• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Şimşek'ten 'Kur Korumalı Mevduat' açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, '(Kur Korumalı Mevduat) Mayıs sonu itibarıyla 125 milyar dolardı. 20 Ekim itibarıyla 110.2 milyar dolar olarak gerçekleşti.' açıklamasını yaptı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Utanmaz Adam

Bir de emekliyi enflasyona ezdirmedik demiş. TÜİK açıklıyor 50, ben yaşıyorum 500. Emekli maaşları on katına çıksa bile ancak on yıl önceki alım gücüne ulaşabiliyor.
  • 1 Yıl Önce

gölcük ün 7 katı büyüklüklteki depremi hatırla ö.....

çüş sana asıl utanmaz. tüik 50 demiş.sen 500. yok 5500.6 şubattaki 2 dev depremin yaralarının sarılması bütçeyi alt üst etti. ek bütçe yapıldı. onu unuttun mu yoksa yılanlıkla hiç karıştırmayıp o ruh hastası muhalif kuyruk acısı ile vuruyor musun.

hakan

çok bir şey değişmemiş. vatandaşın vergileri kur korumalı da bulunan tuzu kurulara gidiyor. devletin sırtına yük değil Türk milletinin sırtına yük. Dünya faiz artırırken Naci ağbal görevden alınması ile başlayan faiz indiriminin ceremesi yüksek enflasyon ile Türk milleti ödüyor stokçu şirketler tuzu kurular mal varlığını 3 e 4 e katladı.
  • 1 Yıl Önce

kur korumalılar sizinkiler sevgili sefalet edebiyaçısı chp

kaç milyon kişi imiş bu kur korumalılar. geleneksel sefalet edebiyatçı yurdum insanı.o tuzu kuruların kimler olduğunu chp nin seçim kalelerinden görebilirsin.

Emekli

Aaa dolar kac para oldu 30 lira 3 yıldan beri surekli artan döviz kuru anca bizde olur ekonomi çok guzelde eee neden 7500 liraya gecim mi olur cumhurreisi herseyin farkinda ama birak ac kalsinlar oylemi terbiye mi edecek bizi neden emekliden baskasi elin tasin altina koymuyor baska salak kalmadimi ülkede hayatimda ilk defa cho oy verecem yeterki siz kazanmayin bunu cani gonulden istiyorum
  • 1 Yıl Önce

sahtekar chp trolü.bırak bu ayakları..

emekli rumuzlu chp trolü... sahi ilk defa mı verecen. sahi emekli misin. 8 ay önceki iki 8 saat aralı iki dev depremin sarsıntısını külfetini ne güzel kurnazlıkla örttünüz.devlet yüzbinlerce bina yapılan. düzinelerce şehir yeniden kuruluyor.her gün 4.000.000 kişiye üç öğün yemek veriyor devlet.bu sene sonuna 350.000 konut yetiştirilecek.seneye bir o kadar. 104.000.000.000 dolar kabaca tahmin edilen yıkım.türkiyeninn teksil ve kuyumculuk başkentleri yıkıldı. Allah tan korkmazgit de gör orada yapılmakta olanları. gerçi ne yapülüyöörr. ne yapülüyöörr..dersiniz o na da. o kuruyası cibilliyetsiz cibilliyetiniz mucibi.. sen daha önce hep verdiğin o chp ye verecen. veremez ol. sakarya harbini adapazarında sanan,mersin i güneydoğuda sanan, konyatı çorumu ülke sanan kifayetsiz muhteris çözer senin derdini..donunu...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23