• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB çalışanlarından sendika binası önünde protesto! Sosyal haklarımızı istiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım-İkmal ve İSFALT çalışanları, 3 yıldır imzalanmayan toplu sözleşme nedeniyle sendika binası önünde toplandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Özkan

Emeklilerde sarayın önünde toplanıp haklarını arasın. Kimse vatandaşı düşünmüyor. Bizim oylarımızı alıp yedi sülalesi ile refah içinde yaşayanların bu millete hesap vermesi gerekirken oy vermeye devam etmek akıl tutulması değilimdir? A veya B partisi fark etmez hepsi oy alarak kendi saltanatlarını sürdürmek istiyor. Vekiller asla halkın vekili değildir. Onlar birilerinin iş takipçileri,liderlerinin emir kullarıdır. Belediye meclis üyelerinin kim belirliyor? Vekilleri kim belirliyor? Biz sadece önümüze konanlara oy veriyoruz ama gerçekte onları biz belirlemediğimiz için,onlar sahiplerinin sesi oluyorlar.. Biz sürünürken vekillerin ailesi dahil özel hastanelerden her türlü yararlanıyor ama benim gelirim zaten yetersiz ama kesinti yapılır.Annem hastanede yattı maaşını almaya gittim 1000 TL kesilmiş.(Geçen sene) aldığı maaş 3,600 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bankaya girip" bir yanlışlık olmalı bu maaş eksik" Dedim. Personel bana; "hastanede yattı mı?" Dedi. Emekli insandan para kesilir mi? Üstelik hastanede gece kalkıp koridorda yürürken düşüp kalçası kırılıyor ve hemşireler odalarına kapanmış bankoda kimse olmadığı için yerde tesadüfen koridora çıkan başka hasta onu buluyor. O bankolar neden gece nöbetinde boş kalır? 1,5 senedir yatalak olarak yatıyor ve ceremesini biz çekiyoruz!!! Hastanede havalı yatak yetersiz olduğu için yatak yarası açılıyor. Ben zaten hasta bir bireyim dr hiçbir şekilde üzülmemek gerektiğini söylerken ( kanser olduğum için ve atlattım ama tekrarlamaması gerekiyor) Hasta halimle 85 yaşında anneme bakmak zorunda kalıyorum. O nedenle sağlık sistemi çökmüş ve vekil değiliz ki ayrıcalıklı haklarımız da yok. Çok şükür kira vermiyoruz ama hastanın tüm masraflarını Devlet karşılamıyor.. Nerden bakarsan bak sıkıntı! Ben şimdi bunları sevebilirmiyim? İçimde kırgınlık,kızgınlık oluşmaz mi? Benim sıkıntımı gidermeyen o emekli maaşını kesenler; yap işletle yapılan işlere dolar bazında garanti veriyor!!! Üstelik neler yaptıklarını övünerek anlatıyorlar. O yapılan işlerin borcu bitene kadar, o işler yapıldı sayılmaz. O işlerin borcu bitene kadar kaç iktidar değişir ama bunlar övünüp dururlar! Hayır efendim sizler o işlerle halkın sırtına kambur yüklediniz. Demirel Boğaziçi Köprüsünü Devletin imkanları ile yaptı. Siz ne yaptınız? Uzun lafın kısası Allâh milleti kandıran kim varsa belasını versin????
  • 1 Yıl Önce

TATAR RAMAZAN

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞ.EVET DURUMUNA VE BUNUN GİBİ DURUMDA OLUPTA VEKİL DENEN BÜYÜTENLERE ALLAH KAHRETSİN ,GÖTÜ BAŞI DERTTEN EKSİK KALMASIN,DEVLET VATANDAŞINA SAHİP ÇIKACAK ALLAH RAZI OLSUN DEVLETİMİZ BİZİM DEVLETİMİZ YANLIŞINI ELEŞTİRMEK DOĞRULARI ANLATMAK BİR KİŞİLİK OLUP YALAKALIK DEĞİLDİR.ŞİMDİ SEN DEVLET OLARAK HOLDİNGLERİN BORCUNU BİR ÇIRPIDA SİLECEKSİN VATANDAŞA GELİNCE ANA MATRAH KALIP FAİZLERİ SİLECEKSİN ,HANİ SEN DEVLETTİN HOLDİNGLER GİBİ VATANDAŞLARIN BORÇLARINI SİLSENE NEDEN DİLMEZSİN O HOLDİNGLERDEN AKRABALARINIZMI ÇIKARLARINIZMI VAR.YESİNLER ÇIKARTAMASINLAR DİYORUM.CANLARI CEHENNEME....KİM HAKSIZLIK YAPARSA YİYEMESİN..

TATAR RAMAZAN

SAYIN YETKİLİLERE SESLENİYORUM,DÜN AKŞAM MERTER İSTİKAMETİNDE 34TN 2965 NOLU METROBÜSÜN ÜSTÜNDEDE KENDİ KENDİLERİNE ANLAYACAKLARI ARAÇ NUMARASI OLARAKTA M-3235 YAZILI METROBÜSE AKŞAM 19:00 GİBİ EVİME GİTMEK İÇİN BİNDİM.EDİRNE KAPI TARAFINA GELDİYDİK ORTA KORİDORUN TAVANI 2,5MT UZUNLUĞUNDA YAKLAŞIK HERHALDE EN AZ 80KG AĞIRLIĞI OLABİLİR TAVANDAN ŞAK DİYE AÇILARAK AŞAĞIYA SARKIP TAVANIN BAĞIRSAKLARI GÖRÜLDÜ.ONDAN EVVEL BEN ORTA KORİDORDAYDIM SAĞIMDA Kİ KOLTUKLAR BOŞALDI BİRİ BEN GEÇTİM,ARA KORİDORDA AYAKTA BEKLEYEN YOLCULAR VARDI ONLAR İNMEK İÇİN BOŞALTTI.VE BENDE DURAĞA YAKLAŞIRKEN ORTADAYDIM SONRA KAPIYA YAKLAŞTIM O AN TAVAN AÇILDI.EĞER BU ESNADA O TAVANIN DEMİRİ AÇILIRKEN YAA BENİM KAFAYA YADA O YOLCULARDAN BİRİNİN KAFASINA SERT BİR ŞEKİLDE VURSAYDI İÇLERİMİZDEN BİRİ ŞU AN CENAZEMİZ OLACAKTI.VALLA ARKADAŞLAR ŞU BELEDİYE HİZMETLERİNİN HATALARININ SORUMSUZLUKLARINI CEMERİSİNİ ŞU AKILSIZ PATATESÇİLER YÜZÜNDEN HEPİMİZ CEMERİSİNİ ÇEKİYORUZ.OLUŞACAK KAZALARIN ÖNÜNE İNANIN EVLİYALAR KORUYOR.BELEDİYENİN HERŞEYİN FARKINDA İSTANBULU APTAL ZANNEDİYOR.DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK BİLMİYORUM.TEKRAR BÜYÜK KAZA ATLATMAMA RAĞMEN İSTANBULU ALLAH DAHA BETER ETSİN DİYORUM.BURDA AKPARTİLİ BELEDİYELERİN VE YÖNETİMİN SUÇU YOKMU VAR,6 ŞUBATTA 2022 DE BÜYÜK DEPREM FACİASI YAŞADIK DİYORUZ,EKONOMİ ZOR DURUMDA DİYORUZ SABIRLI OLALIM KENETLENELİM DİYORUZ,İSTANBUL BELEDİYESİNİN EĞLENCELERİNİ ELEŞTİRDİĞİMİZ GİBİ AKPARTİLİ BELEDİYELERİN ORGANİZASYONLARINI HİÇ BİR ZAMAN ELEŞTİRMİYORUZ.BEN KAĞITHANEDE OTURAN BİRİ OLARAK KARDEŞİM BU ZOR DURUMDA KAĞITHANE BELEDİYESİNİ KÜLTÜR ŞENLİĞİYMİŞ GEZİYMİŞ İSTEMİYORUM.HANİ PARA YOKTU, ORAYA HARCIYACAĞIMIZ PARALARI DEPREM BÖLGESİNE AKTARSAK İYİ OLMAZMI.O YÜZDEN HEPİMİZE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.(HAA BU ARADA AKŞAMKİ KAZANIN RESMİNİ İLGİLİ BİLGİLERİ 153 ÜN WATSAPTAN ATTIM BANA GELEN MSJ BAKIN1Z-58605658085 NOLU BAŞVURUNUZ KABUL EDİLMİŞTİR.81448213 NOLU BAŞVURUNUZU İSTANBUL SENİN UYGULAMASINDAN TAKİP EDİNİZ DİYOR.SAÇMALIĞA BAKARMISIN ADAMLARIDA BEN TAKİP EDECEĞİM.EYYY İSTANBUL BETER OLASIN DİYORUM.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Bu ülkede milli medya kanunu çıkmadan bunun gibi adamlar daha çok seçilir, hem şikayet ederler çokları yine oy verir, neden? çünkü bu milleti zehirlediler, Reise düşman ettiler.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23