• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu çağrı Libya'dan geldi: İsrail'i destekleyen ülkelere gaz ve petrol vermeyin

Libya'nın doğusundaki Tobruk kentinde bulunan Temsilciler Meclisi (TM), yaptığı duyuruda "Libya Meclisi, İsrail'in Gazze Şeridi'nde işlediği suçlara destek veren ülkelerin büyükelçilerin derhal Libya topraklarını terk etmelerini istiyor" denildi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

BM müdahale yapmalı.Petrol ambargosu.Artı BM kararını alan bütün ülkeler sadece 1'rer tane gemi yollasa 100 küsür gemi eder.5000 bin asker yollasa 500 bin asker yapar.Ne Amerika ne İsrail ne de bunlarla beraber olan diğer ülkeler bunların altından kalkamaz
  • 1 Yıl Önce

Akif

Aslında yapılacak en önemli iş,BM kararlarını tanımayan ülkelere,özellikle Abd ve İsraile, diğer bütün ülkelerin bm'den atılması ve kağıt üzerinde bile olsa savaş ilan etmesi.Ne yapabilir Abd ve İsrail ve diğerleri 100 küsür ülkeye karşı?Bu iki ülke ve diğerleri iyice hadlerini aştı.Filistinde iki devletli çözüm oluncaya kadar Bm ve diğer bütün ülkeler nezdinde bu tür girişimde bulunulması lâzım siyaseten.Bm'ye kamp kurmak lâzım.Bir millet resmen soykırıma uğruyor,yok ediliyor Amerika ve İsrail tarafından.Ve körfez ülkeleri Türkiye İran vb. de dahil demokratik yönetime geçmeli.Artık sadece belirli kesimlerle ya da bir avuç bürokrat siyasetçi vb. kurmay, kraliyet aile üyeleri molla örgüt tarafından ülkelerin yönetilmesi de artık sonlandırılmalı bm tarafından.Dünya bunlardan çok çekti çekiyor.Artık hepsinin üzeri çizilmeli.Akp bile neydi daha önce şimdi ne saçmalıklar yapıyor?Kendi ülkesine anti demokratik diktatör suç örgütü olan akp kalkmış İsraile Abd'ye kızıyor güya.Biraz samimiyet.
  • 1 Yıl Önce

emekli emekli

g.t ister, öyle delikanlı varmı.
  • 1 Yıl Önce

konyalım

Araplar sadece, israili destekleyen ülkelere gaz ve petrol ihracını durdursalar, ABD, ve Avrupa ülkeleri soykırımcı israili bu kadar açıkça ve alç*kça destekleyemez.
  • 1 Yıl Önce

hakan

bu arapların yağına sıkması olur. Dünya eskisi gibi değil artık birçok ülke petrol satıcısı konumda. Böyle bir durumda rusyadan en yüksek fiyattan bile petrol alırlar. Venezualla norveç gibi petrol üretici ülkeler var. Uzun vadede yapılacak iş 10 trilyon dolar arap petrol sermayesini amerika avrupa bankalarından çekmeleri başta Türkiye olmak üzere üretime aktarmalı. arablar ve müslüman ülkeler en başta amerikan avrupa arabaları satın almayı bırakmalı. Türkiyede 5 küresel olmak üzere birçok otomabil ticari araç üreten fabrika var buradan satın almalı. başka müslüman ülkelerde araç üretimi varsa onlardan almalı. buna benzer bir çok ürünü müslüman ülkelerden satın almalı. Togg gibi yeni nesil müslüman arabalarına sahip çıkmalı togg u senede 10 milyon adet üretecek sermayeyi sağlamalılar. Batı petrol satmama düşüncesi çok basit sakil kalır. Bu konu üzerine islam ekonomik birliği adına 100 lerce sayfa konu yazılabilir. Yeter ki islam sermayesi ile islam üretim gücü birleşsin. en önemlisi Türk işadamları kalite ve dürüstlük ödün vermemeli.
  • 1 Yıl Önce

Bilal

İşte bu , bu yapılsa zulüm durur
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23