• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son dakika... Katil Netanyahu'dan Gazze'de ateşkes açıklaması

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun yoğun şekilde saldırdığı Gazze Şeridi'ndeki Hamas'ın elinde bulunan esirler serbest bırakılmadan "geçici insani ateşkes teklifini reddettiklerini" söyledi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eyman

Kahrolsun Esat, Sisi, Hafter, Krallar, Pkk, Chp, özgür özel, Marol Akşener ve tüm zalimler, hainler, kâfirler! Sonra da KAHROLSUN AMERİKA-İSRAİL ve TÜM KÖ**K OĞLU K**EKLER!
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BEBEK KATİLİ NEMRUT, KENDİ SONUNU GETİREN HZ MUSA'YI KENDİ SARAYINDA BÜYÜTMEDİ Mİ?, NETANYAHU SİZ BEBEKLERİ ÖLDÜRMEYE DEVAM EDİN, SİZİN GÜCÜNÜZ, ANCAK VE YALNIZ GÜÇSÜZLERE YETER, ATEŞ KES YAPMAK İÇİN SENİN YAL VARACAĞIN GÜNLER UZAKTA DEĞİLDİR.
  • 1 Yıl Önce

hakan

gazzeyi tam çembere aldılar anzak anıtından denize kadar kuzey gazzeyi ikiye böldüler. al zahra ile gazze şehir merkezi arasındaki tarım arazilerine yerleştiler. kuzeyden tüm tarım arazı olan bölgelere kırsala yerleştiler. Bu vakitten sonra ne israil barış yapar ne abd dur der. Türkiye ve islam dünyası boykot kınama ile süreci tamamlar. Olan 10 binlerce bebek çocuk masum insanlara oldu. Kuzey gazze kuşatması en az 6 ay sürer. Hamas 7 ekim saldırısı sonrası bunları hesap etmiş olmalı. maalesef elindeki antitank roketleri bile el yapımı. kendisi ile beraber gazze halkınıda intihara sürükledi. elinde ciddi anlamda mühimmatı ve hazırlığı yoksa zaten bu savaş başlamadan sonucu yazılabilecek bir savaş. Türkiye cari açığı yenememiş enflasyonu yenememiş maalesef filistini gazzeyi nasıl kurtaracak. Türkiyedeki müslümanlar 20 yıl ithal araba binmiş ithal ürün almış senede 100 milyar dolar cari açık vermiş 3 yıldır %70 enflasyon yapmış Türkiye de üretilen yahudi mallarını boykot etmekle müslüman olacak filistine yardım edecek.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23