• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümmet yasta İmamoğlu eğlencede

Göreve geldiği 4.5 yılda hizmet belediyeciliği dönemini kapatıp çalgı-çengi belediyeciliğini başlatan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazze’de yaşanan soykırıma rağmen eğlenmeye devam ediyor. Sözde sanatsal etkinliklere 1 milyar 540 milyon 382 bin lira harcayan İmamoğlu, milletle kavgalı yandaş sanatçıların cebini doldurmak için “Yüzyılın kutlaması” adı altında 553 milyon 871 bin 400 liralık bir bütçe ayırdı.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Celal dönmez

Bazı rezil belediyeler konser ve eğlence tertipliyor. Belediye başkanlarına diyorum ki, Rabbim sizin çoluk çocuğunuzu da aynı Gazze'deki sivil halk gibi yapsın inşaAllah.
  • 1 Yıl Önce

hıdır

ben bunlara boşuna vatan haini … enikleri demiyom
  • 1 Yıl Önce

Umuda

CHP belediyelerin yaptığı en önemli icraatlar Candaş Sanatçılara Konserler verdirip eğlenceler düzenlemek Heykel yapımına para akıtmaktır ha bi de Yandaşları kadrolara doldurup borç batağında debelenmek sonra da engelleniyoruz yalanına sarılmaktır.
  • 1 Yıl Önce

resat

15 temmuzun kadeh tokuşturanlarından ne beklenirki,bunlar efendilerinden müsade almADAN ,TUVALETE GİDEMEZ,,
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Zamda istemiyoruz eğlencede. Eğlence etkinliklerini kendi ceplerinden ödesinler. Ülke bu kadar borç altında iken borçlar ve gelir düşüklüğü sebebi ile halkın aldığı aylıklara olması gereken zamlar yapılamıyor iken yardıma ihtiyacı olan zulüm gören ülkelere yardım edilemiyor iken bu neyin eğlence aktiviteleri halktan kim istiyor bu etkinlikleri nedense öğrenemiyoruz
  • 1 Yıl Önce

HII

O.BU K**RI KILIKLI Y*NAN P**İ PKK **İ BAŞ H**SIZ BAŞ H**TUMCU S**TEKARIN TEKİ PUTPERES HAÇLI DİNSİZLERİNDEN OLAN İMANSIZOGLU DUR
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Türkiye Cumhuriyeti nin yüzüncü yılında kutlama olması gayet normal. Türkiye Cumhuriyetinden rahatsızlık duyanlar her 29 Ekim de ve diğer millî günlerde bir bahane bulup kutlamaları iptal etmek için fırsat kolluyor. Gururla bu yüzüncü yılı kutlamak,her yerin şanlı bayraklarla donatılması lazımdır. Bugün Ortadoğu'ya baktığınızda, cumhuriyetin ne kadar değerli bir kazanım olduğunu görüyoruz. Emeği geçenlere,bu vatan için canını hiçe sayanlara şükran borçluyuz, Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Cumhuriyet Demokrasi ile Taçlanırsa güzeldir. Çin halk Cumhuriyeti de Cumhuriyet ama özgürlükler demokrasi yok Cumhuriyet bir Rejimdir ve güzel bir Rejimdir ama buna tapılmaz kutsallık atfedilmez bazılarının yaptığı gibi istismarda edilmemelidir.

demir

vay kuvvacım.bir kaç gündür yoktun. özlüyozzz yahu..istikbal göklerdedir,anayırdu demirağlarla bir baştan bir başa örme, muassır medeniyetler seviyesine ulaşma idealleri için kim çırpınıyor, kim de istismar,gardrop atatürkçülüğü, her şeyde atatürk bezirganlığı,konser,festival,yandaş fondaş,sol ateist vs yi besleme peşinde .. karar senin. gerçi sen kararı vermişsin. ikinci gurup... atatürkçülükten anladığınız millete ve değerlerine savaş,halkı ve seçtiklerini aşağılama ve nefsine göre bir yaşam tarzı.öbürlerinin yaptıkları ne ki.. hepsi çöp....

Cesur ADAM

2 yüzlü vahşi batılılar ve yahudiler, Filistin bayrağını hata sosyal medya paylasımlarını bile engeliyorlar YASAKLIYOR TUTUKLUYORLAR, bizte tüm yahudi markalarını yasaklayalım başta mcdanilks ONLARI TÜRK MARKALARINA CEVİRELİM. mesele Türk danılts, starsburk cafe yerine istanbul cafe, hem insanlar işsiz kalmaz üretim devam eder en yakın renk ve logolarda o lsun.
  • 1 Yıl Önce

Cesur ADAM

2 yüzlü vahşi batılılar ve yahudiler, Filistin bayrağını hata sosyal medya paylasımlarını bile engeliyorlar YASAKLIYOR TUTUKLUYORLAR, bizte tüm yahudi markalarını yasaklayalım başta mcdanilks ONLARI TÜRK MARKALARINA CEVİRELİM. mesele Türk danılts, starsburk cafe yerine istanbul cafe, hem insanlar işsiz kalmaz üretim devam eder en yakın renk ve logolarda o lsun. yahudi parayı sever para kaybedince innanın Filistine saldırıyı bırak Filistin devletini bile kabul ederler.
  • 1 Yıl Önce

100.Yıl

Kutlama yapamayanlar eleştirilir. Kutlama yapanlar alkışlanır ve kutlamalara katılım sağlanır. Cumhuriyet düşmanları bunu anlayamaz.
  • 1 Yıl Önce

osman

sen 100 yıla şöyle bir bak. 79 yıla bir bak bir de 21 yılda onun üç dört katı esere ve hizmete..ama bunun sizin için ne önemi var. sizin için önemli olan konser festival heykel kuru kuruya atatürk bezirganlığı..atatürk ün yakasını bırakın.daha şurada bir ay önce özgür özel bile ağzından kaçırıverdi, her işte atatürk ün arkasına sığınmakla yanlış yaptık... gerçi gene de devam.. başka ekmek peynir bulamazsınız..

Ziya

Az kaldı onu öyle bir oynatacayizki feleyi şaşacak
  • 1 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

MART 2024 TE TEMELLİ EĞLENECEYE GÖNDERECEZ İNŞ.CANI CEHENNEME...
  • 1 Yıl Önce

Kahrolsiyonisra

Bu SEKÜLER kesim kendilerinin canı yanmadan AYILmazlar. Dünya yansa tüyleri yanmaz , tâki kendi tüyleri yanana kadar. Ne yazıkki TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin önündeki en büyük engel bunlar. Bunlara güvenen siyonistler filistinde, gazzede zalimce zulümlerini, kinlerini kusuyorlar.
  • 1 Yıl Önce

ENES

ADAM ÜMMETTENMİKİ DERDİ OLSUN :D
  • 1 Yıl Önce

Millet

Ümmetten bu adama ne ki. Bu şahısı ümmetten mi zannediyorsunuz. Adam meşrebi nin gereğini yapıyor.
  • 1 Yıl Önce

hamdi

az kaldı sandıkta görüşcez
  • 1 Yıl Önce

Ne güzelde sırıtıyor

Bunları seçenler c. Heykel Partisinin geçmişini bilmediği için seçiyorlar. Bilseler, chpkaka 100 senedir bu vatana ve millete hiç bir faydaları olmadığını. O zaman seçmezlerdi.
  • 1 Yıl Önce

ilhami

bu milletin yüz yıllık düşmanı. kendi kendilerini bile nasıl kavga dövüş tepeliyorlar azgınlar. bu millet ellerine düşse ne yaparlar. ah o 50 öncesinin 27 yıllık ceberrut, mütegallibe dönemini yaşıyan eskiler birer birer gidiyor.gençler bilmiyor.arkadaşlar çocuklarımıza öğretelim o acı günleri.o acı günleri öğrenelim bilelim öğretelim. yoksa lay lay lom marka gençliği onların efkarı umumiyeye olan hakimiyetleri yüzünden o tarafa kayıyor,devşiriliyor.rahmetli kadir mısıroğlunun kitaplarına da bakınız.chp nin günah galereisi adlı kitabı tavsiye ederiz. kaknüs yayınları.üsküdar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23