• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çin, Türkiye kararını dünyaya ilan etti: Türkiye 5. güce sahip! Çin sinyali verdi

Yenilenebilir enerjide Avrupa'nın 5. gücüne sahip olan Türkiye enerjide adımlarına devam ederken Çin'den Türkiye kararı alındı: Çin Türkiye ile ilişikleri güçlendirmekle birlikte bu sayede sürdürülebilir enerjiyi geleceğe taşıyor.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

İman tabikide önemli ama silahta önemli Gazze'de silah olsaydı ölen 10 bin müslüman değil yahudi olurdu
  • 1 Yıl Önce

Hormız

Onun için dünyanın en pahalı elektriğini biz kullanıyoruz
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

İki milyon arap için dünyayı ayağa kaldırın kırk milyon müslüman uygur Türkün katili için ittifak yapın
  • 1 Yıl Önce

Umuda

ADSIZ, ABD özellikle Türkiyenin Çin, Rusya, Araplarla yakınlaşıp kalkınmaması için Arapları kötülüyor, Rusları kötülüyor Çinlileri kötülüyor hepsini kötülerken Türklük damarından giriyor bu tezgahlara gelmeyin Uygur işi Batının abartması git gez gör ABD nin tuzağına en çok Bilinçsiz, Şamanist Milliyetçiyim diyenler ve İP liler düşüyor.

Bandırma mustafa

23 tane Adamız Yunan aldı.üst yaptı...
  • 1 Yıl Önce

Akiftoraman

Devlet iyi niyetle proje arıyor. Kosgep para dağıtıyormuş. Yalan. Mersin kosgep e deprem arama kurtarma sismik cihazı yaparak müraacaat ettin kurul onay vermedi. Gerekçe yok sen cihazı yurt dışundan alacaksın türkiyede üretilmiyor daha iyisini ucuza yerli semaye ile yapacaksın, deprem ülkesiyiz bana vermeyeceksinde kime vereceksin. Sormaz mı cumhur başkanı böyle proje arıyor ben evimin ekmek parasıyla arge yapıp sana sunuyorum. Sen beni dikkate almıyorsun. Ama inanıyorum sayın cumhurbaşkanı ulaşıcam ve size bunun hesabını sordurucam.
  • 1 Yıl Önce

lan, çin;

i**eler, bizi gaza getirmeye çalışıyolar
  • 1 Yıl Önce

Alef

Şahlandık Maşallah., Uçuyoruz Hamdolsun.. 2083 de dünya lideriyiz işallah..
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Alef; Dalga geçmişsin ama Savunma sanayi % 18 lerden % 85 lere geldi, Bor Karbür tesisi kuruldu artık işleyip satacağız, HES ler GES ler kuruldu, Kobiler her çeşit malı üretir hale geldi ve tarihin en büyük ihracatları yapılıyor büyüme sürekli artıyor, Ar-GE teknolojik buluşlar yatırımlar hızla artıyor Gaz petrol üretimi cumhuriyet tarihinin en yüksek miktarlarında Yolları köprüleri hızlı trenleri hastaneleri hava alanlarını saymıyorum bile. Onların Gözleri var görmezler, Kulakları var duymazlar sadece gerçeği körü körüne inkar ederler.

Yusuf

Haberi hazırlayan arkadaşın Türkçesi çok kötü.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Avrupa'nın 5. gücüymüş evet evet! İkinci mtv'den, artırılan vergilerden, yapılan zamlardan, yeni yıl gelmeden koyulan!!! zamlardan belli!
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı

Çin'nin bize yaklaşması boşuna değil daha yeni toryum reaktörü kurdular ülkemiz de toryum zengini ayrıca başka çıkarları için de uygun geliyor ve filistini de sevdiklerinden değil açılacak kanal Çin'e büyük darbe olacak bu yüzden de Filistin destekliyorlar doğu Türkistan zulmünden ne oldukları ortada
  • 1 Yıl Önce

Milli Düşünce

İnceliyoruz görüyoruz ki nükleer elektrik santxalimhz kuruluyor mersin akkuyu seviniyoruz biraz daha detaylı incelediğimizde nükleer santralimjzin yüzde 51 ruslara ait yüzde 49 türkiye ve devamına bakıyorsun rus şirketi aksi bi durum olduğunda kalan yüzde 49 lük hissemizi alma hakkına öncelikli sahip kim sigortalamış diye bakıyorsun rus şirketlerin hıc bir sorumluluğu yok hazine adına turkiyenin sorumlulugunda sadece kendi toprakkarimizda bir fabrika acildiginda nukleer olsun olmasin yerli yada milli olmuyoruz zira altay tanki projemiz var turkjyede fabrikada uretiliyor ama hisseler kimin yerli mi yabanci mi ne kadarı yerli bilemiyorum kendi topraklarimizdan bor madeni çıkıyor ıhraç ediyoruz yerli şirket mi ıhraç ediyor yabancımı insanı dusunduruyor ayrıca ham ıhraç ediyoruz ıhraç ettiniz bor u adamlar bize işleyip kat kat fazlasıyla satıyor katma değer yabancılarda kalıyor çıkardınız madenin yada kurduğumuz fabrikanın teknolkjisinide uretmeliyiz
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sözde Milli Düşünce Bu Ülkemin ilk Atom Santrali buradan Tecrübe kazanıldı eleman yetişti ve malzemelerin çoğu anlaşma gereği Yerli malzeme kullanıldı, eğitim desteği alındı, en uygun şartları Ruslar sağladı ve bu ABD ye bir mesajdı bu tecrübe aynı zamanda Atom Bombası yapmamız için gerekliydi. Reis her şeyi hesap ederek uzun vade çıkarlı iş yapar. Sizin gibi gündelik siyaset yapmaz.

Hasan YILMAZ

İsrailin Filistinlilere yaptığı zulüm de Çinin Doğu Türkistan lilara yaptığı zulüm değil mi?Size göre aradaki fark Çin de zulme uğrayanların Türk olması.Şu ülkede Türklerin uğradığı zulme sözde Türkler !de göz yumuyor ya...En çok ona yanıyorum
  • 1 Yıl Önce

haha b

Çinin bundan haberi var mı :))
  • 1 Yıl Önce

Yaren

Nükleer enerji bu ülkeye şart. Nükleer silah bu ülke için olmazsa olmaz
  • 1 Yıl Önce

Serdar

Nerede insanlara müslümanlara zulmeden bir toplum ve devlet var hemen onlarla anlaşın.sonrada kamera karşısına geçin meydanlara çıkın ağlayın lanetleyin kınayın akletmeyen bir toplumu kandırmak ne kadar kolay
  • 1 Yıl Önce

Sınırsız

Allah CC razı olsun abim duygularıma tercüman oldunuz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23