• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tahtakurusu istilası başladı: Hiç kimse ne oldu anlayamadı! Fransa hükümeti bu kez her yerde onu arıyor: Ülkeye akın ettiler!

Fransa'nın başkenti son olarak Paris'te hemen her yerde görülen tahtakuruları 2024'te Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak kentte endişeleri arttırdı. Fransa'ya adeta olağanüstü bir durum alarmı verildi. .-Fransa'da tahtakurusu paniği: tahtakurusu istilası endişeleri artarken, okullara akın ettiği bilgisi geldi, sık sık görülmeye başlandı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeref

Şimdi fare ve tahtakurusu olayı sıradan bir durum gibi algılanıyor. Öyle değil. Çok ciddi bir sorun. Doçent bir dostuma Fransa'daki bir arkadaşı anlatmış yani öyle böyle değil, hem de iri iri fareler oradan oraya adeta uçuşuyorlarmış. İnanılır gibi olmadığı anlaşılıyor.Neyse, asıl can sıkan taraf Böyle bir durum bir AB ülkesinde olduğunda pek önemsenmiyor her şey doğalmış gibi lanse ediliyor. Oysa ki vahim bir durum. Ama Türkiye'de olsa dünyada haberi olmayan kalmaz. Dünya medyasının tamamına yakını negatif, olumsuz, yıpratıcı, aşağılayıcı yorumlarla devredeki yerlerini alırlar. İçimizdekiler de dahil.
  • 1 Yıl Önce

yakut

Fransa; Asırlardir yaptiğın insanlik dışı tutum ve dav ranış, sadistlik ve vampirlik sınırlarıni aştı.Türk Milleti; Antep maraş,Hatay illerinde yaptıgın vahşet dün gibi ha tırda!Sizin için Cehennem.! başlıyor.Paris;Kuaför, kasap, AVM,otel lokanta ve okullar da lağım fareleri cirit atiyor. Tahta kuruları makronu oy nuyor.Nedeni;Pislik.Fransizzaten AIDS'li.Beden ici,dışı pislik olursa;VebaTifüs,uyuz luk,kuduzluk ve kolera Bula şcı ve %'100 Öldurücüdür. Bizim icin sakınca yok. Çün kü fransiz olmanız yeterli. Artik sizin icin Zombi olma zamanı geldi çünķü Açlık yanı başınızda.Birbirinizin kanıni icin ve beslenin...! Cünkü; Fransız deyince Cad' da; Fransiz istilacıların Petrolleri icin,Cad' lı insanları zevk icin coluk, çocuk demeden,katledilişle ri, gözüm'ün önüne gelir. Daha beter ol, vatikan piyonlari..!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23