• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şeyh Yasin’i şehid eden kim? Alçaksın, sahtekârsın Fatih Altaylı!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Alçaksın, sahtekârsın Altaylı!" başlıklı yazısı...

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

o..kutsal dagin adini talihsizce tasiyan o saghis, bu günkü savasi en iyi kullana kisi oldu. göreceksiniz ileriki günlerde paranin servetin icinde yüzecek. Adam bu kadar reklam yapti yani bir bedeli vardir.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Fatih denen bu azgın neden yargılanmıyor ne yani herşeyi düzgünmü.
  • 1 Yıl Önce

o zaman da onu savunursunuz.

o zaman da öbür taraf basın özgürlüğü faşizm ifade demokrasi vs vs dediğinde sen adaletten idareden yana çıkar mısın yoksa sen de istismar korosunun yaygarasına mı katılırsın. el cevap şuursuz yurdum insanı için helbette ikincisi.

yakut

Bu millet kimleri besliyor..? Savas durumunda tekerin önune tas koyacak, arkadan vuracak artıklara artık bir dur demeli. Demokrasi tantanası teroristi korumak, teroristi aracında tasimak ISE; Yerin dibine batsın batı maskesi demokrası..!
  • 1 Yıl Önce

o zaman da hemen onu savunun olur mu.

ona dava açılsa ya dilini yutarsın ya da onu savunursun

Gültekin

FATİH ALTAYLI GİBİ DENEYİMLİ GAZETECİLER BUNLARI ANLAYAMAZ, ÇÜNKÜ BUNLAR KİRALIK KALEMLERDİR, BUNLARIN KİRASINI KİM ARTIRIRSA ONLARIN BORUSUNU ÇALARLAR, BUNLARDA BİR DAVA RUHU YOKİNANCI, İMANI YÜZER GEZER TİPLERDİR.
  • 1 Yıl Önce

ismail

dertleri islamla türklükle savaşmak.

diyarbakırlı

Medya yazarlarının bir kısmı Uluslararası Medya Kuruluşlarının Uzantısı oldukları için bu sözleri kullanmalarında kendilerine görev telakki etmekteler. Bu sözler kendi kişisel görüşleri değil aylıklı eleman oldukları için işçi gibi çalışan, kamuoyunu yanıltan, kamuoyuna kışkırtıcı beyanlarla tahrik ortam yaratan, hükümetlerin olumlu değer yargılarına olumsuz değerlerle yaklaşıp kamuoyunu yanıltmak gibi çalışmalar yürütüp kendi çalışma birimlerinden daha yüksek maaşlarını ek olarak yurt dışı görev alanlarından temin etmekteler.
  • 1 Yıl Önce

el kuds

bir numaralı islam düşmanı. israil bizimle savaşsa bu onların yanında olur.chp nin önemli soğan başlarından bay eren erdem ne demişti; türk ordusu iranla savaşsa ben iran ın yanında olurum.. unuttun bile değil mi unutkan ve tembel müslümanlar.hani molla irana diye sana havlayan zihniyet ve onun seni yolladığı yer. sen gene de uyu yurdum insanı uyu..

konyalım

Paralı ve gönüllü uşak, tabiatının gereğini yapıyor.
  • 1 Yıl Önce

Ali

ALTAYLI SE.EFSIZIN ONDE GELENI
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

Bunun gibiler Vatanı olmayan Türk gibi geçinen ya beyaz Türk ya Sebatay veya Ermeni soylular ,,Bunla biliyorlar Anayasa ve Kanunlar kendilerini koruyor ,Ayrıca Biliyorlar Hakimler ve Savcıların Çoğu kendilerinden onun için böyle rahat konuşurlar ve yazarlar BAKIN : Hz,Ali Efendimiz'den sordular, “Devletin dini olur mu? “Hz. Ali Efendimiz, “Evet, devletin dini vardır ve adalettir” diye buyurdu, “Hz. Ali Efendimiz,Adelat olmanyan bir ülkede devlet olamaz, işte emsali TÜRKİYE DEVLETİ BU ,,,, Vesselam,,,
  • 1 Yıl Önce

a.g

bu ülkede laillik türk milletini bölmek,parcalamak için emperyal güçlerin dayattığı bir ilkedir.ne yazikki laiklik uğruna bu ülkede her on yılda bir demokrasiye müdahale edilmiş, sivil asker arası acılmışdır.laiklik, ülke insanımın içine sokulmuş pimi emperyal güçlerde olan saatli bir bommbadır.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23