• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslami Cihad ve Hamas'tan alçak iftiralara cevap

İslami Cihad Hareketi ve Hamas, çok sayıda çocuk ve kadının da bulunduğu hastaneye yönelik bombalı saldırı yapan İsrail'in alçak iftirasına yanıt verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı

Hizbullah'ın Lübnan Parlamentosu'ndaki temsilcisi Ibrahim Al Mousawi ,İsrail'in hastane saldırısı sonrası bir ayet paylaştı ve mesaj verdi. #8 Foto - Arap ülkesi beklenen Filistin ilanını dünyaya yaptı: Allah’ın emri gelmiştir Ibrahim Al Mousawi'nin açıklaması şu şekilde: Etâ emrullâhi fe lâ testa’cilûh (testa’cilûhu), subhânehu ve teâlâ ammâ yuşrikûn (yuşrikûne). #9 Foto - Arap ülkesi beklenen Filistin ilanını dünyaya yaptı: Allah’ın emri gelmiştir Allah’ın emri gelmiştir, (İslam Dini kemâle erdirilmiştir; hem kâfir zalimlere hem de mü’min mücahitlere va’ad olunan şeyler yaklaşıvermektedir.) Artık onda acele etmeyin (gerçekleşmesini hemen istemeyin). O (Allah), şirk koştukları şeylerden (ve her türlü eksiklikten) münezzehtir ve çok Yücedir. Akit, bazı haberlerin altına yorum hakkı vermiyorsunuz, ben de haberin yorumunu buraya yazdım.
  • 1 Yıl Önce

Celal dönmez

Esas katil terörist Amerika ve terörist başkanı Joe Biden denen üşütük yaşlı adam.
  • 1 Yıl Önce

TUM DEVLETLER ICINDE PARALEL YAPILANMIS BAZILARINI IRKCILIK/ISLAM DUSMANLIGI/EKONOMIK HIRSIZLIK/GASP/SOMURU PAYLASIMI UZERINDEN TAMAMEN ELE GECIRMIS COK KOLLU AHTAPOT BENZERI CANAVAR "ULUSLARARASI SIYONIZMIN" TETIKCU KATIL P.ÇI ISRAIL VE P.CIN SAHIPLERI

ozellikle kuresel siyonist medya maskeli katiller BBC, NYT, CNN, AFP, SKY NEES, DW. VS VS TURLIYEDEKI BESLEME KATIL ALGI P.CLERINI GORUYORUZ, NOT EDIYORUZ... masum cocuklara trtik ceken, bomba atanlarla ayni amaca hizmet eden katil medya arasinda fark yok
  • 1 Yıl Önce

SUZAN

SİZ ÖLDURMEDIYSENIZ DE SEBEP OLDUNUZ.BU KONUDA EN GERCRKCI YORUMU ARINÇ YAPTI.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

Bu hastane katliamı bile Müslümanları bir araya getiremedi bir aksiyona eyleme sokamadı. YAZIKLAR OLSUN. NEREDE BU SALAHADDİNLER, HALİD BİN VELİDLER, TARIK BİN ZİYADLAR, ALPARSLANLAR, OSMANLAR, FATİHLER, YAVUZLAR, KANUNİLER...... NEREDE? Yani sadece hastane vurulunca mı biraz hareketlenme olacak. Bir gün sonra her şey kaldığı yerden. Yani kuduz it illa bizi parçalamaya gelince mi direnç göstereceğiz? Ama o zaman da çok ama çok geç olacak. Böl parçala yut. Tek biz kaldık onu da yutmaları an meselesi.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23