• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'nin Türkiye raporuna tepki!

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun 2023 yılı Genişleme Strateji Belgesi ile Türkiye dahil tüm aday ve potansiyel aday ülkeler için hazırladığı ülke raporuna ilişkin, özellikle siyasi kriterler ile Yargı ve Temel Haklar faslındaki mesnetsiz iddiaları ve haksız eleştirileri tümüyle reddettiğini bildirdi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap Kalyoncu

Evet yargı çok yanlış yoldadır ama bunun sebebi düşünce özgürlüğü gibi saçma sapan konular değildir bunun sebebi vatandaşa karşı işlenen suçların cezasız kalması yada caydırıcı olmamasıdır örneğin adam sarhoş 2,3 kişiyi öldürüyor 3 ay sonra serbes yada 50 tane sabıkası var yine yapıyor hırsızlığı ve adam yine dişarda olan vatandaşa oluyor ne malı geri geliyor nede devlete güveni bunun gibi birçok olay var hele hele son infaz yasası tam bir rezalet İDAM cezasını saymıyorum bile zaten bu hükümet onu getiremez.Adil olmayan bir devlet ayakta durmaz dini ne olursa olsun ama adil olan bir devlet yıkılmaz ona göre.
  • 1 Yıl Önce

SOYKIRIM MUCIDI-ISTILACI-IRKCI -HACLI BARBAR AVRUPA KENDISI GIBI HACLI OLMAYAN YAHUDILERI ACRUOADAN SURGUN EDERKEN, TOPLU KATLEDERKEN, FIRINLARDA YAKARKEN OSMANLI ISKAM MEDENIYETI GUNES GIBI MERHAMETI VE SAMIMI INSANLIGI ILE 500 YIL ONCE YAHUDILERE KUCAK

SOYKIRIM MUCIDI-ISTILACI-IRKCI -HACLI BARBAR AVRUPA KENDISI GIBI HACLI OLMAYAN YAHUDILERI ACRUOADAN SURGUN EDERKEN, TOPLU KATLEDERKEN, FIRINLARDA YAKARKEN OSMANLI ISKAM MEDENIYETI GUNES GIBI MERHAMETI VE SAMIMI INSANLIGI ILE 500 YIL ONCE YAHUDILERE KUCAK ACMISTI...HACLILAR BUGUN YINE AYNI BARBARLIK SOYKIRIMCI IRKCI DAYANISMASINI SIYONIST ISRAIL ILE YAPIYOR TARIHTEKI BARBARLIGI GIBI BIZ DE YINE ISLAM INSANLIK ABIFESI MEDENIYETI TEMSIL EDIYORUZ GUNES GIBI... COK SUKUR... saptan seker olmaz KIYAMETE DEK BARBAR BATIL E HAKK ADINA MUCADELEYE AYNEN DEVAM.... SON TUTEN OCAK SONUNCEYE KADAR...
  • 1 Yıl Önce

MUHTESEM CEVAP "SOYKIRIMCI ISTILACI SAPKIN SIYON-İTLERINI DESTEKLEMEL KONUSUNDA BARBAR AB DEN FARKLI DUSUNDUGUMUZ SUCLAMASI SAFECE ÖVGÜ OLUR, GURUR DUYARIZ!".

Milli devletimizle, vesayetci monseri olmayan disiskeriyle gurur duyuyoruz....helal olsun
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23