• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binali Yıldırım 'dikkatli olmalıyız' diye uyardı! 'ABD'nin bölgede ciddi planları var'

Katil İsrail'in Gazzeli mazlumlara yönelik saldırılarını değerlendiren Binali Yıldırım, ABD'nin Ortadoğu'daki planlarına dikkat çekti.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

malum

bizimde ALLAHımız var sayın başkan.dünyayı AHİRETin önüne geçirip
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Bu yehudilere kucak açma meselesi çok yanlış ve stratejik hata idi, peygamberimiz örneğimiz ne yapmıştı onları Medine'den sürmüştü kimi neyi örnek alıyoruz. Biraz akledelim, lütfen.
  • 1 Yıl Önce

Galip GELENTÜRK

Yorumunu yanlışlıkla beğendim. Ve cevap yazmaya da üşeniyorum. Neyse.

Süleyman Sırrı Dinçer

ABD-İTRAİL Büyük alçaklık peşindeler.Binali bey çok haklı teyakkuzda olmalıyız.
  • 1 Yıl Önce

zafer

2019 da idraksiz milyonlar bu değerli vatan millet adamı yerine adı duyulmadık bir ay parçasını seçti. kimi lazlık bağımlılığından,kimi eser ve hizmet düşmanlığından kimi emmi oğlunu muhtar ya da aza seçtirmek için köye yollandığından , kimi müslüman beyinsizler erdoğan hasedinden, dünyadan bihaber olan,erdoğan dönemi konforunda lay lay lom marka gençliğinden.....
  • 1 Yıl Önce

okur

sisimi ...

Osman AYDIN

YILLARDIR SOYLER DURURUM DILE GETIRIRIM AMERIKA HIÇBIR ZAMAN TURKLERE DOST OLMADI OLMAYACAKTIRDA HER YERDE AMERIKA KARŞIMIZA BIR ŞEKILDE ÇIKIYOR MUDDEFIKIZ DIYOR IHA MIZI DUŞURUYOR YANLIŞLIK OLDU UZGUNUZ BIRLIKTE DENIZ TATBIKATI YAPIYORUZ GEMIMIZE SALDIRIYOR AYNI HIKAYE YANLIŞLIK OLDU UZGUNUZ SINIRLARIMIZDA TEROR DEVLETININ KURULMASI IÇIN ELINDEN GELEN DESTEĞI VEFIYOR PARA SILAH NE ARARSAN VAR BUNLARDA HANI NERDE MUTTEFIKLIK ONCEKI HUKUMETLER DONEMLERINDE ATLARINI ISTEDIKLERI GIBI OYNATTILAR AMA BU HUKUMET TAKOZ KOYMAYA BAŞLAYINCA DUSMANLIKLARINI ACIĞA VURMAYA BAŞLADILAR ONUN ICIN BU KONU TAMAMEN PARTILER USTU BIR DURUM BIRLIK BERABERLIK OLALIM YEM OLMAYALIM BU GEMI TURKU ILE KURDU ILE LAZI ÇERKEZI ROMANI ALEVISI SUNNUSI ILE HEPIMIZIN GEMIYI SAGLAM VE GUCLU TUTMAMIZ LAZIM DUŞMANINI GOZUNU BIRLIK BERABERLIK KORKUTUR AKILLI OLALIM
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Günaydın günaydın, sabah şerifleriniz hayır olsun. Sokaktaki çocukların bile bildiğini anlamak neden bu kadar uzun sürdü?
  • 1 Yıl Önce

ata

yapılcak tek şey bir an önce nükleerimizi yapıp denizaltılara yerleştirip pasifiğe, atlantiğe gönderip bi yerlerde gizlemek... dünyanın dört bir tarafını abd gibi abluka altına almak...o zaman şartlar eşit konuşuruz...
  • 1 Yıl Önce

DİKKKAT

Dikkkat
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

ARTIK SİYASİLERİMİZ *** İSRAİL KELİMESİNİ SÖYLEMEMELİ ARTIK *** ORTA DOĞUDA VE FİLİSTİNDE ** ABD AMERİKANIN TERÖR ÜSLERİ DEMEL EN DOĞRUSU , SİYONİSTLER NEDEN BÖYLE AZITTILA ÇÜNKÜ KENDİLERİNE GÖRE 2000 SENESİNDEN SONRA ARTIK( ARZUL MEVUD **ارض الموعود** GERÇEKLEŞMESİ GEREKİR,, GAZZE BUNLARA ÇOK GELİYORDU BİR ÖNCE SÜRÜLMELERİ GEREK AMAÇLARI BU ZATEN,,, MAALESEF BİZ TARİHİ OKUMADIĞIMIZ İÇİN İÇİMİZDEKİ *** DİNİ VE MİLLİ RUHUMUZ ÇOK ZAYIF **BUNUN EN BÜYÜK SORUMLUSU DEVLET HÜKMET VE MİLLİ OLMAYAN BİR MİLLİ EĞİTİM ,, NEDEN ÇÜNKÜ HAÇLI LAİKE ÇALIŞIYOR NEDEN ANAYASA VE KANUNLAR BİZDEN YANA DEĞİL,,,HAÇLILARDAN YANA,,, BÜYÜK SEÇİMDE HÜKÜMETLE GÖRÜŞECEĞİZ,,, DİNİ VE MİLLİ BİR ANAYASA OLMASA AK PARTİ AVUCUNU YALAR,,,
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

SAYIN BİNALİ YILDIRIM'IN SÖZLERİ GEÇMİŞE IŞIK TUTUYOR, ABD, ŞAYET İSRAİL'E YARDIM MAKSATLI SAVAŞ GEMİLERİNİ AKDENİZ'E GÖNDERMİŞ OLSAYDI SAVAŞI DURDURARAK İSRAİLLİ NE ASKER NE DE SİVİLLERİN ÖLMESİNE MÜSADE ETMEZDİ, ABD, AYNEN UKRAYNAYI KULLANDIĞI GİBİ İSRAİL'İ DE KULLANARAK DERİN HESAPLARIN VE HEDEFLERİN PEŞİNDEDİR. İSRAİL ABD'NİN UMURUNDA BİLE DEĞİL.
  • 1 Yıl Önce

Neco

Ya milleti ap**l yerine koymayın artık.mafem ABD nin bu planlarının farkındasınız ne işi var incirlikte ABD nin ne işi var kurecikte abn nine işi var konya NATO üssünde ABD nin.hadi gerçekten ülkenizi seviyorsanız atın bu haydutları dışarı.hep boş laf.iran gibi sallayıp duruyorsunuz.icrata gelince tirt.
  • 1 Yıl Önce

hasel

ABD nin amacı,Ortadoğunun Petrolüne,gazına çokmek.Ayrıca,kürt devletini kurmak,kurdurmak.Hem kürt devletini hem de diğer devletleri etkisi altına almak.Kısaca,sömürmek.ABD,yetkilisi söyledi.Amerika nerede varsa,hırsızlık için vardır.Yani sömürmek için demiştir.Her konuda çok çalışmalıyız.Sürekli çok güçlü ve çok iyi eğitimli ordumuz hazır olmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

hakan

ALmanya 2 .ci dünya savaşını unutturmak için kıbrıs rum kesime asker konuşlandırdı. ordusunu savunma pozisyonundan saldırı pozisyonuna geçirmek için 100 milyar euro bütçe ayırdı. Ortadoğuda amerika ingiltere fransa israil haçlısına katılmak istiyor.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Bugün Filistin'de olanlar kadar Son yirmi yıldır Afganistan, ırak, Somali, Libya, Suriye, Yemen'de insanlar kan ağlıyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23