• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

35 gazete Gazze konusunda aynı manşetle çıktı! 'Gerçeği öldüren medya'

Cezayir'de yayın yapan 35 gazete, aynı manşetle çıkarak Batı medyasına mesaj gönderdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kartalbey

Kıymetli dostlar ben yerli basın yanı sıra özellikle ingilizce ve fransızca yayın yapan basını da elimden geldiğinde takip etmeye çalışıyorum. Başta ABD basını olmak üzer batı basını, yani emperyalizme ve siyonizme hizmet eden medyada yer alan haberler akıl alır gibi değil. Seçim öncesi hepimiz ülkemizdeki muhalefete hizmet eden medyanın yalanlarından yaka silkmiş idik. Hatırlarsınız. Unuttuysanız da hatırlayın. Bizim muhalefete hizmet eden medyanın seçim dönemindeki haberleri ile günümüzde katil devletle Hamas arasındaki mücadele ile ilgili yabancı medyada yer alan haberler yalan ve iftira konusunda birbirleri ile adeta yarışmaktalar desem yalan olmaz. Hele hele bir New York Post gazetesi var ki yala ve iftira konusunda kimse ellerine su dökemez. Filistin’in “F”’sini ağzına alan ya hain, ya terörist ya da yok edilmesi gereken insan dışı bir mahlûk. Yahoo isimli e-posta hizmeti veren bir kuruluş var. Akit’te olduğu gibi onun da haberlerinin altına ekseriyetle yorum yazılabiliyor. Nispeten burası biraz daha serbestçe yorum yapılabilen bir platform idi ancak son günlerde orası da beğenmediği cümleleri veya kelimeleri ya sansürlemeye başladı ya da bunları değiştirmenizi istiyor. Hülasa ifade özgürlüğü terimi hikaye. Kendilerinin müsaade ettiği kadar bir özgürlük tanınıyor başkalarına.
  • 1 Yıl Önce

BUNDAN SONRA "ISRAIL, AB, ABD, ALMAN, ITALYAN, INGILTERE VB BAYRAKLARININ ORTASINA SOYKIRIMCI FASISY/NAZI GAMALI HAÇLI OLARAK CIZILMESI, RESMEDILMESI, UNUTULMAMASI HAFIZALARA KAZINMASI ICIN ICIN COK,ONEMLI..

Sayin Akit...siz onculuk yapin lutfen
  • 1 Yıl Önce

havva BULUT

Bahçeli Gazze için '24 saat' mühlet vermişti... MHP'den yeni açıklama MHP lideri Devlet Bahçeli dün "Gazze'de 24 saat içinde ateşkes sağlanamaması halinde Türkiye'nin devreye girmesi" çağrısı yapmıştı. Bugün ise MHP Genel Merkezi'nden "uluslararası toplumla entegre şekilde sorunun çözümü" vurgusu yapıldı. cumhurriyet gördüm şimdi akit yeni acıklaması senin haberi yoktur cumhurriyet okuda acıklamasını öğren ya ya 24 sat süre çok güldüm
  • 1 Yıl Önce

Allahım

Birolmayan muslumanları sana havale ediyom ACIMDIYENLER SIZI KIM SOYDURUYO BİROLANLARA SİZ AZABINIZ HİC BITMIYECEK
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23