• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan duyurdu! O tarihte üretim üssü olacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde "Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Açılış Töreni'nde kritik açıklamalarda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hakan

ülkenin başarılı holdinglerine gayrimüslim diye iftira atmak vatan hainliğidir. Koç ailesi ankara eşrafından 600 yıllık soy ağcına mensup. milli mücadele döneminde tüm koç eşrafı kuvayı milliyede mücadele vermiştir. vehbi koç ordunun gıda ihtiyacını tedarık etmiştir. cumhuriyet sonra ankara da hala ayakta olan 5 hasteneyi inşa etmiş hepsi buğun ayaktadır. mütahitlik yaparken bir kuruş kar elde etmemiştir. vehbi koç ilk olarak edisonla görüşüp ampul fabrikası kurmuş adnan menderesin katkıları ile henri ford ile görüşüp ford otasanı kurmuştur. Millete malolmuş bu millete milyarlarca dolar ihracat getirisi sağlamış şirketleri koç a gayri müslim diyenler vatan hainidir. Gurur duyun tofaş oto ile ford oto ile arçelik beko ile senelik 20 milyar dolarlık kim ihracat yapıyor bu memlekete.
  • 1 Yıl Önce

hakan

demek ki neymiş tek başına ford 6.2 milyar dolar ihracat geliri getiriyormuş. kendi ülkemizde üretilen arabalara sahib çıkalım.
  • 1 Yıl Önce

Vedat

Emeklilere para vermeden mi artik hicbir sözünüze inanmıyorum buraya kadar mis artik akp bejim 8cin bitmistir reis herseyin farkindayim ama eee biz herseyin fark8ndayiz ve onumdeki secimde ilk defa chp oy verecem tepkimi ortaya koyacam bu hayat pahaliliginda sen emklibden resmen caldin
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sevgili Vedat 3 kuruş zam için Ülkenin geleceğini karartacaksan sana laf yok aynen devam .Paran yetmiyorsa ek işler yapacaksın her şeyi Devletten beklemeyeceksin zaten CHP li olduğunda sırıtıyor dürüst ol.

Oğuzhan

Benim tek merak ettiğim konu RTE nerde yaşıyor biz nerde yaşıyoruz , sanki başka ülkeden bahsetiyor
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Oğuzhan Sizler Batının ve yerli işbirlikçilerinin yalan çarpıtma haberleri ile Orta çağı yaşıyorsunuz.

MSTF

ASLINDA TAM DA YERİNDEYKEN KOÇLARA ENFLASYONU HATIRLATSAYDIN YA GEÇEN YIL %500 BÜYÜME AÇIKLADILAR HALK % 500 KÜÇÜLÜRKEN. büyümek için illa gayrimüslim olma şartı hala geçerli mi ?
  • 1 Yıl Önce

hakan

sen bu yazdıklarını 40 senedir halkımızı dolandıran islami holdinglere yaz. Türkiyede dolandırılmayan müslüman kalmadı. Koç 100 yıldır yaptığı işler ortada hiçbir vatandaşı dolandırmamıştır koç çalışanlar emekli olasıya çalışıyor ucuz işci kaçak işci de çalıştırmaz. Koç mu müslüman milleti dolandıran islamı holdingler mi müslüman iy araştır koç un ailesini soyunu milli mücadelede yaptıklarına bak isimlerine bak ali mustafa mehmet ömer müslümana gayri müslümana diyen kendisi dinden çıkar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23