• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de zihniyet değişmez! Deri değişti, yılan aynı yılan

‘Değişim’ tartışmalarıyla başlayan ve delege pazarlıkları ile kirli para iddiaları gölgesinde gerçekleşen CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda CHP’nin devrik lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen Selahattin Demirtaş ile Gezi finansörü “Kızıl Soros” lakaplı Osman Kavala’ya halefi Özgür Özel ile birlikte selam göndermesini değerlendiren STK temsilcileri, “CHP’de isimler değişir ama zihniyet değişmez” sözleriyle yorumladı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kadriye Öztaş

Chp zihniyetinin değişmesi imkansız.Etrafımdaki chp liler aynı tornadan çıkmış gibiler.İlim,bilim,aydın derler de heykelden başka dikili taşları yoktur.Yeni tanıştığımız kişinin hangi siyasi görüşe sahip olduğunu ilim,bilim,aydın,pozitif bilim içini dolduramadıkları cümlelerle riv riv.. Chp li olduğunu anlarsınız..
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

değerli chp seçmeni seloya selam çakanları görmüyor mu? valla kuvayi milliye duruşlu vatandaşlarımız seloya osman kavalaya selam çakanı affetmez biz böyle düşünüyoruz yazık kurultay oluyor değişim dedik bir baktık ki kimlere selamlar çakıldı üzüldük chp bizim için bitmiştir BİZ ÜLKEMİZİN ÇIKARLARINA HİZMET EDEN SAVUNMA SANAYİNİ GÜÇLENDİREN ALT YAPI ÜST YAPI PROJELERİNİ HAYATA GEÇİREN BÜYÜK TÜRKİYE GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYEN BÖLGESEL KÜRESEL AKTÖR OLMASI İÇİN ÇABALAYAN ÜLKESİNİ MİLLETİNİ SEVEN DİK DURAN DİKLENMEYEN MAZLUMLARIN LİDERİ İLE YOLA DEVAM DİYORUZ KİM KİMMMM RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE YOLA DEVAMMMMMM DURMAK YOKKKKKK
  • 1 Yıl Önce

m.n.

Milleti sinsice kandırıyorsunuz, belki de farkında değilsinizdir. CHP milletten kopuk,laikçi ama vatansever bir partiydi. Şimdi HDP tarafından ele geçirildi. Laikçi çizgi devam ediyor, ama diğer görüşler HDP yönünde değişti. Siz de CHP'nin hala aynı olduğu yalanını tekrarlıyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Sayın Cumhurbaşkanımız başta söyledi."Al birini,vur ötekine" diyerek.Yani ikiside ruh ikizleri,bir fark yoktur diyerek.İlk başta bile kavalaya,demirtaşa selam çakmadılar mı?CHP bU.Asla değişmez.Oy verenlerin değişmediği gibi.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23