTIR.
  • 1 Yıl Önce

hikmet

Selamünaleyküm Sevgili Akit Ailesi, yav yine mi. Ben F.Altayli denen kancigin adi gecen bir haber okdugum vakit dayanamiyorum, 95 lerden sonra nasil bir iki yüzlü, edepsiz, yalanci, oynak bi Adami hatirliyorum. Camii´ye gitmesine neden yok F.Altaylinin, bizler icin bir haber yapmiyor! O Siyonist kuklasinin tribünü cok farkli, onlara oynuyor! Yeni yilda bir de yeni bir Kitap yazdim diye simdiden PR calismasi yapiyor seref yoksunu korkak ve ödlek F.Altayli. Ahhh bi görsem onun bir yerde, yüzüne tükürecem ve bir hata yapmasini bekleyecem, Svas Cebeci gibi olmasi icin :))) Her sesini gardlasdirani Adam yerine koydu bu Ülke, Adam olamadiklarini maalesef sokak da göstermemiz gerekiyor.
  • 1 Yıl Önce

Avukat Haydar

En az 2 yil ceza alir, en az 50 Bin Tazminat odersin. Yurtsever Fatih Bey'in bedava avukatligini yapacagim, tazminattan da komisyon almayacagim, amacim durusmada bir hamas comari gormek!

Fatih

Siz kimsiniz,insanların inanclarini sorguluyorsunuz munafiklar, Allah belanızı versin... sizden büyük Allah var.
  • 1 Yıl Önce

nurettin

halkımızı tek parti devrinde koyun gibi gördüklerinden hala öyle zannediyorlar uyduruk tarihe inanıldığına inanıyorlar neden rahatsız oluyorlar her zaman şehit ve gazilere umuma dua ediliyor neden torpil yapılmasını istiyorlar isti yen sabah akşam dua etsinler
  • 1 Yıl Önce

Avukat Haydar

Gittiği Cuma namazında, 10 Kasım nedeniyle camide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılmasından, rahmet okunmasından ve dua edilmesinden rahatsız olduğunu söyleyerek, Atatürk’e hakaret eden ve bunu sosyal medyadan video olarak paylaşan şüpheli, gözaltına alındı.Siz de devam edin ayni hakarete ama umarim VPN ile yaziyorsunuzdur. Ustleik medya araciligiyla edilen hakaretlerin cezasi % 50 daha agirdir. Yakinda sizi de gotururler..
  • 1 Yıl Önce

hikmet

O hakaret eden iblis senin ve sizin mensup oldugunuz köselerden cikip gelmisdir. Bizim kanimizda, öteki aleme göc etmis olana merhamet edilir, hatalari ve sevaplari ile herkesin hesabi cekilecegi hatirlanir "Avukat bozuntusu", asil sen, korkak olmasaydin adini gizlemezdin. VPN ihtiyacimiz yok!

Aladin

Bu imansız bilmiyormiki camide ateiste dua eden hocanın arkasında namaz kılınmaz.
  • 1 Yıl Önce

hikmet

bi kere sen terbiye nedir bilmiyorsun, kim inancli kim inancsiz sen mi karar verdin, ne kadar taniyordun merhumu? Ben sunu bilirim, Vefaat eden kisi Camiiye hic ugramamisdir, yine biz Müslümanlar onu usulümüze göre hazirlayip defnederiz, acaba neden bi düsünsen iyi olur senin gelismin icin.

Ankaralı

Bir kere  Cuma namazı hakkında konuşamaz. 12 Şubat denen malun ve alçak süreçte, başörtülü kızlara  diyen bu aşağılık adam Cuma hakkında nasıl konuşur? İkinci cami siyaset yeri değildir. Atatürk'ü ta'zim bulunacaksa Anıtkabir mabetinde anılır, orada ondan medet umulur.
  • 1 Yıl Önce

Bilmiyorsan hiç sesini çıkarma ...aman ayıp olmasın

Biliyorsan camiye gelseydin... şöyle dizlerini kırıp sen de bir Fatiha okusaydın...evet biraz dizlerin ağrır ama Atatürk için değerdi değil mi?... peygamberimize sav 'e salevat getirmeyi biliyor musun ? salevatsız Fatiha olmaz ... biliyor musun okumayı?...
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

dindarlarin sefkatinin suiitimal ediyor. pkk lilara komunistlere dil dsalasin bakin basina neler geliyor, kac yerde dayak yiyor. Müslü,nalr bunu yapmadigi icin böyle dili uzun. Atasözü bosa degil "nush ile uslanmayani etmeli tekti, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir" en iyin terbiye sekli.
  • 1 Yıl Önce

Atilla

Önce sen peşinde koştuğun zihniyete Atatürkü andır. Gece gündüz pkk elçisine selam yolluyorlar seni cambaz seni
  • 1 Yıl Önce

semih

Atatürk’ün inanç ve düşüncelerine saygı duymalılar, yerinde rahat bırakın
  • 1 Yıl Önce

Erdinç

Sayın Altaylı, Atatürk’ün bıraktığı laik bir ülkede yaşıyoruz. Din ve devlet işleri ayrı bu nedenle hiç bir devlet büyüğü anılmıyor camilerde. Siz ruhuna Fatiha okuyun lütfen.
  • 1 Yıl Önce

sdk

tam bi zın…
  • 1 Yıl Önce

Salim

şu konuda bir anlaşalım, Atatürk zahirde ateist olduğuna işaret eden meclis konuşması yapmıştır, camiiler siyasal devlet kurumları değildir, müslüman olmayana ve onların kutsallarına cephe alan bir yöneticiye dinen rahmet okunmaz, en fazla toprağı bol olsun denir Türk töresince
  • 1 Yıl Önce

A g

Hani camiye gidince laiklik elden gidiyordu ya lavuk sen kimsin lan onu da sen an sabahlara kadar tapin ölüden medet uman rant ci ataturkculer
  • 1 Yıl Önce

doğan

namazı orucu kur anı bize öğretiyorlar ya bu namazsız ibadetsiz imansız üstünler,despotlar, mütegallibe.... her şeye onlar karar verir,her şeyi onlar emrederler.100 yıldır chp nin chp lilerin elindeyiz.

Güneş

İnsanların emekleriyle yaptığı ve kumunu,demir'ini, tuğlasını cimentosunu biraraya getirerek yaptığı inşaatlar neden kutsal oluyor anlamak mümkün değil. Allah mi yapıyor oraları?
  • 1 Yıl Önce

şeref

Allah a ibadet edilen yerler oraları,ibadethane oraları. bunu cehaletten mi sersemlikten mi hinlikten mi söylüyorsun.ibadethanenin ne olduğunu mu anlatalım sana şimdi.ibadetin ne olduğunu,yüce yaratıcıyı da,ona ibadet mecburiyetimizi de. o imansız kafan alır mı bunu.

Ankaralı Yusuf

Kutsal yerde senin atan anılmaz. Çünkü Cami Müslümanların yeri, İslam'ın sembolu. Atatürk ne yaptı, İslam'ı ortadan kaldırdı. Ulan Fatih Altaylı, şu başörtülü kızlara kanalizasyon ağzınla ......e demişsin ya daha ben son bir yılda öğrendim. O gençlik halimle seni bulup iyi bir ..... e ederdim.

Bülent

Lan oğlum, adam kendisi inanmadığını söylüyor nutukta. Neden fatiha okunacak.Allah Allah. Soyle bir karar olursa altına imza atarım.Hem Havra,hem kilise,hem Hindu tapınağı, hemde camide ortak bir metin olabilir.::)))
  • 1 Yıl Önce

Millet

Sanane bizim cumamızdan
  • 1 Yıl Önce

onlar bize karışır,biz onlara asla..aman aman aman.

ona da onlar karışıyor, empoze ediyorlar kendi kafalarını. biz onların şortuna mayosuna faizine zinasına kumarına alkolüne sıkıysa karışalım. vay vay vay.

Bir zamanlar bu simdiki chdpkk lilardan taksimde anirmasi gereken eski bab-i adililerden birinin de hobi olarak her camiye turk bayragi cekilmesi gibi bir darbeci dayatmasi vardi!

Ulan katolikler kiliseye hic olmazsa vaftizde, evlilikte ve olumde gidermis...siz Disney+ ve ASALACI ERMENILERE boyun egen ses cikaramayan UTANMAZ BANKNOT ATATURKCUSUSUNUZ! SIZIN DININIZ SIZE BIZIMKI BIZE
  • 1 Yıl Önce

CAN BAR

Yemin ediyorum Atatürk e çok üzülüyorum . Bugün bütün dünyada Atatürk’ü seven herkes saat 9u 5 geçe durdu kimi okulda kimi yolda kimi anıtkabirde kimi uçakta orda burda şurda belki milyonlar sessiz kaldı saygı duruşunda bulunda Ama o duran insanların bir tanesi evet bir tanesi ruhu için bir FATİHA okumadı işte bu yüzden çok üzgünüm çok Eeeeeee bazı şeylerde nasip meselesi
  • 1 Yıl Önce

www

Allah cc ata..muza fatiha nasip etmiyor, burda ibret alinmasi gereken olay budur ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az

hakan

ölüye ayakta dikilmenin mi faydası var yoksa fatihanın duanın mı. zamanında aziz sancar anıtkabirde ataya fatiha okudu diye atatürk bezirganları kudurdular. ataya fatihayı çok gördü imansızlar. istikbal göklerdedir, muassır medeniyetler seviyesine ulaşma , anayurdu demirağlarla örme ideallerini bu gün atatürkçü değil diye suçlananlar mı yapıyor yoksa 85 yıldır atatürk bezirganlığının ekmeğini yiyen sahtekar kafa mı.

Ankaralı Ahmet

Saygı duruşu, hristiyanlara mahsus bir ritüel. İkincisi İslam'a ortadan kaldıran atatürk'e fatiha okunsun diyen beyin özürlüler, atatürk bunu duysa onları fena çarpardı. Benin fatiha ile ne işim olur diyerek onları yanından kovardı. Boş boş  böyle .....eler.

www

biz bu mahlukun taksim meydaninda anirmasini bekliyoruz. Isi gücü algi bu insan olmayan mahlukun
  • 1 Yıl Önce

HII

NE CAMÌSÌ BU AL**K PUTPERES... PUTPERES LER CAMÌNÌN BÌR KM ÖTESÌNDEN GEÇERLER CENABET VE SÜNNETSÌZ YAVURUN TA KENDİSÌ SÌYONÌSTÌN TEKÌ BÌLDÌĜÌM BÌLELÌ MÜSLÜMAN VE DÌN DÜŞMANI BÌRÌ OLDUĜUNU ÇOK ÌYÌ BÌLÌYORUM BU ZÜPPEYÌ
  • 1 Yıl Önce

ASİ

Hiçbir akıllı çıkıpda demiyor tamam biz hutbede analım ama her milli bayramda da kur'an okunması ve mevlidi şerif okunsun 10 kasımdı bugün ruhuna borozan değilde Fatiha okunaydı
  • 1 Yıl Önce

Ali

Laiklik musveddesini siz cikardıniz o zmn dua beklemeyeceksiniz.din ile devlet sizin için ayrı madem ki
  • 1 Yıl Önce

ERMAN

Dini mübini İslamı kabul etmeyen birini camide niye analım.
  • 1 Yıl Önce

yyy

cenaze namazi bile nasip olmadi ata.utumuza neden fatiha nasip olsunki?

MiLLET

Altaylı camiye gelmesin camiden cemaatten haber yapıyorsun bugün cuma yagelseydin duyardın hocalar ne gibi dua etti şimdi sen ölsen ben sana duami edecem yerin cehennem olsun Altaylı Altaylı müslümanlardan cemaattan uzak dur başka ihsan istemem
  • 1 Yıl Önce

Ali

TENEKE ALTAYLI CIB***YETSIZ
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer Bayrak

fatih, 10 kasima ne gerek. Sen 7/24 365 gun hatirla. Oku, okut dua et, etme. Bize ne? Ne istiyorsan sen yap. Bizden ne bekliyorsun? Hadi işine...
  • 1 Yıl Önce

Toprakoglu

Devletin başına geçtikten sonra bir kez bile camiye gitmemiş,hiç bir cami acilisi yapmamisken mevcut camilerinde kapatılmasıni saglamis olan birisine neden camide dua edilsin.Esasen ona cumada dua etmek hatirasina saygisizlik olurdu.dua edilmesini isteseydi kendisi zaten sağlığında talimat verirdi.
  • 1 Yıl Önce

Maraşlı

Siyon-i(s)tleri.... Saldırın İslami olan ne varsaaa..
  • 1 Yıl Önce

Salih

Bu s**suzlarla bu ülkede çok fitness çıkar
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Bu ateler hiç Müslümanlarının peygamberlerin anıyormu. O zaman bu fatih gibi bozuklara kimse neden diye soruyormu. Bunlar kaşınıyor o kadar. Bak bu milletin sinir uçları ile oynamak kimseye fayda sağlamaz fatih efendi.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

İstersen mevlit okutda sen an elini tutan mı var sana ters değil mi işin gücün ortalığı karıştırmak
  • 1 Yıl Önce

gökhan

aziz sancar bir kaç yıl önce anıtkabirde fatiha okudu diye ona kuduranlar bu zihniyettekiler değil mi.

Millet

Ulan d**yo; Cami Allah'ın Evi, sen Camiye Cuma'ya gittin mi ki? Ahde vefadan filan dem vurur, ahkam kesersin acaba. Sen önce tabi İslâm'a ve Allah'a inanıyorsan ona olan borcun için Camiye geleceksin. Ondan sonra edepten-adaptan,vefadan bahsedeceksin...
  • 1 Yıl Önce

hiç ata sevmez

tırrık cami cemaatının senin atan ile ilğisi yok orada HZ Muhammed aliyselama ve halifelerin isimleri ile anılır dua edilir gerisi toptan gider zaten senin atanda dua istemiyordu gökten inen diye devam eden adam inanç sahibimi olur
  • 1 Yıl Önce

resat

senin kalbin temizdir, senin duan daha etkili olur , senin etmen yeterli olur,
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Ulan oru..u tohumu Altaylı. İslam ile alakan yok, hem de İslam düşmanısın sen İslam'a ve hutbeye ne hakla karışıyorsun.
  • 1 Yıl Önce

Nihal

Bu adamın adı ZIRNIK soyadı kokulu İŞKEMBE
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Bunu niye bu kadar konuşduruyorsunuz kimki
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Sen sabaha kadar an lan
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23