• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı Paşa açıkladı! İsrail’in hedefinde bu ilimiz de var

Mavi Vatan Haritası’nın mimarı, asker, akademisyen ve yazar Cihat Yaycı, sözde büyük İsrail’in vadedilmiş topraklarının Türkiye’nin 22 vilayetini kapsadığını, bunun içinde Elazığ’ın da olduğunu söyledi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

SAYIN CİHAT YAYCI PAŞAM, İSRAİL'İN HEDEFİ GÜNEY DOĞU İLLERİ DEĞİL, ERMENİSTAN'IN GÖZÜ DOĞU VİLAYETLERİMİZDE, RUMLARIN GÖZÜ BATI KARADENİZDE, BATILARIN GÖZÜ İSTANBUL VE AYASOFYADA, HER KESİN GÖZÜ ÜZERİMİZDE OLDUĞUNU BİLMEMİZ GEREKİYOR VE ÖZELLİKLE SAVUNMA SANAYİMİZE ÇOK DİKKAT EDEREK, BUNLARIN ÇİRKİN NİYETLERİNE VE YALANCI DOSTLUKLARINA KARŞI AKILLI MUHİMMATLARI DAHA DA GELİŞTİREREKÜRETMELİYİZ Kİ ÜLKEMİZ VE HALKIMIZ GÜVEN İÇİNDE OLSUN. GEÇMİŞİNİ ANLAMAYANLAR GELECEĞİNE GÜVENLE BAKAMAZLAR.
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Birileri mutlaka lafı dönüp dolaştırıp ...sulh'a getiriyor da, biz o adla kurulmuş bir 'konseyi' 15 Temmuz'da yer ile yeksan ettik. Türkçe büyük bir dil. Ne bilim '..barış' neyim deyin hiç olmazsa. Kimse kimseyi kerizlemesin. Kimse uyumuyor, unutmuyor, kimse bir şeyleri unutturamaz! Nazikçe böyle diyelim...
  • 1 Yıl Önce

rafet

Paşamız gibiler çok yaşasın. Onun gibi insanlara çok ihtiyacımız olacak.
  • 1 Yıl Önce

Atila Çelik

Cihat Yaycı Paşam seni çok seviyorum, keşke sen şu anda cumhurbaşkanı makamında olsan
  • 1 Yıl Önce

Umuda

İçimizdeki bu Siyonist aşıkları Batı hayranları varken en Büyük Muhalefet Lideri çıkıp PYD mi Türk askerini öldürecek onlar Ülkeleri için savaşıyor diyor. AKParti iktidarından sonra muhalefet iktidar olursa Cihat Paşanın bu söyledikleri gerçekleşir.
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Cihat paşam, Bu ülkede iç cephe güçlü olmaz ise işimiz zor. Mustafa Kemal Atatürk'ün çok önemli bir sözü var yurtta sulh, cihanda sulh. Bu söz boş bir söz değil ama bunu idrak edecek akıl ve düşünce olgunluğu Maalesef az. BOP projesi tıkır tıkır işliyor. Ülkemizde AKP sayesinde oluşan kutuplaşma siyaseti boşuna değil. Sağ,sol olmadı, Alevi, Sünni olmadı, türk, Kürt olmadı, şimdi daha tehlikeli olanı dindar, dinsiz ile deneniyor. İmanın kimde olup olmadığını siyasiler, şeyhler, şıhlar değil,yalnızca yaradan bilir. Bunu unutmayalım.bu sonuç vermez ise bir sonra ki büyük ihtimalle mülteciler üzerine olacaktır. Bu kadar mülteci buraya boşuna getirilmedi. İç cephe de safları sıkı tutmak lazım. Siyasetin kirli oyunlarına kardeşliğimizi alet etmeyelim. Bizim için başka bir vatan yok. Bu nedenle BOP un kirli oyunlarını ancak akıl,birlik ve beraberlik ile bozabiliriz. Bunun için de mevcut siyasi iklimin değişmesi, bu sadece iktidar olarak değil, iktidarı, muhalefeti temelden değiştirmek lazım. Kavgacı, ayrıştırıcı siyaset dilini bırakıp, bütünleştirici, vatanın bütün değerlerini kucaklayıcı, ahlâkli,hoşgörülü bir iklime geçersek başarılı oluruz. İnşallah böyle bir ülke tesis edebiliriz.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

SAYIN PAŞAM ONLAR HAYALLERLE AVUNSUNLAR, GERÇEKLER BİZİM OLSUN BU BİZE YETER, YETER Kİ HEP BİRLİKTE SAMİMİ VATAN SEVER OLALAIM.
  • 1 Yıl Önce

ŞAMİLCİ

cihat paşa ELAZIĞLI MİLLİYETÇİ MANEVİYATÇI VE DEVLETÇİDİR.... ANLAYACAĞIN OSMANLIDIR.... NOKTA
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23