• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet'leri de Atatürk’leri de yoktu ama, bizim için canlarını verdiler!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Cumhuriyet'leri de Atatürk’leri de yoktu ama, bizim için canlarını verdiler!" başlıklı yazısı...

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Buradaki esas meselesi bazi olgunla$ mami$ zihinlerin Alma Ile armudu ayirt edememesi, ikidebir Atatürk Atatürk deyip, onun arkasina saklanarak rezillikleri mudafaa etmeleridir.. Ornek mi ? Hemen verelim Turnikeci sapik Adnan Hoca!! :))
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Ayrica tum degerli katilimcilara Eger bugun Filistin bu vaziyetde ise Atatürk'ü olmadigi icin degil, Cografi konumu yuzunden bu haldedir. Hollanda'nin, Ingiltere 'nin de bir kurtulus muharebesi veya Atatürk' u yok! Ustune ustluk bir de hala temsili Kraliyet Aile leri var Lordlar Kamarasina paralel. Ancak onlarin cografyasi saglam.. Enerji kaynaklari olsun arz-i mevud davasi olsun bunlar 200 yillik planlar dün ortaya cikmami$ ki! I$de o M. Kemal ler veya Churchill veya Sir Isaac Newton veya Abraham Lincoln veya Adolf Hitler, Arabistanli Lawrenceler bunlara göre $ekilleniyor.. Zembille inmiyor..Yemen'deki durum buyrun! Atatürk 'u yokmus vah vah! O yuzden mi böyle?!
  • 1 Yıl Önce

takoz

dünya dahi kabul etti..

mavi gözlüm mavi gözlüm de,

onun ... resimleri neden yayımlanmıyor? daha doğal olmaz mıydı?
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

600 yıllık Osmanlının imanlı müslümanlarI Anadoludan düşmanları def etti. sonra, müslümanların ülkesini yıkamayanlar müslümanların dinini yıkmaya karar verdiler. bunu da sahte cumhuriyetle İslamı kaldırarak yapmaya karar verdiler. din gitti mi ne ahlak kalır ne türklük kalır. sahte cumhuriyetin 200. yılında macaristan gibi olduğumuzda acaba neyimizi kutlayacağız?
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

çanakkale savaşında cumhuriyet mi vardı? sene 1915.
  • 1 Yıl Önce

ATAM SEN İZMİR İKTİSAT KONGIRESİNDE -

BİZ BU DENİZE DÖKTÜĞÜMÜZ LAİK DEMOKRAT BATILININ ÜRETİKLERİNİ ÜRETMESEK BUNLARI ÇAĞIRMAK ZORUNDA KALIRZ DEDİNYA SENİN ÇOK SEVEN HEYKELDEN İÇKİDEN GEZİP SENİN AÇTIĞIN FABRİKALARDA DEVLET MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ DİYENLERİ KİM YETİŞTİRDİYSE SENİNİÇİN HEYKEL YAPANLAR SENİN DENİZE DÖKTÜĞÜN BATILININ HERŞEYİNİ YAPALIM DİYEN YÜZDE 52 AMERİKA İSRAİL AVRUPALILARLAN BERABEROLUP SOYDURMAKİÇİN PKK YLAN BİLE BERABEROLDU BU SONRA BENİ AÇ AÇIKTA BIRAKANIN SABAH AKŞAM ÇOK
  • 1 Yıl Önce

SELİM

Dünyanın birçok yerinde çocuklar ölüyor, Suudi arabistan hergün Yemeni bombalıyor onlar çocuk değil mi? Onlar şii diye mi sesiniz çıkmıyor? Ne yapsanız Türklüğü unutturamayacaksınız. Padişah 1. dünya savaşında Cihad_ı ekber ilan edince kim gelmiş Türklere yardım etmiş. Anlat hacı heyecanlı oluyor..
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı Torunu

Hani nerde bu milyonlarca ümmet? Bı kaç milyon yahudi tukursek boğulacak. Bi bardak suda nafile fırtına cikartiyorsun. Laf ötesinde bir hareket yok.
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

avrupa tarzı cumhuriyet ümmeti asimilasyona uğrattı. zaten istenilen de bu değil miydi? İslam cumhuriyeti olsaydı böyle mi olurdu?

muş ovası

benim atam Hz. İbrahim'dir. ulu önderim ismi Allahın isminin yanına yazılmış olan Muhammed Mustafa (s.a.s.) dir. dünümü bugünümü yarınımı sağlayan rabbim Allahtır. son sözüm yaşasın yaşasın İslamiyet. Muhammed Mustafa'nın (s.a.s. ) askeriyim.
  • 1 Yıl Önce

Eskipazar

Git Gazze ye diyen zibidi esas siz gidin ABD ye çün ki onların uşaklığını yapıyorsunuz.Atatürk'ün askerleri.pehhhh.

takoz

git  gazzeye burada sıcacık yerden yazı yazma ile olmuyor

muş ovası

anadoludan düşmanları def edenlerin yüzde 99'u kendini müslüman tanımlayanlardır. sonra, İslamiyet camilere hapis edildi, müslümanların asimile edilmeli ve susturulma süreci başladı. buna da cumhuriyet denildi. şuan ki cumhuriyet İslam cumhuriyeti olsaydı cumhuriyeti kutlayanlar yine aynı aşkla kutlarlar mıydı?
  • 1 Yıl Önce

yakut

Dünya lideri olmasaydı, Su riye'yi birak.Sinsi sinsi gü len,Filistin'den bize'ne. Ce binde trröristi taşıýip, bıyık, dudak altından Hamas'a te rörist diyen artıklar; Bu Yer li Milli Turkün evlatları bom ba altinda can vermeden, Sessizce boğar.Yakar ve kur şunlar.Yunan isgalinde oldu gu gibi bir vahşet yaşatirlar' ki Filistilinin durumu hiç kalır. Manda sevici artıklar cığ gibi,ic cebinde büyütülü yor, bekledikleri gun icin.!
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı

Kadir mısıroğlu hazretleri çok güzel anlatırdı gerçek tarihi nurlar içinde yatsın inşallah.
  • 1 Yıl Önce

KÜRŞAT

"Mustafa Kemal, işgalcilere karşı, Anadolu’yu harekete geçirdi.. Kuvayi Milliye ile, işgalcilerin topraklarımızdan atılması için mücadele verdi.. İpleri dış güçlerde olan bazı hainler, Mustafa Kemal’in öncülüğünde bu toprakların fertlerinden oluşan Kuvayı Milliye’ye, ‘çete’ suçlaması yaptılar. Bugünkü anlamda ‘terörist’ yaftası vurmaya kalkıştılar.." çok doğru bir tespit.. sonunda kabul ettin yani kimlerin hain olduğunu...
  • 1 Yıl Önce

Bursalı

Boş bir tartışma açtınız, insanları kutuplaştırıyorsunuz. Sevseniz de sevmeseniz de düşmanı yendiler ve yeni bir devlet kurdular Hava- hava ve hava yer muharebesi özelliği olan 300-400 çok gelişmiş savaş uçağı (F22 gibi) 4000 aktif korumalı tank, 30- 40 kilometreden tankları vurabilen füzeler ve bunları taşıyan 30 mm topu olan helikopterler, 200 kilometre menzil ve 70km irtifaya sahip balestik füze vurabilecek binlerce hava savunma füzesi ve sistemi, 500 tane Nükleer başlık ve onları atacak füzeler geliştir ve üret, sonra karşılarında çık bakalım ses çıkarabilecekler mi...
  • 1 Yıl Önce

Bursalı

Boş bir tartışma açtınız, insanları kutuplaştırıyorsunuz. Sevseniz de sevmeseniz de düşmanı yendiler ve yeni bir devlet kurdular Hava- hava ve hava yer muharebesi özelliği olan 300-400 çok gelişmiş savaş uçağı (F22 gibi) 4000 aktif korumalı tank, 30- 40 kilometreden tankları vurabilen füzeler ve bunları taşıyan 30 mm topu olan helikopterler, 200 kilometre menzil ve 70km irtifaya sahip balestik füze vurabilecek binlerce hava savunma füzesi ve sistemi, 500 tane Nükleer başlık ve onları atacak füzeler geliştir ve üret, sonra karşılarında çık bakalım ses çıkarabilecekler mi..
  • 1 Yıl Önce

Eskipazar

O sana göre ,bana göre ise, bir imparatorluğu batılı kafirler eliyle yıktırtıp yerine iranın yarısı bile olmayan bir ülke kurdurttular.Buna sevinecek kadar da akılsız bir taraftar topluluğu oluşturdular.

Umuda

Müslümanların ve Ülkemin savaşlardaki başarılarının tek sebebi İmanlarıdır Şehitlik mertebesine ulaşma inancıdır. Dini İmanı yok edersen savaşacak adam bulamazsın bana ne Ülkeden der kaçar gider. Tarih bunun örnekleri ile dolu Ülkemizde İnancımızı yüceltip imanlı insan sayısını artırmaktan başka çare yok. Bu sayede Ahlaksızlık sapıklık hırsızlık zina uyuşturucu ve tüm kötülüklerde azalır.
  • 1 Yıl Önce

Ya Ali

Nedir bu Atamın senden çektiği. Kaç yıl geçmiş hâlâ senin gibileri delirtiyor. Sen onu bunu bırak Gazze işi ne oldu? Ne zaman gidiyor sizin ekip?
  • 1 Yıl Önce

Eskipazar

Bence siz ekibinizi alıp Siyonist kafirinin yanında yer alın.Bu kadar teknoloji güçleri bile yetmiyor.Yrdıma gidin laik kemalstler.

muş ovası

burdaki yahudilerle savaşımız bittikten sonra gideceğiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23