• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte fikir özgürlüğü! "Demokrasinin kalbi ABD'de basın dersi"

New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes, Filistin'e desteğini belirttiği bir bildiriye imza atmasının ardından "yayın politikalarını ihlal etmesi" gerekçe gösterilerek istifaya zorlandı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

m.n.

İsrail engizisyonu çağına girdik. Herkes bunun farkında olmalı. Aynı tutum ABD ve Avrupa'da şirket yönetimlerine de hakim. Tam bir engizisyon dönemi.
  • 1 Yıl Önce

Burak

Çocuk: Baba! Ben ülkemde İslam Nizamı istiyorum ama bunun demokratik olarak oylanması hiç yapılmıyor, neden? Bu ülkede demokrasi yok mu? Baba: Olur mu oğlum, dünyaaa lideri sevgili Reisimizin önderliği ve ortağı olan safkan çakal (pardon, kurt!) Bahçeli'nin desteği ile, ülkemizde artık ultra gelişmiş ileri seviyede Demokrasi var! Lakin değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez olan bazı kutsal kanunlarımız çerçevesinde Devletimizin yönetim sistemi belli olduğu için, oylamalar bu sistem içinde yapılıyor? Yani yönetim şekli belli zaten! Biz sadece bunu kimin yöneteceğini seçiyoruz! Seçmen için büyük lütuf ve aynı zamanda kolaylık sağlanıyor böylece, yaaaaa! Çocuk: Yahu baba, bu nasıl Demokrasi o zaman? Bizim için devletin yönetim sistemini kim belirliyor peki? Bu dediğin kutsal kanunları kim yapıyor? Mesela Kuran-ı Kerim'de ALLAH svt, devletinizi kesinlikle "İslam Nizamı" üzerine inşa edin diye emrediyor! Ayrıca kanun koyma yani Hükmün sadece ALLAH svt ya ait olduğunu söylüyor! Ama sizler sözde demokrasi adına ALLAH svt nın bu apaçık emirlerini görmezden gelip yada reddedip, değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez deyu birtakım kanunlar uydurmak suretiyle laik ve demokratik sistem ile yönetilecek bu devlet diyorsunuz!!? Buna kim karar veriyor peki? Demokrasinin kalbi olduğunu söylediğiniz sevgili dost ve müttefikiniz ABD mi yoksa neredeyse memleket nüfusuna yakın heykeli olan şu adam mı? Neydi bu adamın adı ya, yine unuttum vallahi? Gurbetçi olarak Almanya'da doğup büyüdükten sonra memlekete geri dönünce işte böyle oluyor!!! Baba: Adam değil o evladım! Çocuk: Madam mı? Baba: Yok lan, yani ona öyle adam diye hitap edilmez! O bizim Atamız! O olmasaydı biz olmazdık yavrucum! Onun adı Mustafa Kemal Atatürk!!! Çocuk: Nasıl yani?!! Ulan baba, benim atam sen değilmisin? Bu mu benim atam? Ya baba kusura bakma da sen hakikaten sapıtmışsın ve ben seninle uğraşamam vallahi! İlaveten Tevbe Suresi 23. Ayete istinaden, babam dahi olsan bundan gayri ben senden beriyim! Zira sen küfrü, imana tercih ediyorsun! Ve bundan sonra sen, ALLAH ve Resulüne dönmedikten sonra benden kesinlikle uzak dur! O atam dediğinin yada Reisinin izinde sana mutlu ve bol demokrasili bir ömür diliyorum! Sen bu kafa ile demokrasi şehidi bile olursun, euzu billa... La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbunAllah ve niğmel vekil.
  • 1 Yıl Önce

İsmail

Demokrasinin kalbi, yahudi uşağı ABD miymiş?!! Euzu billa... Ulan Ak Partili ne idiğü belirsiz münafıklar ordusu, sizden hakikaten korkulur vallahi! Selanikliye bile CHP den fazla sahip çıktınız ya, Allahu Alem yakında atanızın sarıklı ve sakallı heykellerini yaptırtıp aslında bu evliya idi deyu propaganda yapmaya da başlarsınız!!! La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbunAllah ve niğmel vekil...
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Ey Müslüman başlıktaki tırnakları görmedin mi yoksa tırnağın ne manaya geldiğini mi bilmiyorsun

Şeyh Şamil bu

Bize bu gü.e kadar 1800 den beri batıyı ilahlaştıranlar bunların iç yüzünü de ne mal olduklarını da biliyorlardı. Lâkin Islamdan soyutlamak için bu boş yola baş koydular.
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

O yahudi siyonist küreselci kan emici ürünleri ülkelerimize. Boykot öyle olur.
  • 1 Yıl Önce

amerika avrupa basın masonlar yahudiler

suna inanmalıyız müslüman ülkelr dahil olmak üzere basın tv genellikle yahudi güdümündedirler ses cıkaran anında gider helede yahudilere masonlara amerikada gazetelerde bile ayrımcılık vardır demokrat gazeteler cumhuriyeci gazeteler insan hakalrı bence karsındakin, seviyorsan odur bize dayatılan amerika avrupa cıkarı
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23