• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşgalci İsrail'e savaş açan Hamas ne istediğini dünyaya duyurdu!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Filistin halkının "özgürlük ve onur hakkı ile uluslararası kararlara uygun şekilde başkenti Kudüs olan tam bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasını istediğini" söyledi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Saygideger Beyefendi oncelikle tum kayiplariniz icin Allahdan rahmet diliyor ve kalpden son derece üzgün oldugumu payla$mak isterim. Burada cok incelikli bir nokta Tam da Yaser Arafat rahmetli Arafat Filistin meselesini bir medeni beynelmilel hukuk mecraasina ta$imi$di ki bu Hamas silahlandirildi ve günden güne Mossad 'in da aralarina sizmasi Ile bu Cehennemini gunlerine gelindi. Maalesef! Radikal hale gelen silahlandirildi her cemaat, her orgut istenmeyen durumlar sizin aleyhinize i$iyor. Filistin Halk Kurtulu$ Cephesi iken.. Birden 1992 yilinda beri faaliyet gosterek bir Hamas'a asker, para ve agir silah yardim lari tum Dunya'daki silah ticareti yapan Karin gözdesi oldu. Son zamanda Ukraynaya gibi gosterilen silahlar da Filistin aktarildi.. Zaten Netanyahu zor durumda ve Boyle bir firsat kolluyordu.. Buradan yine Yaser Arafati rahmetle an alim.. $u an itibariyla daha fazla cikmaza gidilmemedi icin Gazzeyi bo$altip, size gosterilen yerde Refugees olarak bir ya$am surme iseniz.. Artik Filistinli kalmayacak.. Acilen uluslararasi cagrilara uyunuz! Yardim aramayiniz! Size gosterilen yerde daha sonra temsil yetkilerinizi tekrar alirsaniz.. Hakkinizda daha hayirli olur..
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Malay Jews olmasin.. Aman yalni$ adamdan yardim ummayin..
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Dünyanın bütün devletlerinde gerçek adalet ve demokrasi varsa, bu çok haklı talebin, yerinde bir istek olduğunu görür ve barışın tesisi için çalışırlardı, ama maalesef işin bu tarafı ile ilgilenen hiç bir batı devleti yok neden ırkçı oldukları içindir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23