• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngilizler bakın ne diyordu! Batı ağızlı Akşener’e Kuvâ-yi Milliye ile ayar

Anadolu işgal altındayken Kuvâ-yi Milliye hareketiyle yüzyıllardır Osmanlı’nın olan topraklardan işgalcilerin kovulduğunu hatırlayan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Hamas’ın yüzyıllardır Filistin toprakları olan bölgedeki işgalci İsrail’e karşı operasyon yürüttüğünü söyleyerek, Kassam Tugayları’na terörist damgası vurmaya çalışanlara tepki gösterdi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Gerçek Milliyetçiler MHP, AK Parti ve Yeniden Refah Partisinde toplandı. Batı tipi ve Emperyalistlerin parçalayıp kurdurduğu diğer Milliyetçiyim diyen bazı Partiler batılı, sömürü yanlısı ırkçı ateist ve Şamanist yapılardır. Taban bundan habersizdir. Eski MHP nin içinde de Şamanist ırkçı Batının kurdurduğu yapılar ve ideoloji mevcuttu ancak Rahmetli Türkeş bu yapıyı tasfiye edip İmanlı Milliyetçilerin önünü açtı ve bu günkü Vatansever Milli Milliyetçi MHP oluştu. Diğerleri taklittir. Emperyalistler her görüşten İnançtan adam devşirir her toplulukta bu devşirmeler mevcut bizde olmaz kimse demesin, en çok ta Müslümanlar içindedirler çünkü en çok onlardan korkarlar.
  • 1 Yıl Önce

Serdar

Ali bey sapla samanı karıştırmayı bıraın lütfen.Kurtuluş savaşında ki Kuvaiye Milliyetçilerle kassamı bir tutamazsınız.Evet onlarda savaşlarını veriyor ama bizimle aynı değiller.Bu benzetme Ülkemize ve tarihimize hakarettir.Şuura davet ediyorum sizi.kassamı yücelticem diye Türkiye Cumhuriyeti’ni ve tarihini küçültemeye meyledemezsiniz.
  • 1 Yıl Önce

murat

tapının tapının. bizdeki tapınıcıların da gerçekten benzeri yok dünyada. biz neymişiz be abi. ha bir de hilafet için vatan için sancak için ezan için savaştığını unutmayın o çarşaflı feraceli çarıklı sarıklı poturlu dedelerinin, nenelerinin.....hani bağdat caddeli,chpli,beyaz türk oldunuz olalı kıyafetini inancını aklınızdan beri geçirmek istemediğiniz dedelerinizin nenelerinizin.

Gerçek

Nasıl bir zihniyetsiniz, daha düne kadar kuvai milliye hareketi saltanata ve hilafete düşman diyordunuz şimdi kalkmış Hamas’la aynı kefeye koyuyorsunuz, ikisini nasıl benzetir veya kıyaslarsınız
  • 1 Yıl Önce

hasan

yarın ülke menfaatleri deyip İsrail'le el sıkışınca reyisinize de takacak mısınız o kukuletaları
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Meral Ablada İsrail Başbakanına Siz Öldürmeyi İyi bilirsiniz desin o başlığı çıkartalım taç koyalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23