• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokak röportajında Mustafa Kemal için öyle şeyler söyledi ki CHP’lilerin ağzı açık kaldı

Bir sokak röportajında "Cumhuriyet kaç yılında kuruldu" sorusu yöneltilen kadının duygulandıran cevabı.

61 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı

Akit beni kıtır kıtır güldürdün. Yahu teyze atatürk kendisi ne fatiha ne de ayetül kürsü istemediyse chp'nin suçu ne? Sen hem atatürkçü, hem milliyetçi hem Müslümanım diyorsun. Bir kere Müslüman milliyetçi olamaz, atatürkçü olamaz, laik olamaz. Eğer bunları kabul ediyorsun, Müslümanlığın faso fiso. Müslümanlığı lekeleme lütfen.
  • 1 Yıl Önce

Olay bu

BİTİRMİŞ... canım kardeşim
  • 1 Yıl Önce

Şeref Kazan

Ne haber yaptınız şeyim açık kaldı İslam.adına ne varsa yok eden e dua etmek...
  • 1 Yıl Önce

Osman Er

Yeniakit... Demekki zamanın gelmiş.. Kamal'e hatim okumak doğru birşey mi ? Ahmet Anapalıya, rahmetli Hasan abiye bir sorsaydınız keşke daha önceleri.. .. Dinimizi kitabımızı aşağılayan birine neden hatim okuyalım? Bu kadın cahilin biri, ama reklamını yapıyorsunuz..
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Bir musluman yaptığı duanın reklamını yapmaz, Allah kimin ne olduğunu ne niyetle yaptığını bilir,biz dua ettik diyor ,takdirini Allahu Teala yapar,reklamla ibadet olmaz..
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Siz ,ve sizin gibiler,LAiK kelimesinin anlamını bilmediğiniz için Anıtkabir de bir ayet göremezsiniz, çünkü Atatürk ben Müslümanım diyen herkes Turktur dememiştir,Ne Mutlu Türküm Diyene... demistir
  • 1 Yıl Önce

Hoştunuz yazan şahıs,

Atan madem Türk savaştığı kişilerin şapkasını neden taktı, millete neden dayattı? Mesajında yazdıklarımın hangisinin aksini ispat edebilirsin? Cevaplarsanız veremeyince Yunan oluyoruz öyle mi? Ben mi Yunan'ım yoksa davaştan sonra Yunan kisvesine bürünüp onlarla kol kola girenler mi? Yunanistan tarafından Nobel Barış Ödülüne aday gösterilen benim dedem değildir!
  • 1 Yıl Önce

Kıl Adam

Sen Atatürk'ü anlamamışsın ki, sana ne diyelim biz. Kinini kusmaya devam et.

Umuda

Yakın tarih yeniden incelenmelidir saklanan gizlenen çarpıtılan ne varsa öğrenmek hakkımızdır. Alternatif Tarihçilerin tezleri de tartışılıp doğrular bulunmalı soru işaretleri bırakılmamalıdır
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

BİZ BAYRAK YARIŞINI ELDEN ELE ALANLARIZ SELÇUKLUDA BİZİM OSMANLIDA BİZİM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DE BİZİM FATİH DE BİZİM ABDULHAMİD DE BİZİM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DE BİZİM BUNU ANLAYIN YOK OSMANLI GİTTİ YOK BÖYLE OLDU YAHU BU BAYRAK BAYRAK BİZ GEÇMİŞTEN BAGLARI KOPMADAN YOLA DEVAM EDİYORUZ NE DİYOR HAKAN '' DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMM'' SİZ BUNU ANLAYIN BİR OLACAĞIZ İRİ OLACAĞIZ GÜÇLÜ OLACAĞIZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ geçmişimiz arasına dinamitleme yapanları yok biz bucuyuz yok şucuyuz geçin bunları geçin ABLAMIZ ÇOK GÜZEL ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEMİŞ elbette geçmişimizde ki hatalardan ders çıkararak hatalarımızı düzelte düzelte DOĞRU YOLA GİDECEĞİZ ONUN İÇİN NE DİYORUZ DİYECEĞİZ '' DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMM '' BİZ MAZLUMLARIN LİDERİYİZ EZİLENLERİN GÜR SESİYİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ . YOLA DEVAMMMMMMMM DURMAK YOKKKKKK
  • 1 Yıl Önce

Osman cakici

Yorum yapan Faruk.sen hem abd deci hem ab ci hem PKK'lı hem fetocu.kaypagin tekisin.cahil hilekarlar partili olsan ne olur.hirsiz seni.savas olsa ben kacarsiniz bankamatik bülbülleri sizi.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BU BACIMIZI ARAŞTIRIN BAKINIZ, MUTLAK BU VATANIN KURTULUŞUNDA EMEĞİ GEÇEN BACILARIMIZIN AKRABASI VEYA BİR BAĞLANTISI VARDIR, İŞTE GERÇEK VATAN SEVER İLE SAHTE CHP'Lİ VATAN SEVERLERİN ARASINDAKİ FARK, BİRİ ÖLÜYE HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN SAYGI DURUŞU, ÖLÜNÜN SU GİBİ BEKLEDİĞİ BİR FATİHA VEYA KURAN-I KERİMİ ANLAMAYANLAR BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLAMAZLAR ÇÜNKÜ ONLAR HER DAİM HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN KAZIK DİKİLMEYE ALIŞIKTIR.
  • 1 Yıl Önce

Ers61

Bu kadın; mezkur şahsın âyetlere " safsata, Arap uşağının yaveleri" dediğinden haberi var mı acaba? İnanmayan, inanmamak da kalmayıp peygambere, Kur'an'a ağır hakaretlerde bulunan birine hatim indirilir mi? Şuursuz bir müslüman örneği. Bu tipleri gördükçe Aziz Nesin'in şu sözlerini hatırlarım: “Hiçbir Müslüman Atatürk’ü sevmez, niye sevsin ki? Yaptığı hiçbir şey İslâm’ın lehine değildir. Eğer bir Müslüman hem Atatürk’ü seviyor hem de Müslümansa ya ahmaktır ya sahtekâr ya da câhildir.
  • 1 Yıl Önce

can

aziz nesin dinsizim dedi çok dürüsttü siz nesiniz? munafık mı? “Hiçbir Müslüman Atatürk’ü sevmez niye sevsin ki yaptığı hiçbir şey İslam’ın lehine değildir. Eğer bir Müslüman hem Atatürk’ü seviyor hem de Müslümansa ya ahmaktır ya sahtekar ya da cahildir.” aziz nesin.
  • 1 Yıl Önce

ömer

ayette diyorki kullarım ne isterse onlara onu vereceğim üçüncü şahıslar ne isterse demiyor lakin teyzemizin iyi niyeti şuursuzluğunu aşmış böyleside lazım
  • 1 Yıl Önce

AbdülHamid

Biz değiliz Elhamdülillah
  • 1 Yıl Önce

Duanı Et Kadın

Ama Türkçe et.
  • 1 Yıl Önce

cemal

hıristiyana latince dışında et diyor musun. neyi ne yapacağıomızı siz emir buyurun buyurgan despot mütegallibe sürüsü.ibadetimizi kıyafetimizi duamızı siz tayin edin olur mu. biz de size namazı orucu haccı kur asnı kurbanı tavsiye edelim mi.nasıl kudurur nasıl karşamayacağımızı kusarsınız.sahi öbür tarafı zxaman zaman hatırlayıp da dehşete düştüğünüz oluyor mu.yoksa isyana muhalefete cehenneme dolu dizgin koşuya devam mı.

Hakikat

Vatan bayrak islam ve Atatürk bu ülkenin ortak değerleridir.Her fert bu değerlere saygı duymalıdır
  • 1 Yıl Önce

Pelul

Umarım öbür dünyada sevdiğin atan la beraber olursun
  • 1 Yıl Önce

Fatima

Burda yorum yapan bazı şeytani insanlar atamıza hakaret etmişler ama önemli olan dedeleri Yunan olanın hakaret etmesi değil önemli olan her Türk Atasına şükran borçludur ve sevecektir
  • 1 Yıl Önce

hoştunuz oradan efeem.

dikkat et.. sakın sizlerin dedesi yunan ya da ermeni olmasın. islam düşmanı,helensever dünyeviler,sekülaristler.onlarla aynı kıyafet aynı rakı masası aynı plaj mayo aynı zevk içinde olanlar.. onlarla beraber haşrolun inşaallah.müslüman(haşa) ne çirkin, grek dostylarınız ne güzel ne değşil mi.2020 yılbaşında patrikhanede yılbasşı ayinini sevgili dostu o günkü yunan dışişleri (bu gün savunma bakanı) bakanı nikos dendias ile beraber takip eden, onun konstantinopolis b.ş. bld.başkanı tanımını sükut ikrardan gelir kabili tebessümle karşılayan ablak surat ile de beraber haşrolun.zulüm 1453 te başladı diyen imansızlar.biz dedelerimizi biliyoruz,sen biliyon mu.benim büyük dedem demirhisarlı mültezim halil ağa aralıklı olarak ve toplam olarak 16 (yazıyla onaltı) yıl askerlik yapmış ve toplam 6 muharebeye katılmış. sırp isyanınının bastırılmasına seferden dömekede abdülezel paşanın ordusunda yunanla savaşa kadar.seninkiler nereden sinopedan mi trapezustan mı kerasustan mı....lafını bil de onndan sonra müslüman halka dil uzat uğursuz.

Ers61

Kimse kimseye hakaret edemez ama peygamberime, Kur'an'ıma hakaret edene, ezanıma dokunan birini; bir Müslüman olarak sevemem, sevmek mecburiyetinde değilim. Herhangi bir şükran da hissetmiyorum.

hasan

eksik olsun senin hatimin ,,,biz şerefine ...
  • 1 Yıl Önce

Sedat X

Sanki bir müftü karısı vakası gibi duruyor.Yada Haydar Baş kurbanıda olabilir. Yakında belli olur diye umuyorum.
  • 1 Yıl Önce

Bahadır

kişi ayete hadise efendimize ters bir hayatı överek söylüyor
  • 1 Yıl Önce

Ebru

Atatürk ümüz bu milletin değeridir.Her fert onu anlayamadığından sevmese bile saygı duymak zorundadır
  • 1 Yıl Önce

blue danube

herkes bu milletin dinine imanına ezanına kur anına da.neden kasden eksik söyledin...

Hayri

İşte bu ya Atamız bu milletin sonsuza kadar gönlünde olacaktır Allahın yaratttığı hangi insan bu kadar sevgiye nail oldu hiçbir insan bu kadar sevilmemiştir
  • 1 Yıl Önce

o sole mio

çok şişirirsen öyle olur. abd nin washington u ingiliz in churchill i coomwell i victoria sı, israil in david ben gurion u weiizzman ı hindistan ın gandhi si vs vs yok mu. edirneden öteye bir bak bakalım.ataya saygı elbette. peki ya Allah resulü peygamber efendimizi sen duydun mu haa..

Salih

Kâfirler münafıklar zalimler vatan hainleri için yaşasın cehennem
  • 1 Yıl Önce

Muktedir

Gine mevsimlerden bir bayram gine bu büyük öndere bakınca gözlerimde yaş ne güzel bir sevgi bu böyle vatan sevgisi Atatürk sevgisi.İyiki Türk doğduk bu büyük Adamın kurduğu memlekette yaşıyoruz
  • 1 Yıl Önce

second waltz

bir gün zarfında binlerce kere aldığın her bir nefes için hem alabildiğin hem de verebilidiğin için iki kere şükretmeyi sana öğretmed mi o sevgili büyüklerin. sahi bu şükürleri de düşünüyor musun zekai.sen peygamberimizin adını duydun mu. öbür tarafta şefaatine ihtiyacımız olacak da. şu üç günlük dünyadan sonra sonsuz bir dünya var da.

bahadır

yalanlarla ve hiyleyle anlatılan bir tarih 100 yıldır aynı hikaye bari beş para etmez insanları ilahlaştırmayın yalan yazılan tarih birgün elbet yok olacaktır ve ahırlardan çıkmayıp cephe gerisinde kalanlar asla tarih yazamazlar...
  • 1 Yıl Önce

Alim

Atatürkçü geçinenler bu bayanı dinlesin gerçek sevmek böyle olur Atatürk e her namazımda dua ediyorum
  • 1 Yıl Önce

Kıl Adam

Sen dua diyorsun , biz saygı duruşunda bulunuyoruz. Senin yaptığını bizler yadırgamıyoruz da bizim yaptığımız sana niye batıyor.

Kenan

Helal olsun ablam çok güzel konuşmuş bizde Atamızı canımız kadar seviyoruz
  • 1 Yıl Önce

remzi

onu yaratan büyük yaratıcı Allah ı ve resulünü de..değil mi...........

Oğuz

Atatürk gibi ulu Hakan başkomutan büyük insan her millete nasip olmaz Allah’a şükredelim bize böyle büyük bit lider bahşettiği için.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Isid Li veya daes Li samil sen ALLAH misin kimin kuffar kimin imanli oldugunu bilecek, sen kimsin kibirli seytan
  • 1 Yıl Önce

Yuh be kadın

Bazıları cahil Müslüman der ya tahmin ediyorum böylesi tipleri kastediyorlar
  • 1 Yıl Önce

Muammer

ALLAH a inanmayana DUA EDİLMEZ.
  • 1 Yıl Önce

Kıl Adam

Böyle saçmalayacağına açıkça yazsana fikrini cesurca.

TATAR RAMAZAN

ELİN FRANSA'SI HAMASA YAN ÇIKANLARI NASIL SINIR DIŞI EDİYORSA,BİZDE İSRAİL YANLILARINI SINIR DIŞI EDELİM BİTSİN BU İŞ.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Chp ye göre o kadın,laikliğe dokunmuştur.Kadını kutluyorum.Ne güzel ifade ettiler.
  • 1 Yıl Önce

serezli

bu memlekette aziz sancar ı anıtkabir de atatürk e fatiha okudu diye aforoz etti ortodoks laikoslar..onların kazık gigi dikilmesi ataya zerre fayda etmez. adamsalar fatiha okusunlar, onu seviyorsalar.onun ahiret hayatına fayda istiyorlarsa.

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

HELAL OLSUN KADINA YUH OLSUN ,, MİLLİYETÇİ GEÇİNEN SİYASİLERİMİZE VE MEDYAYA,YUH OLSUN BÖYLE KOYUN MİLLETE BU KADIN KADAR OLAMADINIZ,,, DEMEK DİYOR NASIL OLUR BİR MÜSLÜMAN LİDERİMİZİN SELANİKLİ KAMALIN ANIT KABRİNE KURN AYATLERİ YAZMMIŞSINIZ İSLAMİYE ÇOK EMEĞİ OLMUŞ DEMEK İSTİYOR YUH OLSUN SİZLERE KOYUN MİLLET DEMİYECEĞİM,,,KOYUN TÜRK TOPLUMU HAK EDİYORSUNUZ,,, KADIN BİLE OLAMADINIZ DEMEK İSTİTOR ,,,EY SİYASİLER,,,VESSELAM,,,
  • 1 Yıl Önce

Okur

Niye yok biliyormusun cunki gökten indiği sanılan kitabın ayetleri ne gezer orada
  • 1 Yıl Önce

KUR AN ALLAH KELAMIDIR.İNAN YOKSA ATEŞ VAR.

evet o kitap Allah kelamıdır ve peygamberimize indirilmiştir. eğer cesaretin varsa bir al oku, tefsirine bak bakalım. insan icadı olmadığını, insan üstü bir kelam olduğunu görürsün. hakikati görmek,ona inanmak korkunu yenebilirsen,erkeksen bir al ve göz gezdir bakalım.eberdi bir hayat var,geri dönüş ve telafisi yok. vakit varken ayıl. tavsiyem. öptüm.

Lml

Söylediklerini anlamak için ayık olmak lazım.

İsmail

Hz Muhammed sav efendimiz buyurmuş; kişi bu dünyada sevdiği ile, Ahirette de beraberdir! Hal böyle iken, üstüne birde Mücadele Suresi 22. Ayeti görmezden gelip, malum Selanikli atasını seven, onu sahiplenen ve inatla onun izinden giden kulların hepsi elbette, Ahirette ataları ile birlikte haşrolacaklar ve ebediyen birbirlerinden hiç ayrılmayacaklardır inşa Allah! Ne mutlu o kullara!!? Haberekonu hanım ve CHP yi bile kıskandıracak kadar atalarına sahip çıkmaya başlayan mevcut iktidardaki bütün yöneticiler dahil. HasbunAllah ve niğmel vekil. La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim...
  • 1 Yıl Önce

Şamil

Yazık vallahi billahi ben bu kadar yalak ve küffara karşı şirin görünmek isteyen dangalak siyasetçiler ve müslüman kimliği taşıdığını iddia eden şarlatan başka hiçbiryerde görmedim .
  • 1 Yıl Önce

Osman Türk

Hatm okumak gerekli ama yetmez. Kime hatim ıkınır, kime okunmaz, çok önemli. Bu bayanı Tevbe Suresi 80. ayetin mealini okumaya davet ediyorum. Anıtkabir’de ayet veya herhangi bir İslamı andıran görsek bulamazsın, mümkün değil.
  • 1 Yıl Önce

naci

anıtkabir helenistik krallıklardan karya nın satrabı mausolius un mozolesi örnek alınarak yapılmıştır. islam ile alakası olmayıp g. batı anadolu yunan mimarisi özellikleri taşır. mozole mozole lafını da hep kullanırlar. kaynağı bu.

Hamdi

Siyonist haçlı eniklerine kötektir hakkı
  • 1 Yıl Önce

ömer

chp liler atalarını çok sevmiş olacakki rahmetliyi müzede bir kenarda tabutunu senelerce toprakla buluşturmadılar..aslında onu gömmeyişleri masonların ve ismetin ondan nefret etmeleriydi..
  • 1 Yıl Önce

Zeki Gedikoğlu

Kafire rahmet okuyan kafir olur.... toprağın bol olsun A nesin .hiçbir müslüman aditurk ü sevemez seviyorsa ya ahmaktir ya cahil yada sahtekar diyerek ne güzel tanımlamıştır.
  • 1 Yıl Önce

faruk

ben bir chpliyim ve ağzım açık kalmadı...
  • 1 Yıl Önce

Sen ithal edilensin

Sen anlamazsın. Sen Türk ve Müslüman değilsin.

Mustafa

1947 de Malatya da İnönü parkı yanında CHP döneminde yaptırılan heykel ..! Bu heykel 100. Yılda ayıp olarak CHP ye yeter artar.
  • 1 Yıl Önce

chp atatürk düşmanı fakat istismarcısıdır.

atatürk heykelinden büyük. 1938 den sonra paradan puldan altınlardan ansiklopedilerden atatürk kaldırıldı.yerine inönü geldi. 1950 de demokratlarla menderesle atatürk iade edildi. chp liler utanmadan atatürk bezirganlığı yapar dururlar,atatürkle bu milleti inancını ve seçtiklerini döver dururlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23