• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e boykot açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Dünden itibaren TBMM olarak, TBMM’de kullanılan İsrail’in bu saldırganlığına destek veren şirketlerin hiçbir ürününü kullanmayacaklarını ifade etti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdusselam EFE

Allah ın adı ile Rahman Rahi AK PARTİYE, İSRAİL HAKKINDA SORU LAR! Halk Arasında dönüp dolaşan, bazı söylentiler var, bu söylentiler Şayet Ak parti Yönetimine iftiralardan mürekkep ise, bunların çıkış noktaları araştırılsın ve sorumlular cezalandırılsın, Şayet İftira değil gerçeklerden mürekkep şeyler ise, Gerçekten Ak partiye yazıklar olsun. Söylenen iddialar Şunlar: Kürecikte, İsrail i Koruma kalkanı var mı? Manavgat tan İsrail e Su veriliyor mu? Konya da, İsrail li Pilotlar Eğitiliyor mu? İsrail uçaklarına Jet Yakıtı Satılıyor mu? İsrail ile yapılan Ticari anlaşmalar var mı ve hala devam ediyor mu ? Bu sorulara, şayet Ak Partili yetkililer, bunların tamamı iftiradır diyorsa, bu iddiaların kaynağını bulup cezalandırmaları gerekir çünkü bu tür iftiraların maksadı Müslümanların arasına fitne sokmaktır. Mutlaka cezasız kalmamalıdır. Şayet Bunlar İftira değil her birerleri birer gerçekse, O takdirde, Hamas a en büyük darbeyi vuran biziz, neyi kınıyoruz? Bu Takdirde, Hamas a Terörist desek ne yazar demesek ne yazar. Allah Teala cemii cümlemizi Rahmeti ile uyandırsın. Amin bi hürmeti Taha ve Yasin. 09.11.2023 Abdusselam EFE.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Emin

Incirlik te hangi partilerin yatirimi var. Iki günsonra bize saldirip namusumuza irzimiza gecerse,sorarim AKP ye. Bunlar amerikada bacilarimiza tecavuz etti grup halinde. Adanada bu askerlere bunlar hepsi evlimi bu askerler.nasil ihtiyaclarini gideriyorlar,hukümete sokmak lazim. Gönderen bi an önce bunları.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

SAYIN KURTULMUŞ, İSRAİL'DEN DAHA ÇOK ABD'NİN MALLARINI DA BOYKOT EDİLMELİDİR, ŞAYET ABD VE DİĞERLERİ DESTEK VERMEMİŞ OLSAYDI, İSRAİL BÖYLESİ VAHŞİ BİR KATLİAMA ASLA CESARET EDEMEZDİ, İŞ YALNIZ BOYKOT İLE KALMASIN BÜTÜN İLİŞKİLERİMİZİ SÜRESİZ KESELİM, BİZİM DEĞİL ONLARIN BİZE İHTİYACI VARDIR.
  • 1 Yıl Önce

Liste tapin dolastirin heryerfe halk bilsin

.....
  • 1 Yıl Önce

Ay Yıldız

Ayıp ayıp senin elinde herşey olacak sen boykot edeceksin tobestafirulah .
  • 1 Yıl Önce

Harun

Helâl olsun Kurtulmuş a.Israil şimdi düşünsün.
  • 1 Yıl Önce

Atsız

Evangelist bankalarında üşlemizinu parası varsa onları da Türkiye'ye getirelim. Onların parası varsa da paralarına el koyalım. Ş... Evangelistlerin Afgan Mücahitlerininin pparalarıma el koyduğu gibi. Bir de incirliği kapatalım. Kürecikteki savunma sistemlerine el koyalım. El koyduğumuz savunma sistemlerini kulllanmayalım fakat o savunma sistemlerini kopyalayıp kendi savunma sistemlerimizin geliştirilmesinde kullanalım.
  • 1 Yıl Önce

Atsız

Siyonistlerin ve evangelistlerin mallarına ek vergi konulsun ve kimse aşırı pahalılıktan onların malını almasım alamasın. Onlar indirim yapsın mallarında, biz de ek vergilerle onlara bindirim yapalım ta ki onlar bu ülkede batana kadar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23