• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netenyahu ve Biden dünyayla alay ediyor!

ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dünyayla adeta alay eden bir açıklamaya imza attı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Amine

Rabbim alay etmez,zamanı gelince gerekeni yapar,o zaman görürler neyin ne olduğunu.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

acilen adil yeni bir birleşik milletler topluluğu kurulmalı. bu 5 li hegoman manyak kafayla bir yüzyıl geçti zaten. onların ne eski gücü ne de şimdiki yeni devletlerin eski zayıflığı mevcut.
  • 1 Yıl Önce

Kaan

Her halde alay edecekler. Adamların karşısında duracak ne bir güç, ne bir ordu ne de bir toplum var. Dağınık İslam coğrafyasında böl parçala yönet politikasını 18 yy devreye aldılar bu gün meyvesini (!) topluyorlar. Bu dağınıklık, bu mezhepçilik devam ettiği sürece daha bunlar iyi günlerimiz. Hani İran İsrail'i yok edecekti? İşte fırsat, yapsa ya. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu işin içinde günah almak istemem ama Hizbullah da, İran da Hamas da danışıklı dövüş olarak öyle ya da böyle varlar. Gazze'yi resmen sattılar. Olan mazlum gariban o çoluk çocuğa oldu. Gazze İsrail'in deniz ticaretini önemli ölçüde aksatıyordu. Bastılar parayı mazlumların kanı pahasına aldılar Gazze'yi. Canı gönülden mücadele eden bir tek Türkiye var. Onun dışındaki tüm Arap ülkeleri ya korkak, ya da İsrail ile anlaşma içindeler. Bunun başka izahı yok. Obama kadar olamadılar, bu süreçte hiçbir İslam ülkesinin eli temiz değil. Allah şahit ya iç dünyam ve hissiyatım bu olayda o mazlum garip çocuklar için candan mücadele eden bir tek Türkiye var diye hissettiriyor. Kirli pazarlıklar içinde değiliz diye düşünüyorum. Satılmış Suud rejimi ve Molla İran rejimi her seferinde İsrail'in yok olmasından söz ederken bu gün ABD'nin korkusundan kafasını bile çıkaramıyorlar. Onurunuz inancınız bu kadar. 2 Milyar ümmet coğrafyası sus pus. Topa tüfeğe gerek yok, sadece ekonomik boykot ile bu şeytanları bitirebilirken zulüm kapıya dayanmış. Merak ediyorum bu kuduz İsrail Mekke'ye bir füze atsa ne olur? Hoş Mekke kadar kutsal Mescid-i Aksay'ı işgal ettiler de ne oldu?
  • 1 Yıl Önce

ccc

Biden ve Netenyahu... işyerinde üstünden geçen geçene haberiniz olsun.
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

Allahım, israilin ve amerikanın belasını ver.
  • 1 Yıl Önce

Kaan

Niye belasını versin. Sen 2 milyar müslümansın, adamlar 8 milyon. Adamlar malın en kalitesini üretiyor hile hurda yapmazlar. Müslümanların malı çürük, üç kağıt dolu. En küçük bir olayda onlar dayanışma içinde olsun sen paramparça. Onlar dininin gereğini yapsın sen dininin emrettiğinin tam tersi iş yap. Allah rızası gözetme. Sonra Allah onları yok etsin. Yok öyle bir şey kusura bakma. Selahattin Eyyubi'nin meşhur hikayesini hatırlatmak isterim. Genç cuma hutbesinde büyük komutana niçin gaza etmiyoruz, niçin savaşmıyoruz, Kudüs'ü hemen feth edelim diyor. Eyyübi ses çıkarmıyor. Ertesi günü sabah namazında o dün bize çıkışan genç nerede diye soruyor. Genç yok ve tarihi iman dolu cevabı yapıştırıyor. Sen sabah namazına devam ettiğinde biz fetih yaparız. Bu hadise bu gün islam ümmetinin içerisinde bulunduğu durumu çok güzel özetliyor vesselam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23