• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin çağrı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsrail ve Filistin arasında 7 Ekim’den bu yana devam eden çatışmalara değinerek, “Uluslararası hukuka saygı gösterilmeli” dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahşi Batı barbar Batı, tüm kötülüklerin anavatanı Batı

Kahpeler! Bırakın iznimizle, desteğimizle İTrail adlı kuduz köpeğimiz salyasını akıta akıta katliamlarına devam etsin, diyorlar!!!
  • 1 Yıl Önce

acaba gören görüyormu

kesin israil zor durumda yoksa bunlar ateşkes istemez.avrupa avrupa diyenler görün kime göre insan hakları var
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

lan stoltenberg senide kandırıyorlar tarih okudun mu stoltenberg bak mason localarını kimler kurdu bak 1776 aydınlanma adı altında sapkınlıkları küresel çete nasıl tezgahladı hımmm waterloo muydu o savaşda imparotorlukları nasılda yok ettiler birine silah birine para verip verip güçlendiler lan stoltenberg avrupa finans yönünden nasılda ezik oldu küresel çeteye küresel çete finansı keserse halklarınıza ne diyeceksiniz korkusu iç ayaklanmalar korkaklıklar abd halkı avrupa halkları nasılda uyutuluyor küresel çete ile hımmmm hani dedim ya sarayları kapattılar müze haline getirdiler işte o küresel çete binlerce yıllık hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor haçlı hilal savaşlarını bile bu itler yönlendirdi fransa ingiltere savaşlarını dahi lan yüzyıl savaşları 30 yıl savaşları 1. dünya 2. dünya savaşları kim yaptırdı hegelin dilayektik metaryalizm felsefesinden esinlererek kimler kasalarını doldurdu stoltenberg israil devletinin kuklaları oldunuz kukla stoltenberg biz küresel çeteyi ezelim halklar cihanda barış yaşasın derken sen ve senin gibiler onların ağzına bakıyor kuklaaa stoltenberg ve avaneleri yahu bm iflas etti gördük 11 bin sivil öldü sesiniz çıkmadı barışı ağzınıza alamıyorsunuz çünkü küresel çetenin köpeğisin ab ülkeleri yöneticileri de aynı abd yöneticileri zaten kukla olmuş AMA AMA UNUTMA ALLAHIN YERYÜZÜNDE Kİ TEK ORDUSU TÜRK VAKTİ SAATİ GELİNCE HERKESİ İP GİBİ KARŞIMIZA DİKECEĞİZ HESAP SORACAĞIZ UNUTMA !!! BİZ NOTLARIMIZI İYİ ALIRIZ VAKTİ SAATİ GELİNCE yazık yazık abd ve ab halkları uyuyor küresel çetenin oyunlarını göremiyorlar ama ama BİZ GÖRÜYORUZ SENDE GÖR stoltenberg kukla olma !!!!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23