• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas'ın "Diyarbakır'ın özgürlüğünü görmek isteriz" dediği iddia yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin "Diyarbakır'ın özgürlüğünü görmek isteriz" dediği iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Ayrica merhum Yaser Arafat 'in Kibris meselesine baki$ini biliyoruz. Buna ho$ bakmiyorlardi ki KKTC tanimadilar o vakitte.. Ölüden hüküm kalkar. Ama bu bakimdan bir teror Örgütü statusunde bol bol silah satilan Hamas Amed' e ozgurluk demi$ mi dememi$ mi! Bu o kadar af buyrun kel alaka bir konu ki. Orada kadinlar, bebekler, ya$lilarin katilllerine hizmet edenler nerelerinden ne uyduracaklarini $a$irdilar..
  • 1 Yıl Önce

Ankaralı

Hamas senin gibi terörist değil, topraklarını savunun bir örgüt. Aynı Taliban'ın amerika conilerini kuyruklarını sallandırıp Afganistan'dan kovduğu gibi,siyonist çete devletini ve onun tasmalı kuklası amerikayı ortadoğudan atma vakti geldi.Ama bu iki yüzlü Müslüman ülkeler yöneticiler ile değil, gerçek mümin ve mücahidler ortaya çıktığı zaman.

Leyl....

Malumunuz Hamas Filistin halkini temsil etmiyor. Ote tarafdan bu Israel direniscileri icinde de Al Nusra'nin Front adamlari var.. Bunlar parali asker heryerde sava$irlar lejyoner yani. Asker degil, en $erefsiz adamlar bu lejyoner takimindan cikar. Cunku bir ama bir mefkure icin sava$maz para icin gider!
  • 1 Yıl Önce

Ankaralı

Al**klık yapma, El Nusra senin gibi karaktersiz değil ki, gidip siyonistlerin yanında Filistinlere silah çeksin, yalancı müfteri. İslam düşmanısınız, Müslüman düşmanısınız bari bu yalanı fitne olarak ortaya atmayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23