• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İHH: Tüm Türkiye’den araçlarla İncirlik’e gidiyoruz!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gazze’de yaşanan insani felakete harekete geçmek ve sivil bir tepki oluşturmak amacıyla Türkiye genelinden araçlarla İncirlik Üssü’ne gidilmesi için konvoy organize edileceğini duyurdu. Açıklamada, ‘‘Cuma günü İstanbul’dan yola çıkacağız. İlleri gezeceğiz ve İncirlik Üssü'ne gideceğiz.’’ denildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Kredi bakmayin kardesim.. Size borc cikaracak Herseyden kacinin! Kart da kullanma in. Para pesin, kirmizi me$in. Yastik alti! Altin da sahte kari$ik!!
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Bilmam ne sampuani Alma, sabun dede den kalma, evde camasir, bulasigi, Interneti 6 Ay evde ozel kullanma, online alisverisi yapma!Ayakkabini kendine yamali Pence yaptir! Hanimin da gayret etsin süs pus Para gitmesi. Coluk cocuguna da ögütle!! Yerli mali, yerli bakkali, yerli tohum, yerli orgu kazak, eski mont, aranizda degi$ tirsin. Bizde birsey kuculunce oteki ne verilir, az temiz kullanin, bir sonraki giysin ikinci El giydi, hijyenik olmak kaydiyla, ikinci El Ayakkabi..Tum Turkiye bunu uygulasa bkz Yahud sermayesi ne durumda+her yesil sermayeye de guvenmeyin!! Tut ki ulkemde ambargo var. Gavur mali, markasi, gizli Gavur goyim mallari, bunlari da Alma! Bkz ne oluyor enge bahara kadar. Daha zengin, daga mutlu, daga saglikli olmazsaniz baba isteyen yazabilir.. O pislikler yemeyin! Bazi ilaclar da icme in vitamin vs!! Me$rubati da icmeyin! Oraniza buraniza da surme in, surdurmeyin!.... Anladiniz siz onlari!?
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Kardesim! Yolda aldiginiz Benzin Ile yine onlari zengin etmektesiniz. Otur oturdugunuz yere! Baska seyler var yaptirim gucu olan. Siz DÖT gezdirmege gidiyorsunuz. Arac bozulsa, yedek parca yine onlarin, isinden gucun den kalsan faiz bindirir yine onlarin! Evde temiz Halal ya$a, Namaz ve duayi eksik etme! El Ile Cihad, dil Ile Cihad, Kalb Ile Cihad!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23