• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den dikkat çeken ittifak çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den dikkat çeken bir ittifak yorumu geldi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

aragazı veriyor ,D yapacak sanmayın , o R den başka vites bilmez ,,
  • 1 Yıl Önce

HII

*Bl*S ONU BUNU ISPATLAMAYA ÇALIŞMA NEYİ ISPATLAYACAKMIŞSIN SEN BRE PROVÖKÖTÖR YETERİNCE SEN MERAL AKŞENER OLARAK FETÖ PKK CHPKK DHKP.C MLKP.C ABD BAŞKANI BIDEN CI OLARAK İSPATLADIN ZATEN DAHA ISPATLAYACAĞIN BİRŞEY KALMADI SENİN NE İŞLER ÇEVİRDİĜİNİ TÜRK HALKI BİLİYOR BIRAK GERZEKLİĞI TÜRK HALKINI BİR OY UĞRUNA KANDIRACAĞINI SANIYORSAN ALDANIYORSUN SENİN KİMLERİN YANINDA DANSÖZLÜK YAPARAK KIVIRDIĞINI BİLİYOR BU ÜLKE SENİN GİBİ RUH HASTASI VE PİĴİGOLOCİK HASTALIKLIKLARI OLAN KİŞINİN YANINDA HİÇ KİMSE DURMUYOR GÖRÜYORUZ TV KANALLARINDA OKUYORUZ GAZETELERİ GÜN GEÇMİYORKİ HER ALLAH'IN GÜNÜ TOPLU İSTİFALAR OLUYOR DAHA İSPATLAYACAĞIN BİRŞEY KALDIMI
  • 1 Yıl Önce

Saf vatandaş

Kendini cok Akıllı zan eden siyasitcileri esefle seyrediyor. Kimsenin partisine güveni yok. Neden hiç bir siyasetci ve nilletvekili siyaset için calışmiyor. Meclise girenler vaadleri unuttu. Ne tlf var piyasada ne kendileri ne parti binalarinda lar ne halkla ic ice nede caddede sokakta 3 ay tatilde genel başkanlar hariç vekiller tatilden bir türlü dönemediler. Yani yük millet ile genel başkanlara atip siyrildilar. Yazık verdigimiz vekilliklere. Millet cag atlarken bizim vekuller 1940 lardaki yillarda kaldilar. Demekki cagı yakalamak icin Asillar hala hiç sayildigina gore ben bir asil olarak oy vermekle cok buyuk vebale girmişim. Hani ülkenin gelecegi tehlikedeydi. Nerde o vekiller biz niye randevu istiyoruz da geri bile donüp anca siran 29 ekim 2027 bile diyen babayit bir vekil bile sira veremiyor yazıklar olsun. Sizler niyazi misrihz ile anlaşin havalemiz onlara Akp bu donem vekilleri cift maaşlı bir vekil birde milletvekili emeklugi ayligı adamlar secimdeki masrafları alamamıslar hepsi kendi dertlerinde yani millet saf deyil cabuk inanıyor.
  • 1 Yıl Önce

İzmit gündoğdulu

aman maral sakın olaki cumhur ile ittifak falan yapmaya kalkma hatta ve hatta değil genel merkezlerine gitmeye her hanki bir mahalle temsilciliklerinin önünden bile geçme cumhur seçmeni oy atmaya dahi gitmez
  • 1 Yıl Önce

Bu seçim herkesin kendi partisinin oy oranı görmeye mecburken,

Her kes bel beraber secime girelim diyor. Ama herkes bu seçim gercek oylarini görmekten kacıyor. Her parti güven kaybina ugruyor. Ve ben diyorumki küskun cok olacak oy vermeye gitmeyeceklet. Asıl yine dönen bu fırıldak oyunlarina cevabıni gitmemekle verip partilet hayali ihracata başlayıp 2028 yılindaki genel secimw hayalle girecekler. 2000 li yilların seçim oyunlar hortladı.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Kartal la karga bir uçarmı tabiiki asla işte Meral hanım ben kartalım diyorsan yerin Kartalların yanıdır kargaların değil.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23