• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'de konuşlandırmak için 2 bin ABD askeri hazır bekliyor! Mesele Gazze değil hala anlamadınız mı?

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İsrail ile Hamas savaşında konuşlandırmak için yaklaşık 2 bin personelin hazır olduğunu açıkladı. ABD’nin dünyanın en büyük uçak gemisini bölgeye göndermesi ve asker yığınağı bu işin sadece Gazze ile sınırlı olmadığını gösteriyor.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

muş ovası

sizin gücünüz havadan hastane bombalamaya yeter kahpe devletlerinin kahpe askerleri.
  • 1 Yıl Önce

evrensel müslüman

 tomi bölgede pkkya İTrail usulü devlet kurduramadı reis analarını belledi geçen hafta suriyedeki iha düşürülmesinin arkasında yatan coninin üstlerinde kalan pkk nın üst düzey şerefsizleri ortaya çıkınca türkiye üstü boşaltın dedi boşalttıktan sonra türkiye bidonun savaş dışında ilk defa bir üstünü yerle bir etti o.ç benjamin ile  bidon anlaşıp uçak gemisi ve denizaltılarla birlikte akdenize gelip hastaneyi bombalattırıp körfez ülkeleri ve türkiyeninde içinde bulunduğu bölgesel savaşın fitilini ateşledi kimse sanmasınki bunlar bir senaryo yaşananlar aynen böyle çok uzun zamanda olmasada türkiyede bu savaşın içine dahil olacak en son hakan fidanın abd li puştlara karşı güven kalmadı kendi politikamızı ülkemiz adına devam ettireceğiz derken niyetimizide ortaya koydu allah inananların yanındadır
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

ABD, bir parça İsrail toprağını veya İsrail milletini koruma gibi bir derdi olsaydı, İsraillilerin huzuru, güvenliği için çalışırdı, ABD'nin bütün girişimlerinde böyle bir şey görülmüyor tam tersi sürekli ortamı geren ve tahrik eden girişleri oluyor bu da İsrail devletini ve halkını tehlikeye attığının açık göstergesidir, ABD'nin hesabı çok derin tarihseldir.
  • 1 Yıl Önce

Vatanperver

Ya siz hala irani musluman mi saniyorsunuz tarihinde kafire bir kursşun sıkmamiş hep muslumanlari arkadan vurmuş bugun de suriye ve iraki kariştiran muslumanlari zehirleyen sahabe annelerimize ve sahabe kirama hakaretler eden minafik devleti iran bakmayin havladiğina bugun turkiye olarak fikistin için israile girsek arkadan vurur pkk nin eğitim yapildiği yerlerden biri iran yapmayin şunlarin reklamini hristoyanlardan beter bunlar hatta israilden beter minafik devleti iran ortadoğuda ki kanin vebali iranindir suriye irak yemen buralarda musluman kani akitan iran
  • 1 Yıl Önce

SUZAN

GEÇENLERDE BIR SANATÇI KULLANMIŞTI SANIRIM.BU SÖZÜ VE TEPKI CEKMISTI.NEDEN? VALLA HITLER NEDEN BU IRKA YAPMIS O EZIYETLERI VA4DI DEMEK BILDIGI.HITLER LAZIM BUNLARA.DÜNYAYA DA BOL BOL SABUN.METHAMETSİZ KÖPEKLER,LANETLİ IRK.
  • 1 Yıl Önce

SUZAN

KESINLIKLE DOĞRU.TEK BİR MÜSLÜMAN KALMAMASI İÇİN UGRASIYORLAR.KUKLA MISIR KIŞ UYKUSUNA MI YATTI??ANCAK BUNA TEK SEBEP HAMASTIR.KOZ VERDI ELLERINE.KENDI SOYUNU YOK ETTİ.BILMIYORMUYDU KI ISRAIL COK GÜÇLÜ VE MUTTEFIKI ABD.INSANIN AKLINA HERSEY GELIYOR BELKI DE OYUNDUR.MOSSADIN DUYMAMIŞ OLMASI :)) SEBEP OLANLARIN VE YOK EDENLERİN ALLAH GANI GANI BELASINI VERSİN.
  • 1 Yıl Önce

hüseyin

bu itrail e engel olunmazsa mescit i aksa yı da bombalar. sonra şama yönelşr. devlet olmadığı için Türkiye sınırına arkasındaki  sürüsüyle gelir ve mülhme i kübra başlar. Demedi demeyin.
  • 1 Yıl Önce

Gizem

Mesele ağaç olmadığını bildiğimiz gibi Burda da mesele Filistin değil
  • 1 Yıl Önce

havva BULUT

biz anladık akit sen şimdimi anladın güzel tabi işin gücün ak parti destek vermekten gözün başka şey görmez oldu ihaları yolla de akit halk olarak destekleriz iha haberleri nerde akit hergün yapardınız bütün yandaş medya olarak 1 anda yok oldu bu haberler niye niyetlerinizi Allah bilir artık
  • 1 Yıl Önce

Doğruya doğru

Mesele  türkiye üzerinden İRAN ı ve sonra TÜRKİYEYİ İŞGAL ETMEK ANLAMADINIZMI HALA...Tepenize bombalar yağarken anlarsınız..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23