• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 81 ilde dev operasyon

Terör örgütlerinin ve mafyanın korkulu rüyası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde eş zamanlı yapılan dev operasyonu duyurdu. Yerlikaya 'Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğin Önlenmesine Yönelik 81 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Çengel' Operasyonunda 215 şüpheli şahıs gözaltına alındı' ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hakan

Yerlikaya en iyi içişleri bakanıdır kanımca. İBB başkan adayı yapılmamalıdır. 5 yıl Türkiyeyi pisliklerden temizlemesi en büyük hizmettir. İslam memleketi huzur güven ve emniyet ülkesidir.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

YAŞÇA KÜÇÜK, MEVKİCE BÜYÜK OLAN ALİ YERLİKAYA'YI BU SAMİMİ VE KARARLI DURUŞLARINDAN DOLAYI HALK OLARAK ÇOK TEBRİK EDİYORUZ, ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE KALAN KIRINTILARI TEMİZLİYOR VE HALKIN RAHATI İÇİN ÇALIŞANLAR HALKIN GÖNLÜNDE HER DAİM YAŞARLAR. BAŞARILARIN DEVAMI DİLEĞİYLE SELAMLAR.
  • 1 Yıl Önce

El atsa iyi olur

Basındaki yazılanlara bakılırsa bakan bey iyi çalıştığı izlenimi yaratıyor.Paylaşacağım konuya da el atsa iyi olur.Gariban zaten karnını zor doyuruyor araba sahibi olmak hayallerinde bile yok.Bu eylemi yapanlar zengin,baba oarası yiyen kodaman veya kodaman pi....i,arabasını modifiye yaptırmış (eksozunu açtırmış )gecenin02-03desokak aralarında boş caddelerde son sürat,bağırttırarak birde eksozpatlatmaları yokmu aman Allahım gecenin o saatindeinsanı uykudan uyandırıyorlar ne hakları var insanları rahatsız etmeye,hastası olan var,çocuğu olan var,hatta düşünüyorum balkona pusu kurup bekleyip peşinden bir iki Hamas'ın siyonistlere attığı cornet dondurmalardan bende bir,ikitane cornet dondurması sıkayım diye düşünmüyorum değilim.Bu şehir içinde devriye gezen(gece devriyesi yapanlar)kolluk kuvvetleri bu insanları gecenin o saatinde rahatsız eden kodaman pi...bin peşine niye düşüp yakalamıyorlar.Ortalığın,meydanın boş olmadığını, vatandaşın sahipsiz olmadığını o kanı bozuklara göstermek gerekir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23