• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürültü yapmayın! Ümmet uyuyor Gazzeli annenin sözleri kurşun gibi

Hastanede görevli olarak çalışan bir annenin “Bu kadar da olmaz. Küçücük çocuklar ölüyor. Yetişemiyoruz. Cesetleri nereye koyacağız bilmiyoruz. Bun akan sizin de kanınız. Sessiz kalıyorsunuz. Bu haramdır. Yazıklar olsun.” Sözleri sosyal medyada hızla yayılıyor.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Allah'im lüften bize harekete gececek zamani bildir, dirayeti gucu ver! Senin Herseye gucun yeter! Rabbena tekabul duai. Kalb Ile Cihad, dil Ile Cihad, El Ile Cihad.
  • 1 Yıl Önce

Türkiye'de İsrail'de olan siyonistlerden daha çok siyonist var

1- Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Gazze'ye müdahale edecek olsa diyelim bunun önlemi alındı mı? 2- bugün bile müslümanların sözünün geçmediği ülkemde siyonist destekçilerinin sesi daha çok çıkıyor...
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BU ANNENİN FERYADINI ACABA 57 MÜSLÜMAN ÜLKENİN LİDERLERİ DUYUYORMU?, SAP ÇOK TANE YOK, BULUT VAR YAĞMUR, GÜRÜLTÜ VAR NETİCE YOK, ELBETTE HAKLI OLARAK "UYUYANLARI UYANDIRMAYIN FERYADINI ANLAYANLARA İBRETLİKTİR.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

"Yakında milletler, yemek yiyenlerin (başkalarını) çanaklarına (sofralarına) davet ettikleri gibi, size karşı (savaşmak için) biribirlerini davet edecekler." Birisi: "Bu o gün bizim azlığımızdan dolayı mı olacak?” dedi. Rasûlullah (asm), "Hayır, aksine siz o gün kalabalık, fakat selin önündeki çörçöp gibi zayıf olacaksınız. Allah düşmanlarınızın gönlünden sizden korkma hissini soyup alacak, sizin gönlünüze de vehn atacak." buyurdu. Yine bir adam: "Vehn nedir ya Rasûlullah?" diye sorunca: "Vehn, dünyayı (fazlaca) sevmek ve ölümü kötü görmektir." buyurdu. (bk. Ebu Davud, Melahim, 5)
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

ümmetin erkekleri korkak kancıklar oldular. anaları ve karıları ise onları bu dünyada 2 gün daha refah yalancı dünya hayatında tutmanın hesaplarını yapıyorlar. halbuki bu dünya hayatı geçici ama ahiret de kalıcı olduğuna göre, ümmetin bu vurdum duymazlığı ve uyumasının mutlaka hem dünya hem de ahirette acı bir hesabı olacak. her mazlum orada hakkını vura vura parçalaya parçalaya mutlaka alcak.
  • 1 Yıl Önce

EmekliW

Sadece kınamakla musluman üljeler gorevini yerine getirdi hersey bir oyun yaziklar olsun gazetecikerde bu oyuna dahil secimler bitti ulkemizde 4 ay chp haberi 2 ay ukrayna haberi 2 hafta suruye ırak harekatı haberi 13 gündür israil haberi ulkemizde ne oluyor ne bitiyor kimse haberdar degil gobekten baglisin yabanci sermayeye batiya yalakalik yap para almak icin 3 yildir dövizi cikartiyorsunuz sonra üç maymunu oynayin len bu halk salak degil ulke yonetilemiyor bir kilo muz 74 lira bir kilo et almaya en buyuk paramiz yetmiyir sen kalkmis ummet uyuyor siz uyutmaya calistikca bu ümmet sizlerin yalanlarini buluyor hamas 8sraille girdi de ne oldu onlarda masum cocuk kadın oldü ama bu bilincli olarak yapildi hepsi satilmis yazik o bebekler o masum gazzenin cocuklarina alalh hesap soracak hepin8zde
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı Torunları

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hariç yer yüzündeki Tüm muhhamet ümmeti Din kardeşlerim müslüman Alemi uyuyor Sözde müslüman Devletlerin Hepsi uyuyor yazıklar olsun Hepsine yazıklar olsun Böyle Müslümanlığa
  • 1 Yıl Önce

hakan

amerika avrupa ya göre bazı konularada 100 yıl bazı konularada 200 yıl 300 yıl geriden geliyoruz. Birincisi kuveyt bahreyn katar BAE umman suudi ülkeleri birleşerek ARABİSTAN BİRLEŞİK DEVLETLERİNİ kurmaları lazım.(United States of Arabiyr ) Krallıklar prenslikler kaldırılmalı parlementer demokratik sisteme geçilmeli. Petrol kuyuları şeyhlerden prenslerden alınıp kamulaştırılmalı. Ortadoğuda bu unsurlar gerçekleşirse birleşik islam birliği kurulabilir. amerika çin avrupaya kafa tutabilir. Bu birlik parasal ekonomik endüstiriyel tarımsal alanda tüm ülkeler uzman olduğu konuda fayda sağlayabilir. Yoksa islam ülkerilerini bu mevcut durumları ile 100 yıl da geçse israile abd ye bir şey yapamaz. Anti demokrotik suriye mısır afkanistan iran Türkiye gibi parlemanter demokratik sisteme geçmeden iş bitmez.
  • 1 Yıl Önce

vatansever adem

islam ülkelerini yönetenler saraylarınızda rahatmısınız bi hizbullah kadar bile cesretiniz yokmu...ben bi müslüman olarak utandım..şu şia sünni propagandasını nefsi mücadelenizi kibrinizi saraylara gömün menfaatlerinizi tere sokunda çıkın birleşin islam ordusnu hemen tez elden kururn ve filistine yürüyün..çokımu zor..bu dedikjlerim 72 saatte gerçekleşir...bu aczimiz korkakalığımız nedendir...ey reis ey cesur adam sen artık kınamayı bırak ...erbakan hocanın yolundan yürü..bedrin aslanları Allahın izni ile 10000 bin kişilik odüşmanı 1000 kişi ile yendi..birlik olun göklerin ordusuda katılacaaktır..ebabil kuşlarımı bekliyorsunz...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23