• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İran en az Siyonistler kadar İslam ümmetinin düşmanıdır!'

Araştırmacı-Yazar Ensar Çalışkan İsrail-Filistin savaşını değerlendirdi. Çalışkan 'Oysa konu Halep’teki Sünni muhaliflerin öldürülmesi olunca hiç beklememişlerdi. Humus’un Sünnilerine 2013 Nisan’ında attıkları binlerce roketin daha yüzde birini dahi İsrail’in elindeki kentlere atmadılar.' ifadelerine yer verdi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tebrikler

Böyle yazarları istiyoruz
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BUNDAN ŞÜPHE EDEN SAMİMİ MÜSLÜMANLAR ÇOK YANILIR.
  • 1 Yıl Önce

mstf

iranı asıl perde gerisinde yöneten isfehan yahudileridir . dünyaya iyi polis kötü polisi oynuyorlar biline. israile tek kurşun atan olmadı daha irandan bu güne dek 50 yıldır bu tesadüf mü israil kaç defa bunları bombaladı kendi ülkelerinde
  • 1 Yıl Önce

Zarifbey

TERÖRİST İSRAİLİ VE TERÖRİST AMERİKAYI BIRAKIP HAMASI İSLAMİ CİHADI VE HİZBULLAHI HERTÜRLÜ DESTEKLEYEN İRAN İSLAM İNKILABINI KÖTÜLEMEK ANCAK TERÖRİST İSRAİL VE TERÖRİST AMERİKANIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEKTİR.
  • 1 Yıl Önce

hasel

İranı sevmem.Teşhis doğru.Toplam diğer boylarla birlikte 50 milyon Türk var.Ama,türk düşmanıdır.Sünni düşmanıdır.Mezhepsel davranır.Çok geniş toprağı var.Toprağında her türlü maden,gaz,petrol vb var.Yine doymaz.Ama,vakti geldi.Biraz sabr.Bendeki kitapta,önce acem ülkesi yok olur der.İçerisindeki Azeri ve diğer Türkler çok zarar görecek,acıyorum.Fitneci iran berbat olacak.
  • 1 Yıl Önce

okkeş

İranda Ehli sünnet %5 ancak var gerisi rafızi, bu şia pisliği hakkında RUM SURESİ 3 ve 4. Ayetler var. onlar müslüüman değildir. onlara müslüman diyenlerde müslüman değildir. Gidin ŞİA AHONTLARININ (Ahont= Şia Bilgini alimi hocası) kitaplarını okuyun orada yazan 'Ehli sünnetten öldürdükleri kişinin kanını içmek ve etini yemek çok büyük sevap' ayrıca her namaza durduklarında 5 kişiye lanet ile namaza başlarlar. Hz. Ebubekir, Hz Ömer, Hz Osman, Hz Aişe anamız ve Hz Muaviye ye lanet ederek niyet ederler namaza, Aişe anamız için Allah Nour Suresinde Ayet göndermiş amma pu pis rafıziler ona küfrediyor lanetullahi şialar, gidin sorun yada irana gidin ahontlarına deyinki ben şia olmak istiyorum o size şartalarını söyler.Onlar kadınları arkadan kullanan pisliklerdir. Ahontları dul kalan kadınları kendine nikahlarlar, bir ahontun 2 bin nikahlısı var. yalansa gidin irana bulun ahont, deyin ki ben şia olacam o zaman öğrenirsin.
  • 1 Yıl Önce

654

doğru yanlış değil sizin ırkınızıfransada fetöyü getirdiler humeyni domuzunu ve arkadaşlarını türk molla rejimini kurdular niye iranda 55 milyon türk var birde azerbaycanında israil gibi hedefi ergeç iran merkezli bölgeye yayılan büyük safevi azeri devleti bunu istiyor azerbaycanda israil gibi sonuçta siyonistlikleri ortak azerbaycan israil birbirlerini tutmalarıda gayet doğal anladız bu yazara söyleyin öyle bilmediğiniz kan dondurucu gerçekler varki evet iranı proje rejimiyle müslümanlara bela ettiler ama bunu yapmasalardı bugün iran ırak suriye gibiydi hadislerde iranda ırak gibi olacak denilseydi peygamberimiz tarafından işte o zaman iranda yokolmuştu o zaman bahaneniz ne olacaktı merak ediyorum peygamberimiz kahire şam bağdat talikan dedi yani afganistan bunları hadislerinde söyledi iran yoktu iranda bunların içinde olsaydı gavurlar hadislerimizi bizden daha iyi biliyor o zaman iranıda alacaklardı bu işgalci edilen müslüman ülkelerin içine bakaalım türklerin bahanesi ne olacaktı çok merak ediyorum
  • 1 Yıl Önce

Mustafa uçar

Gazetemizde ricamdır bu konuyu sürekli gündemde tutmanız çok önemli. İran her yerde başardı. Hem güney hem de kuzey azerbaycan ırak Lübnan suriye Bahreyn yemen taa fas a kadar uzandilar Türkiyede de çok hızlı çalışmaya başladılar. Özellikle gençlerin iran a gitmemesi gerekiyor. Muta tuzağına düşürüp resimlerini çekip kendilerine hizmet ettirdiklerini biliyor olmalısınız.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa uçar

Bu konu gerçekten çok ciddi içimize fena sızmışlar. İran dan buraya rejim muhalifi diye gelip burada şia nın pis fitnesini cahil insanlar arasında yaygınlaştırıp kendi sapık mezheplerine hizmet ettiriyorlar. Malesef bazı medya çalışanları ve akademisyen denilen insanlar da bu rüzgarla İran propagandası yapmaya başladı. Özellikle gazze konu olunca bir İran parlatmasidir gidiyor. Devletimiz de Allah basiret versin bu sene 20 bin iranlı ya vatandaşlık verdi hâlâ da parayı veren alıyor. Bu tam bir beka meselesi haline geldi.
  • 1 Yıl Önce

AHMET SONGUR

Gerçekten doğru bir tesbit.İran bu güne kadar hiç bir gayri müslime dokunmamıştır.Hep müslümanları katletmiştir.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

İranın İsraile ABD ye hizmet ettiği aşikar ortadadır. Sunni Müslümanlara attığı Roketlerden bir tanesini bile İsraile atamadı. Lafta asıyor kesiyor. Hamas kadar olamadı.
  • 1 Yıl Önce

efkar baba

yazana da yayimlayana da yayimlatana da helal olsun. tesekkurler
  • 1 Yıl Önce

Ahmet ali gül

Akitin gerçekten çok güzel tespiti Dünyanın en gancık devleti 1.İngiltere,2. İran'dır, peşinden Almanya devam eder. Hele İran Müslüman olduğunu söylese de hiç alakası yok
  • 1 Yıl Önce

halim

pers ıkrkçılığı peşinde. ayrıca onlar için sünni olmanız yahudiden kötü olmanız demek. 1950 lerde iranda şahın bursu ile 3 yıl kadar bulunmuş olan eski türk ed. hocası ve talik yazının son büyük üstadlarından prof.dr. ali alparslan onların bizi hiç sevmediğini ve batıya daha yakın olmamız nedeni ile kıskandığı söylerdi. ha bu arada sevgili ve ulu ve dahi yüce chp mizin önemli tiplerinden bay eren erdem in bir kaç yıl önce söylediği şu sözleri de asırlık kuvvacılık bezirganı chpistlere hatırlatalı dedik, hani o azgın 28 şubat faşizminde bu memleketin müslümanlarına molla iranas a diye böğüren tiplere; türk ordusu ile iran savaşsa ben iran ın yanında olurum. imza eren erdem/CHP....

Abdullah

İran ummedimuhammed için İsrail den daha tehlikelidir.dogrudur.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23