• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları'ndan işgalci orduya şok! Gazze'ye sızan İsrailli askerleri pusuya düşürdüler

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus'ta bir İsrail tankı ve 2 buldozerini imha ettiğini duyurdu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

KASSAM TUGAYLARI, İSRAİL'E KARŞI KARA HAREKATINDA "KURT KAPANI TAKTİĞİ " İLE SAVAŞIRSA İSRAİL'E KARŞI HEM ZAİYAT VERİR, HEM DE SAVAŞIN GALİBİ OLUR.
  • 1 Yıl Önce

resat

yahudi korkaktır ,paralıdır ,dünyadaki güçlü ülkenin ekonomisini ele geçirerek kendine hizmet ettirir,şehirde yaşar ,nufusu çogalmaz,tümdünya ticaretini ellerinde tutarak tüm dünyanın kanını emerler,çoğu bir bölgede ülke olarak yerleşip yaşamak yerine dünya geneline yayılıp yaşamayı tercih ederler,batı desteğini çeksin bugünkü coğrafyada bağlasan durmazlar ,ortadoğudaki ülkelerin parçalanması israil denenülkeyi orada tutmak içindir ,
  • 1 Yıl Önce

Neco

Siz nasıl muhafazakar bir gazetesinin.hirsizlara hala yerlesimci diyorsunuz.siz kimin yanindasiniz.
  • 1 Yıl Önce

YA RABBİ

hakan fidan.ın en ağır suçları bile hoşgörülürken benim doğrularım bile kususr sayılıyor..kimse numara çekmesin...bize verilen kıymeti bu manzaradan gereği vechile okuyabiliyoruz hamdolsun.....la.netullahi alezzalimin...la ilahe illallahul melikul hakkul mübin....şefaatinin son noktasında şefaat ya rab....
  • 1 Yıl Önce

Fatıh

Devrin Domuzları... İndirin melunlar... Çökün tepelerine.. Geberin namertleri..
  • 1 Yıl Önce

Kaan

Tam 15 gündür kudurgan yahudiyi daha da kurdurtarak çoluk çocuk mazlum halkı katletmesine sebep ol şimdi de yok tank vurmuş yok pusuya düşürmüş. Hani o anlı şanlı Hizbullah, bandajlı Hamas militanları nerede. Her fırsatta İsrail’i yok edeceğini söyleyen İran sus pus. O gariban halkın katliamından en az İsrail kadar sorumlusunuz. Madem gücün yetmiyor soba borusundan bozma iki roket atarak girecek delik arayan Hamas suçludur, onlara gaz veren İran suçludur, bu mazlum Filistin halkının ölümüne seyirci kalan İslam coğrafyasının tümü suçludur. Hiç kimse gazel okumasın. Gazze’yi İsrail kenti yapmak için Hamas israilden daha çok çabalamıştır ve sonunda Gazze’yi de İsrail’e teslim etmiştir. Olan mazlum masum Filistin halkına oluyor. Rabbim hesap sorsun tüm sorunlulardan. Bir lokma yiyeceği zor bulan Filistin halkı üzerinde en gelişmiş bombaları deneyen batının iki yüzlülüğünü İslam coğrafyası fark eder birleşirse ne ala. Yoksa Ortadoğu’da her on yılda bir Müslüman devletlerden biri yok olacak, sınırlar değişecek. En nihayetinde batı hegemonyası güçlenecek. Türkiye bu üçlemede (batı -doğu arasında üçüncü bir pakt) çok daha farklı bir güç ile çıkacak Allah’ın izni ile. Zira tarihte ülkesi için canını veren uluslar hep payitaht olmuştur.
  • 1 Yıl Önce

YA RABBİ

la.netullahi alezzalimim...la ilahe illallahul melikul hakkul mübin...şefaatinin son noktasında şefaat ya rab...
  • 1 Yıl Önce

456

bizde gidip savaşmak istiyoruz devletönümüzü açsın paramız yok gidelim 1000lervce kilometre yürünmez
  • 1 Yıl Önce

Yasel Arafat kadar olamadinız.

Hizbullah, hamas, kassam mısınız nesiniz. Halkı kaçırmayın dünyanın en korkak insan sifatindaki hayvanlardan niye kacıyorsunuz üstune gidin karadan ölürseniz şehitsiniz. Kimsiniz hamas hizbullah kassam tugaylarının başindakiler israilli ajanlarmi niye bomba altında salakca durup, salakca gazzeden kacıyor mundar ölüyorsunuz. Kacanı Allah secmez yerinde sayanida. Saldırın karadan hemde yurüyerek 7 bin füze ye parayi bulan halka tabanca tüfek alamiyor veremiyormu. Bu nasil bir müslümanlik şehitlikten kacıliyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23